Deluxe -huone

Deluxe-huoneita, joissa on 10 neliön kokoinen parveke ja näkymät puutarhaan ja altaalle. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Kolmas ja neljäs henkilö ovat mahdollisia, mikäli he ovat lapsia ja jakavat normaalin vuoteen. Lisävuodemahdollisuus aikuiselle vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain, kylpytakit ja tossut. Suuri, valoisa kylpyhuone, jossa amme ja suihku sekä wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 40 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Deluxe Plus -huone

Deluxe Plus huoneita, joita hotelli kutsuu nimellä Deluxe Lanai. Huoneet on sisustettu lämpimin sävyin ja puisin yksityiskohdin. Huoneet sijaitsevat hotellin alimmassa kerroksessa. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Kolmas ja neljäs henkilö ovat mahdollisia, mikäli he ovat lapsia ja jakavat normaalin vuoteen. Lisävuodemahdollisuus aikuiselle vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Minibaari. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain, kylpytakit ja tossut. Suuri, valoisa kylpyhuone ammeella ja suihkulla sekä wc:llä. Suuri parveke tai terassi kahdella aurinkotuolilla sekä suora pääsy hotellin puutarhaan tai altaalle. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 40 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Kahden hengen huone jacuzzilla

Kahden hengen huoneita, joissa on jacuzzi ja parveke. Parivuode. Mahdollisuus kolmannelle ja neljännelle henkilölle, jos he ovat lapsia ja jakavat normaalin vuoteen. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme, erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 40 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Svitti, oma allas

Sviittejä, joissa on maaterassi ja oma allas, ulkoilmasuihku, mukavat lounge-kalusteet ja kaksi aurinkotuolia. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Parivuode. Espressokeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Jacuzzi ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 12-vuotiaat eivät voi majoittua huoneessa.

Huonekoko: noin 64 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.