Villas De Mer

Villas De Mer on yksinkertainen hotelli Praslinin saaren luoteisrannikolla. Majoitut vaalean hiekkarannan tuntumassa, ja voit tehdä omatoimisia retkiä saarella. Miltä kuulostaisi rantapäivä yhdellä maailman kauneimmista rannoista, Anse Laziolla?


Huonetyyppi

Superior-huoneita 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 251 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Villa De Mer on yksinkertainen hotelli Praslinin saarella, täydellisellä sijainnilla vaalealla hiekkarannalla. Hotelli sopii sinulle, kun haluat rentoutua altaalla, pulahtaa meressä ja tutustua saareen omatoimisesti. Praslin on tunnettu monista kauniista rannoistaa. Vallée de Main luonnonsuojelualue on vierailemisen arvoinen Unescon maailmanperintökohde. Hotelli järjestää maksuttoman kuljetuksen kolmesti viikossa Anse Lazion tai Cote D'Orin rannoille.

Allasalueella on puuterassi, allas, aurinkotuoleja ja -varjoja sekä maksuttomat allas- ja rantapyyhkeet. Ravintolassa tarjoillaan aamiainen, lounas ja illallinen ruokalistalta, ja muutamina iltoina järjestetään kreolilainen illallisbuffet.

Vastaanotto. Maksuton wifi koko hotellilla. Pesulapalvelu lisämaksusta. Matkatavaroiden säilytystä. Pysäköinti. Autonvuokrausta. Anse Lazion rannalle on noin 18 kilometriä ja Cote D'Orin rannalle noin 11 kilometriä. Praslinin lentokentälle on noin 1 kilometri.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä.

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiainen ja illallinen).

Hotellit Seychellit

Constance Ephelia Resort

Constance Ephelia Resort sijaitsee Mahén saarella, ja tarjoaa hyvät puitteet lomapäivien viettoon trooppisessa paratiisissa. Hotelli koostuu kahdesta osassa, joissa on hienot hiekkarannat. Hotellialueiden välissä on vehreä puistoalue, ja hotellilla on helppo tuntea olonsa hemmotelluksi. Nauti hyvästä ruoasta ja koko perheen aktiviteeteistä, tai rentoudu rannalla lempikirjasi kanssa.

Constance Lemuria Resort

Constance Lemuria Resort on uimaparatiisi Praslinin saarella, joka on kätketty kallioiden ja huojuvien palmujen siimekseen. Hotellilta on kävelymatka yhdelle maailman kauneimmista rannoista - Anse Lazioon. Nauti maukkaista ruoista hotellin ravintoloissa, pelaa kierros golfia ja snorklaile ennen iltakävelyä rannalla paljain jaloin.

Fishermans Cove Resort

Fishermands Cove Resort sijaitsee aivan Beau Vallon kauniilla hiekkarannalla Mahén läntisellä rannikolla. Voit viettää rentouttavia lomapäiviä rannalla tai altaalla. Syö hyvin hotellin ravintoloissa, kiertele ympäri saarta ja tutustu rantojen reunustamaan vehreään saareen tarkemmin.

Story Seychelles

Story Seychelles hotellilla on erinomainen sijainti Beau Vallon Beachillä Mahén saarella. Hotellilla on varattavissa erilaisia ateriapaketteja (puolihoito tai All Inclusive) ja hotellilla on runsas valikoima ravintoloita. Voit käydä aamukävelyllä rannalla nauttien Intian valtameren näkymästä ennen kuin nautit maittavan aamiaisen.