Cinnamon Citadel

  • Kauniit jokinäkymät allasalueelta
  • Rauhallinen ja kaunis ympäristö
  • Sisältyy Sri Lankan yhdistelmälomaan

Hotelli Cinnamon Citadelissa nautit vehreistä maisemista ja linnunlaulusta. Hotelli sijaitsee alueella jossa on kuvattu mm. Viidakkokirja ja Tarzan elokuvia. Hotelli sijaitsee Sri Lankan pisimmän joen varrella, ja näkymät ravintolasta ja uima-altaalta ovat upeat. Trooppisessa puutarhassa on rauhoittava ilmapiiri.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 3656 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Keskustaan: 7,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Cinnamon Citadel on tyylikäs hotelli, jonka allasalueelta saat ihailla Mahaweli-joen upeita maisemia. Suuri uima-allas ja pieni, matala erillinen lastenallas. Aurinkotuoleja ja -varjoja. Pyyhepalvelu. Upea trooppinen puutarha. Maksuton wifi koko hotellissa.

Pesulapalvelu lisämaksusta. Huonepalvelu klo 7-23. Maksuton kuntosali, dartsia ja pöytätennistä. Snackbaari sekä buffetravintola Panorama, jossa on tarjolla sekä paikallisia että kansainvälisiä herkkuja. Hotellissa on lisäksi à la carte-ravintola Cafe C. Elävää musiikkia iltaisin. Kandyyn on noin 7,5 kilometriä, ja sinne pääsee tuk tukilla noin vartissa. Hotelli järjestää lyhyitä jokiajeluita lisämaksusta.

Hotelli sisältyy Sri Lankan yhdistelmälomaan, eikä sitä voi varata erikseen. Lue lisää yhdistelmälomasta.

Ateriat

Aamiaispöytä. Joulun ja uuden vuoden illallinen. Puoli- tai täysihoito lisämaksusta.

Hyvä tietää

Hissillä ei pääse kaikkiin kerroksiin.

Tärkeä tieto koskien Sri Lankan lentoja 

Qatar Airwaysin lento Helsingistä Colomboon on välilaskullinen reittilento, koneenvaihto Dohassa. Tarkat lentotiedot ja aikataulun näet lentolipusta.

Koe enemmän yhdistelmälomalla

Tätä hotellia ei voi varata erikseen. Hotelli on yksi Sri Lankan yhdistelmälomien hotelleista. Varaa yhdistelmäloma ja vietä viikko kolmessa mielenkiintoisessa kohteessa, ja toinen viikko rentoutuen auringon alla. 

Kysy lisää ja varaa

09 6154 7400
Maanantai – Keskiviikko: 9 - 17

[email protected]