Ostoskatu Kööpenhaminassa

Kööpenhaminan ostosvinkit

Kööpenhaminassa on erinomaiset ostosmahdollisuudet – kaupungista löytyy monia tunnettuja ketjukauppoja, kirpputoreja, taidetta ja designia. Lue ostosvinkkimme Kööpenhaminaan täältä!

Ylellistä shoppailua

Kongens Nytorvin alueella on eksklusiivia putiikkeja, joissa myydään viimeisintä tanskalaista huippumuotia. Alueelta löydät esimerkiksi Magasin du Nordin, Illums Bolighusin, HAY:n, Mulberryn, Guccin ja Pradan liikkeet.

Strøget - edullisempaan shoppailuun

Hieman edullisempia vaihtoehtoja shoppailuun löydät Strøgetin ja Kronprinsensgaden alueilta. Strøget on yksi Euroopan pisimmistä kävelykaduista, ja sen varrelta löytyy lähes kaikki tunnetut ketjukaupat kuten Zara ja H&M. 

Taidetta, antiikkia ja designiä

Jos kaipaat rauhallisempaa aluetta ja haluat pois Strøgetin vilskeestä, Læderstræden on hyvä vaihtoehto siihen. Læderstræden alueella on useita mukavia kahviloita, vaatekauppoja ja erilaisia sisustusputiikkeja. Bredgaden alueella taas on paljon taidetta ja antiikkikauppoja. Design-huonekaluja voit löytää käytettynä Klassik-nimisestä putiikista. Østergaden kadulla sijaitseva Hay on yksi parhaista putiikeista mitä tulee tanskalaiseen designiin. Samalla kadulla sijaitsee myös putiikki nimeltä Ny Illum. Klassista tanskalaista designia taas löydät Georg Jenseniltä Amagertorvin kadulta.

Vintagea ja kirpputoreja Kööpenhaminassa

Kesäaikaan Kööpenhaminassa voit tehdä erinomaisia löytöjä kaupungin monilla kirpputoreilla. Gammel Strandin kirppis on avoinna perjantaisin ja lauantaisin, ja on tunnettu erityisesti ruokailuvälineiden ja astioiden valikoimasta. Vuoden ympäri järjestetään myös sisäkirpputoreja Øksnehallenissa ja Det Blå Pakhusissa. Jos etsit vintage-vaatteita, kannattaa suunnata esimerkiksi Nørrebro og Ravnsborggadelle tai Nedre Frihavnsgaden, joka sijaitsee Østerbrossa. Myös Studiestrædessa, joka sijaitsee lähellä Strøgetia, on useita second-hand putiikkeja. 

Kirpputorilöytöjä Kööpenhaminassa