Jetwing Yala

  • Kaksi kilometriä Yala Nationalparkiin
  • Vehreä ympäristö lähellä merta
  • Sisältyy Sri Lankan yhdistelmämatkaan

Hotelli Jetwing Yala sijaitsee Yala Nationalparkin sisäänkäynnin läheisyydessä. Tämä luonnonpuosto on yksi maailman tunnetuimmista eläimineen ja lintuineen. Palatessasi safarilta sinua odottaa täällä suuri allasalue, aasialaisen keittiön herkut hotellin ravintolassa ja rentouttava spa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2542 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 25 m
Keskustaan: 22 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Jetwing Yala on moderni hotelli, mikä sijaitsee vehreässä ympäristössä meren läheisyydessä noin 2 kilometrin päässä Yala Nationalparkin sisäänkäynniltä. Täältä löytyy suuri allasalue. Maksuttomat aurinkotuolit niin altaalla kuin rannalla. Allas- ja rantabaari tarjoilevat yksinkertaisia annoksia ja pientä purtavaa. Hotellissa on kaksi ravintolaa; pääravintola tarjoilee aamiaista, lounasta ja illallista sekä à la carte-ravintola Thambapanni, joka tarjoilee aasialaista fuusioruokaa. Hotellissa on myös aulabaari.

Hotellista voit varata jeeppisafarin Yala Nationalparkiin lisämaksusta. Maksuton kuntosali. Hierontaa ja spahoitoja lisämaksusta. Biljardi lisämaksusta. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Pesulapalvelu lisämaksusta.

Ateriat

Aamiaispöytä. Joulun ja uuden vuoden illallinen. Puoli- ja täysihoito lisämaksusta.

Hyvä tietää

Hissi menee vain aulaan ja vastaanottoon.

Tärkeä tieto koskien Sri Lankan lentoja 

Qatar Airwaysin lento Helsingistä Colomboon on välilaskullinen reittilento, koneenvaihto Dohassa. Tarkat lentotiedot ja aikataulun näet lentolipusta.

Koe enemmän yhdistelmälomalla

Tätä hotellia ei voi varata erikseen. Hotelli on yksi Sri Lankan yhdistelmälomien hotelleista. Varaa yhdistelmäloma ja vietä viikko kolmessa mielenkiintoisessa kohteessa, ja toinen viikko rentoutuen auringon alla. 

Kysy lisää ja varaa

09 6154 7400
Maanantai – Keskiviikko: 9 - 16

[email protected]