Hive Khaolak Beach Resort

  • Duo-hotelli yli 16 -vuotiaille
  • Keskellä kaunista Khao Lak -rantaa

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Viehättävä Hive Khaolak Beach Resort sijaitsee upealla paikalla aivan rannalla. Hotelli kuuluu Apollo Mondo Duo-valikoimaamme, mihin olemme koonneet parhaat hotellit aikuisille. Täällä vietät rentouttavaa lomaa kauniissa ympäristössä aikuisten kesken.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle. Beachside-kahden hengen huoneita 1-2 hengelle. Kahden hengen huoneita jaetulla altaalla 1-2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Siisteys ja ystävällinen palvelu
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 340 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 3 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hive Khaolak Beach Resort on tasokas hotelli Khao Lakin rannalla. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat vieraat. Nauti lomapäivistä allasalueella tai lähde kävelylle rannalle. Osassa huoneita on pääsy altaalle, joka on jaettu naapurihuoneiden kanssa. Molemmilla allasalueilla on aurinkotuoleja ja -varjoja.

**Ruoka ja juoma ** Aloita päivä aamiaisbuffetilla, joka tarjoillaan remontoidussa buffetravintolassa. Päivän aikana voit tilata ruokaa ja juomaa allas- ja snackbaarista. Iltaisin voit tilata drinkin rantabaarista ja nauttia kauniista auringonlaskusta. Mikäli olet ostanut puoli- tai täysihoidon, voit syödä ateriat myös naapurihotelli Khao Lak Emerald Beach Resortin ravintolassa.

Treenausta ja hyvinvointia Mikäli haluat treenata myös lomalla, löytyy hotellista pieni, yksinkertainen kuntosali. Lisäksi hotellin oma ohjaaja järjestää joogatunteja 3-5 kertaa viikossa. Treenin jälkeen voit rentoutua saunan lämmössä. Hotellissa on myös pieni spa, jossa on tarjolla hierontaa ja muita hoitoja. Voit myös käyttää Khao Lak Emerald Beach Resortin palveluita.

Tutustu ympäristöön Hotellin lähistöltä löytyy muutamia ravintoloita ja kauppoja, mikäli haluat tutustua paikallisen keittiön antimiin tai ostaa tuliaisia kotiin. Naapurihotellissa on lisäksi Emerald Mart-supermarketti. Khao Lakiin pääset hotellin shuttle-bussilla (paikka varattava vastaanotosta).

Hintaan sisältyy Apollo Mondo Duo -hotellissa Hive Khaolak Beach Resortissa Aamutakit ja tossut Jooga 3-5 kertaa viikossa Kuntosali Wifi yleisissä tiloissa Aurinkotuolit, -varjot ja pyyhepalvelu Shuttle-bussi Khao Lakiin

Lisämaksusta Hierontaa ja hoitoja Pesulapalvelu Huonepalvelu

Lue lisää Apollo Mondo Duo-valikoimastamme.

Ateriat

Aamiaispöytä. Uuden vuoden illallinen. Täysihoito lisämaksusta. Ota yhteyttä myyntiimme, kun haluat ostaa joulun juhlaillallisen (24.12) lisämaksusta.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Tärkeä tieto koskien Phuketin ja Khao Lakin matkoja: 

Kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan huoneen saa saapumispäivänä klo 15. Myös matkan hintaan sisältyvät ruokailut alkavat saapumispäivänä klo 15 jälkeen. 

Aikuisille suunnatuissa hotelleissamme on aina

  • Hotelliluokitus vähintään 3+
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Wifi yleisissä tiloissa