Kokemuksia Pathumwan Princess -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Pathumwan Princess -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

92% matkustajista suositttelee

8101 arvostelua
Erinomainen
 
5157
Erittäin hyvä
 
2273
Hyvä
 
451
Ei kovin hyvä
 
127
Huono
 
93

Viimeisimmät 5 arviota

14.4.2019

Kirjoittanut wingimies

yksi yö

Jos haluat maailman suurimpaan tavarataloon, MBK, niin hotelli sijaitsee samassa rakennuksessa ja pääset vaivattomasti tavarataloon.Tavaratalossa lukuisia ravintoloita, joten hotellissa ei kannata syödä hinnan tähden.

 
23.2.2019

Kirjoittanut Cruiser631016

matti

hyva sijainti. aamiainen tosi kattava, kannattaa ottaa. uima-allas alue hyvä ja jacuzzi myös. allasalueen palvelut aika kalliita, jos olisi halvemmat niin enemmän käyttäisi. liikennemelu kuului 28 kerrokseen yllättävän kovasti. henkilökunta ystavallista.

 
6.12.2018

Kirjoittanut Travel10267189751

Loisto sijainti, lähellä ostoksia

Lähetä ostoskeskuksia sekä skytrainia. Uima-allas alue todella kiva porealtaineen. Mukava käydä rentoutumassa pitkän päivän jälkeen yön hämyssä. Terazza ravintolan aamupala kattava ja todella hyvä, sekä palvelu.

 
1.8.2017

Kirjoittanut Mika7275 Turku, Suomi

Tasokas ja kallis!

Tämä on varmasti kallein hotelli, jossa olemme useilla Thaimaan matkoilla yöpyneet. Rahoille saa toki myös vastinetta. Hotelli on todella upea ja sijainti on erinomainen. Siam Squaren ostosputiikit, suuret tavaratalot ja monet ravintolat kävelyetäisyydellä. MBK:n ostoshelvettiin pääset suoraan aulasta. Jos arvostat hotellin sijaintia ja hyvää allasosastoa, tämä on loistava valinta. Altaalle paistaa aurinko koko päivän ja siellä on riittävästi aurinkotuoleja. Allas on suuri ja baarin palvelu pelaa. Aamiainen on loistava, parempaa tuskin saat mistään. Ainut huono puoli hotellissa on erittäin kovat juomien hinnat. Oluesta ja virvokkeista saat maksaa saman hinnan kuin koto-Suomessa. Thaimaalaisittain ryöstöhinnat suorastaan! Myös huoneen hinta oli kova. Samantasoisen saat Sukhumvitin alueen loistohotelleista todennäköisesti halvemmalla. Ja huomioi, että aamiainen ei sisälly halvimpiin tarjoushintoihin.

 
1.4.2017

Kirjoittanut Reissaaja74 Huittinen, Suomi

Loman pelastus

Olen tällä matkalla kiertänyt monta hotellia ja nyt vasta tuntuu, että olen lomalla. Palvelu ja ystävällisyys on ensiluokkaista. Huone täydellinen ja siisti. Kaikki toimii niinkuin pitääkin ja asiakas otetaan vastaan kuin prinsessa. Suosittelen täydestä sydämestä tätä hotellia! Sijainti shoppailua ajatellen täydellinen.