Perinteiset kalastajat työssään Sri Lankalla

Sri Lankan matkavinkit

Useat lomailijat matkustavat Sri Lankaan maan ihanien rantojen takia, mutta rannat ovat vain osa tämän eksoottisen saaren charmia. Täällä sinua odottavat upeat kulttuuriaarteet, henkeäsalpaavan kaunis luonto viidakkomaisemineen ja teeplantaaseineen. Lue tästä parhaimpia matkavinkkejämme ja saat talvilomastasi varmasti kaiken irti!

Sri Lankan kolme parasta nähtävyyttä

Sri Lankan trooppiset rannat eivät jätä kylmäksi – mutta maasta löytyy myös paljon muuta nähtävää ja koettavaa. Koe keskellä sademetsää kohoava vaikuttava Sigiriya Rock, vieraile Pyhän hampaan temppelissä tai Kandyn teeplanteeseilla. 

Lue lisää

Ruokavinkkejä Sri Lankalle

Sri Lankan ainutlaatuinen ruokakulttuuri kruunaa koko loman. Kokeile herkullisia paikallisia erikoisuuksia, ja nauti ihanista makumaailmoista, jotka ovat saaneet vaikutteita mm. naapurimaa Intiasta. 

Lue lisää

Colombo – kultturelli suurkaupunki

Haluatko yhdistää ranta- ja kaupunkiloman parhaat palat lomaillessasi Sri Lankalla? Vieraile Colombon suurkaupungissa, joka on saaren suurin kaupunki, ja ihastuttaa lukuisilla temppeleillään, puutarhoillaan, ravintolavalikoimallaan sekä eläväisellä yöelämällään. 

Lue lisää

Adam's Peak

Vinkki aktiiviselle lomailijalle! Pakkaa vaelluskengät mukaan ja kapua ylös Adam’s Peakin huipulle. Kun lähdet matkaan heti aamunkoitteessa, koet samalla maagisen auringonnousun ja upeat maisemat!

Lue lisää

Koe Sri Lanka

Rantaelämä on loman kulmakivi – mutta Sri Lankassa on paljon muutakin nähtävää ja koettavaa! 

Lue lisää

Surffaa, joogaa ja sukella Sri Lankalla

Sri Lanka sopii myös aktiiviselle lomailijalle. Nauti rauhasta joogaten, surffaa mahtavilla aalloilla tai tutustu maagisiin koralliriuttoihin.

Lue lisää