Deluxe-huone

Deluxe-huoneita ilman ulkotilaa. Huoneet sijaitsevat kulmassa ja tarjoaa näkymät kahteen ilmansuuntaan. Parivuode tai erilliset vuoteet. Mahdollisuus lisävuoteeseen lisävuoteesta tai päivävuoteesta. Tyynymenu. Kaksi vesipulloa päivittäin. Minibaari. Vedenkeitin, sekä kahvia ja teetä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Silitysrauta ja -lauta. Tv satelliittikanavilla. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa kylpyamme suihkulla, erillinen suihku sekä wc. Suuri ikkuna kylpyhuoneessa. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 42 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Executive-huone ilman ulkotilaa

Executive-huoneita ilman ulkotilaa, jotka sijaitsevat kerroksissa 9-14. Huoneissa on makuuhuone parivuoteella tai erillisillä vuoteilla skeä olohuone sohvalla. Mahdollisuus lisävuoteeseen lisävuoteesta tai sohvasta. Tyynymenu. Kaksi vesipulloa päivittäin. Minibaari. Vedenkeitin, sekä kahvia ja teetä. Kahvinkeitin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Silitysrauta ja -lauta. Tv satelliittikanavilla. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa kylpyamme suihkulla, erillinen suihku sekä wc. Suuri ikkuna kylpyhuoneessa. Siivous 7 krt/viikko.

  • Executive-huoneissa majoittuvilla on pääsy Club Loungeen, jossa tarjoillaan aamiaista sekä alkoholittomia virvokkeita, sekä tunnin ajan maksuttomia juomia. Erillinen sisään- ja uloskirjautuminen.

Huonekoko: noin 67 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kahden hengen huone ilman ulkotilaa

Kahden hengen huoneita ilman ulkotilaa. Parivuode tai erilliset vuoteet. Mahdollisuus lisävuoteeseen lisävuoteesta tai päivävuoteesta. Kaksi vesipulloa päivittäin. Minibaari. Vedenkeitin, sekä kahvia ja teetä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Silitysrauta ja -lauta. Tv satelliittikanavilla. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa kylpyamme suihkulla tai pelkkä suihku sekä wc. Suuri ikkuna kylpyhuoneessa. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 35 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Perhehuone ilman ulkotilaa

Perhehuoneita ilman ulkotilaa, jotka sijaitsevat kerroksissa 9-14. Huoneissa on makuuhuone, jossa parivuode tai erilliset vuoteet sekä olohuone jossa on mahdollisuus lisävuoteisiin kahdesta sohvasta. Tyynymenu. Kaksi vesipulloa päivittäin. Minibaari. Vedenkeitin, sekä kahvia ja teetä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Silitysrauta ja -lauta. Tv satelliittikanavilla. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa kylpyamme suihkulla, erillinen suihku sekä wc. Suuri ikkuna kylpyhuoneessa. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 72 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 2 lasta.