Avani Bentota Resort

Viihtyisä hotelli Avani Bentota Resort sijaitsee keskellä kullankeltaista rantaa Bentotassa. Hotelli on rakennettu pienen kylän tyyliin, jossa on kaksi uima-allasta huojuvien palmujen katveessa. Rentoudu hotellin spa -osastolla, nauti auringonlaskusta ihanan juoman kera tai ota vain rennosti altaalla auringonvarjon alla.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-3 hengelle, joista 1 lapsi. Deluxe -huone 1-4 henkeä. Superior -huone 1-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2160 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Avani Bentota Resortin on suunnitellut yksi Sri Lankan tunnetuimmista arkkitehdeistä nimeltään Geoffrey Bawa, joka on inspiroitunut 1800-luvun Hollannista. Täällä pääset suoraan Bentotan rannalle, joka on yksi hienoimmista rannoista etelärannikolla. Rentoudu hotellin kahdessa makean veden altaassa erillisellä lastenaltaalla. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Bentota sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä, täällä on paikallisia ravintoloita ja pieniä kauppoja, joissa voit ostaa mukavia matkamuistoja kotiin.

Avani Bentota Resortissa on kaksi ravintolaa. Pääravintola Breeze tarjoaa paikallista  ja kansainvälistä ruokaa aamiaiseksi, lounaaksi ja illalliseksi. Ravintolasta Frangipani on saatavilla makuja kaikkialta Aasiasta. Chatters -baarissa voit pitää pienen tauon auringosta tilaamalla herkullisen juoman tai cocktailin illan päätteeksi.

Rentoudu Avanispassa erilaisin hoidoin lisämaksusta. Voit kohottaa kuntoasi hotellin kuntosalilla Avanifitissä. Mikset lähtisi juoksulenkille pitkin rantaa tai joogaamaan auringonnousussa? Joinakin iltoina viihdettä paikallisesta musiikista ja esityksistä rauhoittavaan jazziin. Maksuton wifi. Maksuton lentopallo, biljardi ja dart. Lähistöllä mahdollisuus harrastaa sukellusta, purjelautailua ja vesihiihtoa.

Ateriat

Aamiaispöytä. Joulun ja uuden vuoden illallinen. Puolihoito, täysihoito ja All Inclusive Ultra lisämaksusta.

All Inclusive

All Inclusive Ultra lisämaksusta sisältää:

  • Aamiaispöytä ravintola Breezessä, klo 07.00-10.30.
  • Lounas, buffet tai valmis menu ravintola Breezessä, klo 12.30-15.00.
  • Illallinen, buffet tai valmis menu ravintola Breezessä, klo 19.30-22.00.
  • Rajoittamattomasti olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 10.00-22.00 (ei koske The LOFT).
  • Mahdollisuus illalliseen ravintolassa Frangipani kerran vierailun aikana.
  • Spa -hoito (50 minuuttia) per henkilö kerran vierailun aikana.

Tärkeä tieto koskien Sri Lankan lentoja 

Qatar Airwaysin lento Helsingistä Colomboon on välilaskullinen reittilento, koneenvaihto Dohassa. Tarkat lentotiedot ja aikataulun näet lentolipusta.