Kokemuksia Jetwing Sea -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Jetwing Sea -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

78% matkustajista suositttelee

2031 arvostelua
Erinomainen
 
813
Erittäin hyvä
 
788
Hyvä
 
273
Ei kovin hyvä
 
99
Huono
 
58

Viimeisimmät 5 arviota

11.1.2019

Kirjoittanut PasiM56 Helsinki, Suomi

Lomamatka 2019 Tammikuu

Hotelli vilkkaasti liikennöidyn tien varrella, joka hieman häiritsi. Olimme deluxe huoneessa ja ainakin omamme oli kovasti päivityksen tarpeessa esim pinnat ja ilmastointi huonossa hapessa. Aamiainen oli aika luokaton verrattuna muuhun tarjontaan, joka puolestaan oli erinomaista. Palvelu oli erittäin ystävällistä. Sijainti hieman sytrjässä, mutta vastaavasti hyvin rauhallinen paikka. Kannattaa kokeilla rannalla olevia katamaraaneja.

 
16.9.2018

Kirjoittanut EveK-H Masku, Suomi

Lomamatka pariskuntien kesken

Hotelli sijaitsi rannalla hieman etäällä Negombon keskustasta. Ruoka oli hyvää, tosin illallisella palvelumaksu joka Sri Lankalla tavanomaisesti eritellään tuotteiden hinnoista, oli hieman korkeahko muihin ruokapaikkoihin verrattuna. Aamiainen meillä sisältyi hintaan, oli todella monipuolinen. Huoneet olivat perussisältöiset ja siistit. Hotellilla on kaksi uima-allasta mikä oli todella kiva lisä.

 
28.1.2018

Kirjoittanut SebastianL3231

Pariskunnan loma tammikuu 2018

Olin avopuolisoni kanssa ko. hotellissa vajaa 2 viikkoa ja hotelli vastasi täysin odotuksiamme. Kuvat ilmoituksessa / mainostetut palvelut vastasivat mitä sivuilla lukee. Hotelli kauttaaltaan siisi, jokseenkin kulumia siellä sun täällä. Ystävällinen palvelu ja kaikki toiveemme täytettiin. Suosittelemme Deluxe-huonetta, jos ei ole budjettimatkalla, sillä iso huone ja terassi merellepäin olivat omiaan lomamme aikana. Käyntimme aikana oli poikkeuksellisen vähän muita asiakkaita, mikä saattoi vaikuttaa palvelun laatuun positiivisesti. Hotellissa oli 3 ravintolaa, mutta itse "pääravintola" ei ollut kummoinen. Nuudeli / wok ravintolassa oli erinomaiset ruoat ja Seafood ravintolassa ruoka myös erinomaista. Roy niminen tarjoilija teki parista illastamme ikimuistoisen hänen positiivisuudellaan vaikka englantia ei ollut hänen vahvuutensa. Hotelli on Negombossa hotelliketjun viimeinen, joten lähimpään pieneen ruokamarkettiin "Food City" oli noin 800 metriä ja ravintola / baari alueelle reilu kilometri. Matka taittui nopeasti kävellen tai sitten tuktukilla 2-3 euron hintaan per suunta. Poikkeuksellisesti tällä pätkällä oli myös jalkakäytävä molemmin puolin, mutta negombon keskustassa kävely haastavampaa ilman käytäviä ja kovan liikenteen vuoksi. Hotellilla oli oma ranta-alue mikä oli siisti. Suoraan rannassa ei ole aurinkotuoleja, joten rannalla voi kävellä hieman vapaammin. Verrattuna hikkaduwan rantaan aallot ja merenkäynti voimakkaampaa. Kaupustelijoita riitti, mutta olivat ns. hyvähenkisiä eli eivät pushanneet liikaa, vaan hyväksyivät selkeän "ein". Hotellin katolla oleva Spa oli erinomainen ja kävimme kolmessa eri hoidossa.

 
15.2.2017

Kirjoittanut Mika P Turku, Suomi

Meri lähellä

Hotelli oli siisti ja ruoka oli hyvää. Vilkasliikenteinen tie hotellin edessä aiheuttaa jonkin verran meteliä. Hiljentyy kyllä yöksi. Rannalla olevat kaupustelijat ovat kyllä sitkeitä mutta luovuttavat kyllä kun kieltäytyy tarjonnasta.

 
10.3.2015

Kirjoittanut Antti S Kotka, Suomi

Keskinkertainen rantakohde

Mukava mutta kallis hotelli rannalla. Huoneet tilavia, joskin iso ikkuna huoneen ja vessan välillä hieman häiritsi. Uima-altailta pääsee ihailemaan merta jossa sielläkin voi toki uida. Ruoka ja juoma kallista muuhun hintatasoon nähden. Eniten rantakohteessa häiritsee kaupustelijoiden loputon virta. Eli rauhassa et saa ottaa aurinkoa ilman että joku on koko ajan varjona edessäsi. Taydellinen kohde jos kaupustelijat pystyy sietämään...