Deluxe-huone

Tilavia deluxe-huoneita, joissa parivuode tai erilliset vuoteet. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Neljäs ja viides henkilö jakaa normaalin vuoteen. Tv satelliittikanavilla. Maksuton minibaari (ei alkoholia), sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Maaparveke. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 52 neliömetriä, sisältäen maaparvekkeen.
Soveltuu enintään: 1-5 hengelle, joista 3 lasta.

Juniorsviitti

Valoisia ja tilavia juniorsviittejä, joissa parivuode tai erilliset vuoteet. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton minibaari (ei alkoholia), sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 44-58 neliömetriä, sisältäen parvekkeen.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Superior-huone

Modernisti sisustettuja tilavia superior-huoneita, joissa parivuode tai erilliset vuoteet. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Neljäs henkilö jakaa normaalivuoteen. Tv satelliittikanavilla. Maksuton minibaari (ei alkoholia), sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 40 neliömetriä, sisältäen parvekkeen.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 2 lasta.