Pathumwan Princess

Pathumwan Princess Hotelissa pääset majoittumaan mukavasti Bangkokin sykkeen keskelle. Lähistöllä on hyvät ostosmahdollisuudet ja vehreä puistoalue. Hotellilla voit rentoutua altaan äärellä kahdeksannessa kerroksessa ja käydä hotellin suurella kuntosalille, jossa on myös ryhmäliikuntatunteja ja juoksurata. Hotellilla on useita aasialaisia ravintoloita. Kannattaa vierailla kelluvilla markkinoilla ja Kwai-joen ylittävällä sillalla joka sijaitsee hieman Bangkokin ulkopuolella.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Deluxe-huoneita 1-3 hengelle. Perhehuoneita 1-4 hengelle, joista 2 lasta. Executive-huoneita 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 8099 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Pathumwan Princess Hotel sijaitsee modernin ostosmekka MKB:n sydämessä Bangkokissa. Hotellin vieressä on Siam Square, ja lähin skytrain-pysäkki on lyhyen kävelymatkan päässä. Skytrainilla pääset kulkemaan ympäri Bangkokia, ja käydä ostoksilla Sukhumvitissä, Silomissa ja Central World Plazassa sekä eläväisillä Catuchakin markkinoilla. Snake Farm on myös vierailun arvoinen kohde.

Hotellilla on suuri ja viihtyisä allasalue, josta on näkymä Bangkokin pilvenpiirtäjille. Allasalueella on 25-metrinen suolavesiallas, kaksi jacuzzia sekä maksuttomat aurinkotuolit, -varjot ja allaspyyhkeet. Allasbaarista voi tilata yksinkertaisia annoksia ja juomia.

Hotellissa on useita ravintoloita maailman eri kolkista. Kahdeksannessa kerroksessa on Terrazza Italian Restaurant, jossa on välimerellinen menu ja upeat näkymät. Hotellin katutasossa oleva buffetravintola CiTi BiSTro, joka tarjoilee maukkaita kala-, äyriäis- ja liha-annoksia. Aasialaisia makuja voi maistella neljässä ravintolassa: kiinalaisia makuja Ping's Hotspot Restaurantissa ja hyviä kala- ja äyriäisannoksia Pings Thai Teochew Seafood Restaurantissa. Kongju Korean Restaurantissa tarjoillaan tulisia grilliannoksia ja Tatsumi Japanese Restaurantissa tarjoillaan sushia ja sashimia. Hotellin kahvila [email protected] voi tilata kotitekoista jäätelöä lähellä katutasoa. Päivän päätteeksi voit nauttia juoman ihaillen Bangkokin kaunista siluettia auringonlaskun aikaan kattobaarissa. Osassa ravintoloissa edellytetään siistiä pukeutumista - miehille pitkät housut.

Kahdeksannessa kerroksessa on The Olympic Club, jossa on suuri ja hyvinvarusteltu kuntosali. Kuntosalilla on laitteita ja vapaita painoja sekä erilaisia treenitunteja ja 500 metrin mittainen juoksurata. Pyöräilyhuone ja mahdollisuus treenata thaiboxingia. Maksutonta koripalloa ja pöytätennistä ja lisämaksusta tennistä, squashia ja sulkapalloa. Kuntoilun jälkeen voit varata hieronnan lisämaksusta.

Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Pesulapalvelu lisäamaksusta. Kaupunkiliikennettä. Grand Palacen ja Wat Phrachetuphonin temppeleille on noin 5 kilometriä, China Towniin reilu 3 kilometriä ja Silomin yömarkkinoille noin 2 kilometriä.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä.

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiainen ja lounas tai illallinen).
  • Täysihoito (aamiainen, lounas ja illallinen).

Puolihoidon ja täysihoidon varanneet voivat valita kolmen ruokalajin illallisen á la carte-listalta. Kaikki ateriat tarjoillaan Pool Terrace Restaurantissa kahdeksannessa kerroksessa ja Citi Bistrossa pohjakerroksessa.

Hotellit Bangkok

The Sukosol Bangkok

The Sukosol Bangkok sijaitsee Bangkokin suurkaupungin sykkeessä. Majoitut mukavissa kahden hengen huoneissa tai executive-huoneissa lisämukavuuksin. Kulman takana odottaa eläväinen paikallinen tunnelma ja upeita nähtävyyksiä, shoppailumahdollisuuksia, viihdettä ja kulttuuria. Hotellilla on allas, jonka äärellä voi rentoutua päivien päätteeksi.

Bandara Suites Silom

Bandara Suites Silomissa majoitut keskeisellä paikalla Bangkokin Silomin alueella. Tilavat ja hyvin varustellut huoneet toimivat erinomaisena tukikohtana seikkailuillesi mielenkiintoisessa Bangkokissa.