Colombo Fairway

  • Keskeisellä paikalla
  • Buffetravintola ja food court
  • Sisältyy Sri Lankan yhdistelmälomaan

Colombo Fairway sijaitsee keskeisellä paikalla ja toimii hyvänä tukikohtana, kun haluat aloittaa tutustumisen Colomboon. Hotellista on kävelymatka Galle Face Greenille ja Colombo 7-alueen ravintoloihin pääset nopeasti tuk tukilla tai taksilla. Mikäli haluat illallistaa hotellissa, tarjolla on kattava buffetravintola.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1090 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Moderni Colombo Fairway sijaitsee keskeisellä paikalla Colombossa. Hotellista pääsee kävellen kaupungin eri paikkoihin kuten suositulle Galle Face Green rantakadulle sekä ravintoloihin ja kauppoihin. Hotellin buffetravintolassa on food court ja valittavanasi on italialaista, intialaista, kiinalaista, arabialaista sekä grilliruokaa. Täältä löytyy myös Java Lounge mehubaari ja kahvila, josta saa erilaisia kahveja ja leivonnaisia.  Kattobaari ja bistro Botanik. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Vastaanotto auki ympäri vuorokauden. Pesulapalvelu ja huonepalvelu lisämaksusta.

Hotelli on osa Sri Lankan yhdistelmämatkaa eikä sitä voi varata erikseen. Lue lisää Sri Lankan yhdistelmämatkoista.

Ateriat

Aamiaispöytä. Joulun ja uuden vuoden illallinen.

Tärkeä tieto koskien Sri Lankan lentoja 

Qatar Airwaysin lento Helsingistä Colomboon on välilaskullinen reittilento, koneenvaihto Dohassa. Tarkat lentotiedot ja aikataulun näet lentolipusta.

Koe enemmän yhdistelmälomalla

Tätä hotellia ei voi varata erikseen. Hotelli on yksi Sri Lankan yhdistelmälomien hotelleista. Varaa yhdistelmäloma ja vietä viikko kolmessa mielenkiintoisessa kohteessa, ja toinen viikko rentoutuen auringon alla. 

Kysy lisää ja varaa

09 6154 7400
Maanantai – Keskiviikko: 9 - 16

[email protected]