The Surf

  • Aivan rannalla
  • Oma spa
  • Lisämaksusta puoli- tai täysihoito

Hotelli Surf sijaitsee Bentotan kilometrien pituisella rannalla ja tarjoaa trooppisia elämyksiä. Lomapäivät kuluvat ihanasti allasalueelta, josta on näköala merelle – voit valita käytkö kastautumassa altaassa vai meressä. Hotellin spassa voit piipahtaa, kun kaipaat extrahemmottelua.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle, joista 1 lapsi. Deluxe-huoneita 1-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

6 10:stä
Perustuu 1 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1303 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

The Surf hotelli sijaitsee aivan  Bentotan rannalla. Viihtyisällä allas-alueella on kaksi allasta, joista toisessa on oma osio lapsille. Aurinkotuoleja ja –varjoja rannalla. Allas-/snackbaari. Hotellissa on kaksi ravintolaa, L'Heritage ja Fruits de Mer, josta löytyy á la carte ja buffet. Baari. Kahvila Der Café, josta on saatavilla myös pientä syötävää. Pyyhepalvelu.

Chill out –loungessa järjestetään teemailtoja. Rantalentopalloa ja bocciaa maksutta. Maksuton pieni kuntosali. Kylpyläosasto jossa poreallas ja valikoima erilaisia hoitoja sekä hierontoja lisämaksusta. Kauneushoitoja lisämaksusta.

Maksuton wifi ja ilmastointi. Liikenteen ja junaradan äänet voidaan kokea häiritsevänä osassa huoneista. Ohi kulkee noin 10-12 junaa päivittäin. Noin 15 minuutin kävelymatka Bentotan keskustaan, jossa ravintoloita.

Ateriat

Aamiaisbuffet. Jouluillallinen (24.12) ja uuden vuoden illallinen. Puolihoito, puolihoito sis. juoman tai täysihoito lisämaksusta.

Tärkeä tieto koskien Sri Lankan lentoja 

Qatar Airwaysin lento Helsingistä Colomboon on välilaskullinen reittilento, koneenvaihto Dohassa. Tarkat lentotiedot ja aikataulun näet lentolipusta.