Cinnamon Red

  • Infinity-allas katolla
  • Upeat näkymät yli Colombon
  • Sisältyy Sri Lankan yhdistelmälomaan

Hotelli Cinnamon Redin upein paikka löytyy hotellin katolta – infinity-allas ja kattobaari, josta on upeat näkymät yli Colombon kaupungin. Hotellin sijainti on mitä mainioin, sillä kauppoihin ja ravintoloihin on kävelymatka.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 3046 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Cinnamon Red on raikas ja moderni designhotelli, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Colombossa, lähellä Viharamahadevin puistoa. Hotellista on lyhyt matka ravintoloihin ja ostoksille.

Hotellin katolla on pieni allasalue, jossa infinity-allas sekä aurinkotuoleja. Kattobaari Cloud Red tarjoilee tapaksia ja juomia, lisäksi sunnuntaisin tarjolla high tea. Kaksi ravintolaa StiRED ja FlavouRED, joissa on tarjolla buffet sekä á la carte annoksia. Maksuton wifi koko hotellissa. Kuntosali. Vastaanotto on avoinna vorokauden ympäri. Pesulapalvelu lisämaksusta. Kävelymatka kauppoihin, ravintoloihin ja puistoon.

Hotelli kuuluu Sri Lankan yhdistelmälomaan, eikä ole varattavissa erikseen. Lue lisää yhdistelmälomasta

Ateriat

Aamiaispöytä. Joulun ja uuden vuoden illallinen. Puoli- tai täysihoito lisämaksusta.

Tärkeä tieto koskien Sri Lankan lentoja 

Qatar Airwaysin lento Helsingistä Colomboon on välilaskullinen reittilento, koneenvaihto Dohassa. Tarkat lentotiedot ja aikataulun näet lentolipusta.

Koe enemmän yhdistelmälomalla

Tätä hotellia ei voi varata erikseen. Hotelli on yksi Sri Lankan yhdistelmälomien hotelleista. Varaa yhdistelmäloma ja vietä viikko kolmessa mielenkiintoisessa kohteessa, ja toinen viikko rentoutuen auringon alla. 

Kysy lisää ja varaa

09 6154 7400
Maanantai – Keskiviikko: 9 - 17

[email protected]