Deluxe-huone

Deluxe-huoneita, joissa on parveke tai terassi. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Minibaari. Tv satelliittikanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 35 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Junior-sviitti Deluxe

Junior-sviitti Deluxe -huoneita, joissa on parveke tai terassi. Iso parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Minibaari. Tv satelliittikanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 41 neliötä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle / 2-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Junior-sviitti Deluxe, allaspääsy

Junior-sviitti Deluxe -huoneita, joissa on allaspääsy terassilta. Iso parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Minibaari. Tv satelliittikanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 41 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke tai terassi. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Minibaari. Tv satelliittikanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noun 38 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Superior-huone

Superior-huoneita, joissa on parveke tai terassi. Parivuode. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Minibaari. Tv satelliittikanavilla. Kylpytakit ja tohvelit. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Sviitti

Sviittejä, joissa on tilava parveke tai terassi. Erillinen makuuhuone ja olohuone. Iso parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Minibaari. Tv satelliittikanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa on erillinen amme ja suihku sekä wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 56 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.