Matkustuslomake

Matkustuslomakkeet

Useissa maissa on otettu käyttöön uusia maahantulovaatimuksia.  Kreikkaan, Kroatiaan tai Espanjaan matkustavien tulee täyttää matkustuslomake ennen maahan saapumista. Lomakkeeseen täytetään henkilötiedot, lennon tiedot, hotellin osoite sekä alue, johon matka suuntautuu. Hotellin osoitteen löydät hotellitiedoista Apollomatkojen sivuilta tai hotellin omilta sivuilta.

Lomakkeen täytettyäsi saat vahvistussähköpostin, jossa on lisätietoja. Saat tämän lisäksi QR-koodin sähköpostiisi ennen matkaa, vuorokauden vaihteessa lähtöpäivänä. Sinun tulee ladata QR-koodi matkapuhelimeen tai tulostaa ja ottaa mukaan lentokentälle. Mikäli lomaketta ei ole täytetty ajoissa ja ohjeiden mukaisesti, koneeseen nousu tai maahantulo voidaan evätä. Tällöin et ole oikeutettu saamaan korvausta matkasi kustannuksista.

Tärkeää! Jokaisen matkaseurueen jäsenen tulee täyttää matkustuslomake

Matkustuslomake Espanjaan

Espanja – maahanpääsyn edellytyksenä on, että lomake on täytetty viimeistään 48 tuntia ennen lähtöä.

Lomakkeen täyttämisen jälkeen saat näkyviin QR-koodin, jonka voit ladata matkapuhelimeen tai tulostaa mukaan matkalle. Ilman QR-koodia koneeseennousu lähtökentällä voidaan evätä.

Katso ohjevideo lomakkeen täyttämiseen » 

Täytä matkustuslomake Espanjaan

 

Matkustuslomake Kreikkaan

Kreikka – maahanpääsyn edellytyksenä on, että lomake on täytetty viimeistään 24 tuntia ennen lähtöä.

Matkustuslomake PLF (Passenger Locator Form) tulee täyttää viimeistään 24 tuntia ennen lähtöä. Kun olet täyttänyt ja lähettänyt lomakkeen, saat vahvistuksen sähköpostiisi. Tarkista vahvistussähköpostista että tiedot ovat täytetty oikein, ja että kaikki rekisteröimäsi henkilöt on varmasti rekisteröity. Lähtöä edeltävänä yönä saat sähköpostitse QR-koodin, joka tulee ladata puhelimeen tai tulostaa mukaan matkalle. Ota matkalle mukaan myös vahvistus matkustuslomakkeen täyttämisestä. Vahvistusviesti on todiste siitä, että olet täyttänyt lomakkeen.

QR-koodi tulee esittää lentokentällä. Kaikilla matkaseurueen jäsenillä tulee olla oma QR-koodi. Ilman QR-koodia koneeseennousu lähtökentällä voidaan evätä.

Matkustuslomake on otettu käyttöön Kreikan viranomaisten määräyksestä ja virallisia ohjeita voit tiedustella Kreikan viranomaisten tätä tarkoitusta varten perustamasta palvelusta puhelimitse: +30 215 560 5151

Täytä Kreikan matkustuslomake tästä 

Katso ohje Kreikan matkustuslomakkeen täyttämiseen

Tarkista alta, mihin Kreikan alueeseen matkakohteesi kuuluu: 

Aktio

  • Parga (Valitse lomakkeesta lentokenttä/entry point: Aktio)
  • Lefkas (Valitse lomakkeesta lentokenttä/entry point: Aktio)
  • Sivota (Valitse lomakkeesta lentokenttä/entry point: Aktio)


Kriti

  • Kreeta (Valitse lomakkeesta lentokenttä/entry point: Chania tai Heraklion)


Ionia & Nisia

  • Zakynthos (Valitse lomakkeesta lentokenttä/entry point: Zakynthos)


Notio Aigaio

  • Rodos (Valitse lomakkeesta lentokenttä/entry point: Rhodes)
  • Karpathos (Valitse lomakkeesta lentokenttä/entry point: Karpathos)
  • Santorini (Valitse lomakkeesta lentokenttä/entry point: Santorini)
  • Kos (Valitse lomakkeesta lentokenttä/entry point: Kos)

Matkustuslomake Kroatiaan

Kroatia – maahan pääsyn edellytyksenä on että lomake on täytetty ennen lähtöä

Lomake tulee täyttää verkossa, tallentaa ja tulostaa matkalle mukaan. Lomake tulee esittää Kroatiaan saapuessa. Ilman täytettyä matkustuslomaketta, maahanpääsy voidaan evätä.
Matkustuslomake Kroatiaan on voimassa 90 päivää.
Lennon aikana jokaisen matkustajan tulee täyttää terveyskysely, joka esitetään maahan saapuessa. Kontaktien minimoimiseksi tuothan oman kynän mukaan lennolle.

Täytä matkustuslomake Kroatiaan »