Kahden hengen huone

Viihtyisiä remontoituja kahden hengen huoneita parivuoteella tai erillisillä vuoteilla. Huoneet allasnäkymällä ovat isompia kuin muut kahden hengen huoneet. Tv satelliittikanavilla. Pieni jääkaappi sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpytakki ja tohvelit. Kylpyamme/suihku ja wc.Parveke, osasta allasnäkymä. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 38-48 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kahden hengen huone jaetulla altaalla

Remontoituja, moderneja kahden hengen huoneita jaetulla altaalla. Tv satelliittikanavilla. Pieni jääkaappi sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpytakki ja tohvelit. Kylpyamme/suihku ja wc. Maaterassi allasnäkymällä. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 48 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kahden hengen huone, Beachside

Viihtyisiä kahden hengen huoneita lähellä rantaa. Tv satelliittikanavilla. Pieni jääkaappi ja kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Aamutakit ja tohvelit. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi, osassa rajoitettu merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 54 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.