Cinnamon Lodge Habarana

  • Luomu fine-dining ravintola
  • Kaunis ja tilava allasalue
  • Sisältyy Sri Lankan yhdistelmälomaan

Cinnamon Lodge Habarana on tyylikäs hotelli, joka sointuu ympäristöönsä. Täällä jokainen päivä tuntuu rentouttavalta sunnuntai-aamulta, voit kuunnella puron solinaa ja apinoiden jutustelua aivan huoneesi ulkopuolella. Hedelmät ja vihannekset tulevat hotellin omilta viljelyksiltä, ja hotellin ravintola on yksi harvoista luomu fine dining -ravintoloista Sri Lankassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 3340 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Keskustaan: 1,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Cinnamon Lodge kootstuu pienistä kaksikerroksisista rakennuksista vehreässä ympäristössä. Hotellilla on tilava ja viihtyisä allasalue, jossa on uima-allas lastenosiolla. Aurinkotuolit ja -varjot sekä pyyhepalvelu. Suuri trooppinen puutarha ja omat hedelmä- ja vihannesviljelmät. Hotellialueella on pieniä puroja ja joki. Alueella on myös perhostarha, paljon apinoita, kilpikonnia, liskoja ja suuria oravia.

Buffetravintola Ahala, jossa tarjoillaan aamiainen, lounas ja illallinen sekä illallisaikaan aukioleva Lotus-luomuravintola . Ravintola Verandah puolestaan tarjoilee snacksejä ja a la carte -annoksia aamusta iltaan. Hotellissa on myös baari. Hotellista voit ostaa 32 erilaista kasvipohjaista jäätelöä, ja suurin osa jäätelöiden aineksista on saatu hotellin omalta pihalta.

Pyörävuokrausta lisämaksusta. Tennis lisämaksusta. Spa, jossa kasvohoitoja ja kuorintaa lisämaksusta. Maksuton wifi koko hotellialueella. Huonepalvelu ympäri vuorokauden ja pesulapalvelu lisämaksusta.

Hotelli kuuluu Sri Lankan yhdistelmämatkaan, hotellia ei voi varata erikseen.  Lue lisää ja varaa Sri Lankan kiertomatka tästä.

Ateriat

Aamiaisbuffet. Joulun ja uuden vuoden illallinen. Puoli- tai täysihoito lisämaksusta.

Tärkeä tieto koskien Sri Lankan lentoja 

Qatar Airwaysin lento Helsingistä Colomboon on välilaskullinen reittilento, koneenvaihto Dohassa. Tarkat lentotiedot ja aikataulun näet lentolipusta.

Koe enemmän yhdistelmälomalla

Tätä hotellia ei voi varata erikseen. Hotelli on yksi Sri Lankan yhdistelmälomien hotelleista. Varaa yhdistelmäloma ja vietä viikko kolmessa mielenkiintoisessa kohteessa, ja toinen viikko rentoutuen auringon alla. 

Kysy lisää ja varaa

09 6154 7400
Maanantai – Keskiviikko: 9 - 16

[email protected]