Heritance Negombo

  • Aivan rannalla
  • Puoli- tai täysihoito lisämaksusta
  • Viihtyisä hotelli

Tervetuloa viiden tähden Heritance Negomboon – hotelli sijaitsee aivan pitkä hiekkarannan äärellä. Hotellin ja rannan välissä on allasalue, jossa on helppo päästä lomatunnelmaan. Negombon kaupat, markkinat ja ravintolat ovat lyhyen kävelymatkan päässä.


Huonetyyppi

Deluxe-huone 1-2 hengelle. Deluxe plus-huone 1-2 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1729 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Heritance Negombon vietät ihania lomapäiviä laguunin muotoon rakennetulla altaalla, jossa on alue lapsille (lasten aluetta ei ole erotettu altaan syvemmästä osasta). Uima-allas sijoittuu rannan ja hotellin väliin. Maksuttomat aurinkotuolit,- varjot ja pyyhepalvelu. Sammuta janosi ja pidä tauko auringosta hotellin swim up -allasbaarissa. Hienoja huoneita parvekkeella tai terassilla, joissa voit rauhoittua päivän päätteeksi.

Hotellin buffetravintola Blue Tan tarjoilee aamiaista, lounasta ja illallista. Lisäksi hotellissa on tapasravintola Mad Dog Bodega. Swiss Bakery & Cafe on pittoreski kahvila, jolla on myös ulkoterassi. See Bar & Lounge on täydellinen paikka auringonlaskuista nauttimiseen. Hotelli koostuu kahdesta rakennuksesta, joiden välillä menee pieni tie. Rantaa lähempänä olevassa rakennuksessa on pääravintola ja allasbaari. Tien toisella puolella olevassa rakennuksessa on esimerkiksi  Mad Dog Bodega, Swiss Bakery & Cafe och Rouge Bar & Lounge.

Maksuton wifi yleisillä alueilla. Maksuton kuntosali ja tennis. Spa, jossa hoitoja lisämaksusta (suljettu remontin vuoksi 16.4.2020 saakka). Pesulapalvelu lisämaksusta. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaisbuffet. Joulun ja uuden vuoden illallinen. Puoli- tai täysihoito lisämaksusta.

Tärkeä tieto koskien Sri Lankan lentoja 

Qatar Airwaysin lento Helsingistä Colomboon on välilaskullinen reittilento, koneenvaihto Dohassa. Tarkat lentotiedot ja aikataulun näet lentolipusta.