Deluxe -huone

Deluxe-huoneita, joita hotelli kutsuu nimellä Deluxe Oasis. Huoneet on sisustettu lämpimin sävyin ja puisin yksityiskohdin. Huoneet sijaitsevat hotellin alimmissa kerroksissa. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Kolmas ja neljäs henkilö ovat mahdollisia, mikäli he ovat lapsia ja jakavat normaalin vuoteen. Lisävuodemahdollisuus aikuiselle vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain, kylpytakit ja tossut. Suuri, valoisa kylpyhuone, jossa amme ja suihku sekä wc. 10 neliön kokoinen parveke, jossa näkymä puutarhaan ja altaalle. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 40 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Deluxe Plus -huone

Deluxe Plus huoneita, joita hotelli kutsuu nimellä Deluxe Lanai. Huoneet on sisustettu lämpimin sävyin ja puisin yksityiskohdin. Huoneet sijaitsevat hotellin alimmassa kerroksessa. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Kolmas ja neljäs henkilö ovat mahdollisia, mikäli he ovat lapsia ja jakavat normaalin vuoteen. Lisävuodemahdollisuus aikuiselle vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain, kylpytakit ja tossut. Suuri, valoisa kylpyhuone ammeella ja suihkulla sekä wc:llä. Suuri parveke tai terassi kahdella aurinkotuolilla sekä suora pääsy hotellin puutarhaan tai altaalle. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 40 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Svitti, oma allas

Sviitti omalla altaalla, jota hotelli kutsuu Pool Villaksi. Parivuode. Espressokeitin. Tv satelliittikanavilla. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Jacuzzi ja wc. Terassi omalla altaalla, ulkosuihku ja 2 aurinkotuolia. Siivous 7 krt/viikko.

Huomioithan, että alle 12-vuotiaat eivät voi majoittua huoneessa.

Huonekoko: noin 64 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.