Deluxe -huone jacuzzilla

Suuria deluxe-huoneita, joissa on kylpyhuoneessa jacuzzi. Ulkotila, jossa on aurinkotuolit ja suora pääsy jaetulle altaalle. Parivuode ja lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Neljännen henkilön tulee olla lapsi, joka jakaa normaalin vuoteen. Smart-tv. Jääkaappi. Minibaari lisämaksusta. Vedenkeitin. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: noin 54 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Deluxe-huone

Tilavia deluxe-huoneita La Flora-siivessä sisustettuna thaimaalaiseen tyyliin. Neljäs henkilö on mahdollinen, mikäli hän on lapsi ja jakaa normaalin vuoteen. Smart-tv. Jääkaappi. Minibaari lisämaksusta. Vedenkeitin. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, osassa rajoitettu merinäköala. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: Noin 42 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Deluxe-huone

Viihtyisästi sisustettuja deluxe-huoneita. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Huoneisiin on mahdollista majoittua neljäs henkilö, mikäli hän on lapsi, joka jakaa normaalin vuoteen. Tv satelliittikanavilla. Vedenkeitin sekä kahvin ja teen keittovälineet. Jääkaappi. Kaksi vesipulloa päivittäin maksutta. Maksuton ilmastointi, wifi ja tallelokero. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa amme ja erillinen suihku.

  • Deluxe-huoneet sijaitsevat Seaside Wing-osassa

Huonekoko: noin 42 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 henkeä, joista 1 lapsi.

Deluxe-huone jaetulla altaalla

Deluxe -huone suoralla kululla jaetulle altaalle parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella. Huoneet sijaitsevat La Flora-siivessä. Huoneisiin on mahdollista majoittua neljäs henkilö, mikäli hän on lapsi, joka jakaa normaalin vuoteen. Smart-tv. Jääkaappi. Minibaari lisämaksusta. Vedenkeitin. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Ulkotila allaspääsyllä ja kahdella aurinkotuolilla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: 45 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, jotka sijaitsevat ylimmässä kerroksessa Flora Wingissä. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Jääkaappi. Minibaari lisämaksusta. Vedenkeitin. Kahvin ja teen keittovälineet. Kaksi vesipulloa päivittäin maksutta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Aamutakki ja tossut. Suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 38 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 henkeä.

Kahden hengen huone allaspääsyllä

Huoneet sijaitsevat alimmassa kerroksessa Flora Wingissä ja niistä on suora pääsy altaaseen. Parivuode ja mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta.Jääkaappi. Minibaari lisämaksusta. Vedenkeitin. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Kaksi vesipulloa päivittäin maksutta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton ilmastointi, wifi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpytakki ja tossut. Amme ja erillinen suihku sekä wc. Maaterassi allaspääsyllä. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 38 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Perhehuone

Perhehuoneet sijaitsevat Flora Wingissä. Kaksi makuuhuonetta parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella. Istuinryhmä. Jääkaappi. Minibaari lisämaksusta. Vedenkeitin. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Kaksi vesipulloa päivittäin maksutta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpytakki ja tossut. Kaksi kylpyhuonetta suihkulla ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 76 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 henkeä, joista 1 lapsi.