Marriott Resort & Spa Weligama Bay

  • Aivan rannalla
  • Spa hotellissa

Weligama Bayssa loma on tehty merestä, auringosta ja surffauksesta. Hotelli Marriot Resort Weligama Bayssä modernit standardit yhdistyvät pienen kalastajakylän charmiin. Täällä asut viihtyisissä huoneissa aivan rannalla ja nautit hyvästä ruoasta ja korkeatasoisesta palvelusta.


Huonetyyppi

Superior huoneita 1-3 hengelle / 1-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1595 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Marriott Resort on raikas hotelli lähellä rantaa Weligama Bayssa. Allasalueella on kolme uima-allasta, joista yksi on lastenallas pienellä liukumäellä ja yhdessä altaassa on jacuzzikulmaus. Surffaamaan pääsee heti rannalta.

Hotellissa on useita ravintoloita ja baareja. Ravintola Weligama tarjoilee aamiaista, lounasta ja illallista. Tarjolla on kansainvälistä ruokaa maailman eri keittiöistä. Ravintola Big Fishissä maistellaan paikallisten kalastajien saaliita. Pieniä annoksia ja juomia altaan äärellä puolestaan tarjoilee ravintola Surf´s Up. Hotellissa on lisäksi aulabaari sekä deli, josta on saatavilla kahvia ja leivonnaisia.

Maksuttomia aktiviteettejä, kuten joogaa. Lentopalloa maksutta. Hotellin oma lastenkerho jossa esim. pelejä ja elokuvia. Span palvelut lisämaksusta. Huonepalvelu lisämaksusta.

Noin 15 minuutin kävelymatka keskustaan, jossa on kauppoja ja joitakin ravintoloita. Mirissan kaupunki, jossa suurempi tarjonta ravintoloita sijaitsee noin 15-20 minuutin automatkan päässä. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Joulun ja uuden vuoden illallinen. Puoli- tai täysihoito lisämaksusta.

Tärkeä tieto koskien Sri Lankan lentoja 

Qatar Airwaysin lento Helsingistä Colomboon on välilaskullinen reittilento, koneenvaihto Dohassa. Tarkat lentotiedot ja aikataulun näet lentolipusta.