Loligo Resort Hua Hin Fresh Twist By Let's Sea

  • Lähellä rantaa
  • Rauhallinen ympäristö

Loligo Resort Hua Hin Fresh Twist By Let's Seassa voit viettää aurinkoista lomaa kivenheiton päässä Hua Hinin hiekkarannalta. Rentoudu vehreällä allasalueella ja nauti allasbaarin antimista. Voit lisätä lomaan ripauksen luksusta vierailemalla hotellin spassa ja nappaamalla hotellilta lainapyörän, jolla tutustua Hua Hinin lähialueisiin.


Huonetyyppi

Superior-huoneita 1-4 hengelle, joista 2 lasta. Deluxe-huoneita 1-5 hengelle, joista 3 lasta. Juniorsviittejä 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 295 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 4 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Loligo Resort Hua Hin Fresh Twist By Let's Sea on pienempi moderni hotelli kävelymatkan päässä Hua Hinin pitkältä hiekkarannalta. Hieno allasalue, jossa on osio lapsille. Altaalla maksuttomia aurinkotuoleja, -varjoja. Maksuton pyyhepalvelu. Allas-/snackbaari, josta voi tilata yksinkertaisia annoksia ja välipaloja.

Hotellin buffetravintola The Captain tarjoilee aamiaista ja lounasta. Voit halutessasi nauttia illallisen myös naapurihotelli Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resortin rantaravintolassa. Squid Ink Barissa tarjoillaan lämpimiä ja kylmiä juomia. Caravan on hotellin pieni minimarket, josta voi ostaa yksinkertaisia annoksia ja välipaloja.

Hotellin spassa on tarjolla muun muassa hierontaa lisämaksusta. Pienempi kuntosali, jossa muutamia laitteita. Leikkihuone.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Pesulapalvelu lisämaksusta.Hua Hinin keskustaan on maksuton bussikuljetus neljä kertaa päivässä. Jos haluat tutustua hotellin ympäristöön ja lähialueisiin, voit myös lainata hotellilta polkupyöriä maksutta. Golfin ystävät voivat myös vierailla läheisillä golfkentillä treenaamassa svingiään. Nousu- ja laskuveden vaihtelut ovat suuria Hua Hinissä, ja hotellin läheisin ranta voi olla veden peitossa nousuveden aikaan. Hotelli koostuu kolmesta rakennuksesta, joista yhdessä on kuusi kerrosta ja kahdessa kolme kerrosta. Huomioithan, että hissi sijaitsee vain kuusikerroksisessa rakennuksessa. Loligo Resort Hua Hin Fresh Twist By Let's Sea perii huonekohtaisen pantin sisäänkirjautumisen yhteydessä sisäänkirjautumisen yhteydessä. Pantin voi maksaa käteisellä, mutta suosii pankki- tai luottokorttimaksua. Pantti palautetaan uloskirjautumisen yhteydessä.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä

Hotellit Hua Hin

Dusit Thani Hua Hin

Hotelli Dusit Thani Hua Hinillä on täydellinen sijainti meren äärellä, ja hotellissa on kaksi suurta allasta trooppisessa puutarhassa. Hotellilla on useita baareja ja ravintoloita, paljon aktiviteettejä ja kutsuva spa. Yhtenä aamuna kannattaa laittaa herätyskello soimaan, jotta voit ihastella kaunista auringonnousua kahvikupin ääressä.

Intercontinental Hua Hin Resort

Intercontinental Hua Hin Resort on täydellinen hotelli sinulle, joka kaipaat tasokasta lomaa! Hotelli sijaitsee aivan Hua Hinin rannalla, ja täällä voit rentoutua hotellin spassa tai allasalueen aurinkotuoleilla, joista osa on veden päällä. Illallisen jälkeen voit jäädä kuuntelemaan elävää musiikkia, sillä hotellilla soitetaan jazzia muutamana iltana viikossa.

Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort

Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort on yhdistelmä tyylikästä designia, romanttista tunnelmaa ja henkilökohtaista palvelua. Varaa huone suoralla allaspääsyllä tai sviitti omalla kattoterassilla. Hotelli sijaitsee Hua Hinin pitkällä hiekkarannalla, joten voit valita sujautatko varpaat hiekkaan vai rentoudutko aurinkotuolissa altaan vieressä. Iltaisin voit nauttia auringonlaskusta drinkki kädessä hotellin Sand Loungessa. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 12-vuotiaat vieraat.