Grand Hotel

  • Elegantti, historiallinen hotelli
  • Upea puutarha kasvimaalla
  • Sisältyy Sri Lankan yhdistelmämatkaan

Grand Hotelissa Nuwara Eliyassa tuntuu kuin palaisi ajassa taaksepäin. Huoneet ovat tyylikkäitä ja ravintolassa on tarjolla kasviksia omalta kasvimaalta. Päivällä voit vierailla läheisellä teeplantaasilla tai tehdä muita lyhyempiä retkiä lähialueille. Tämän jälkeen on mukava rentoutua hotellin elegantissa teesalongissa tai pelata biljardia hotellin yli 100 vuotta vanhalla biljardipöydällä.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 3274 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Keskustaan: 600 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Grand Hotel sijaitsee Nuwara Eliyassa. Hotellilla on pitkä historia, mikä juontaa juurensa 1800-luvun loppuun ja se sijaitsee kauniilla paikalla teeplantaasien luona. Kolonialaistyylisessä hotellissa on buffetravintola, joka tarjoilee aamiaista, lounasta ja illallista itsekasvattamilla mausteilla ja vihanneksilla. Ravintolasta on myös upea näkymä puutarhaan. Toisessa ravintolassa tarjolla on intialaista ja thairuokaa. Hotellissa on myös kaunis teesalonki, jossa tarjoillaan grilliannoksia iltaisin. Viinibaari.

Maksuton kuntosali. Spa, jossa mm. hierontaa ja sauna lisämaksusta. Hotellissa on aktiviteettikeskus, josta voi varata mm. kalastus- ja pyöräretkiä. Biljardi. Wifi lisämaksusta yleisissä tiloissa. Leikkihuone ja leikkipaikka. Vastaanotto auki vuorokauden ympäri. Matkamuistamyymälä. Pesulapalvelu lisämaksusta.

Ateriat

Aamiaispöytä. Joulun ja uuden vuoden illallinen. Puoli- tai täysihoito lisämaksusta.

Hyvä tietää

Hotelliin rakennetaan allas talven 2017 aikana.

Tärkeä tieto koskien Sri Lankan lentoja 

Qatar Airwaysin lento Helsingistä Colomboon on välilaskullinen reittilento, koneenvaihto Dohassa. Tarkat lentotiedot ja aikataulun näet lentolipusta.

Koe enemmän yhdistelmälomalla

Tätä hotellia ei voi varata erikseen. Hotelli on yksi Sri Lankan yhdistelmälomien hotelleista. Varaa yhdistelmäloma ja vietä viikko kolmessa mielenkiintoisessa kohteessa, ja toinen viikko rentoutuen auringon alla. 

Kysy lisää ja varaa

09 6154 7400
Maanantai – Keskiviikko: 9 - 16

[email protected]