Story Seychelles

Story Seychelles hotellilla on erinomainen sijainti Beau Vallon Beachillä Mahén saarella. Hotellilla on varattavissa erilaisia ateriapaketteja (puolihoito tai All Inclusive) ja hotellilla on runsas valikoima ravintoloita. Voit käydä aamukävelyllä rannalla nauttien Intian valtameren näkymästä ennen kuin nautit maittavan aamiaisen.


Huonetyyppi

Juniorsviittejä 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1764 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Story Seychelles sijaitsee aivan Beau Vallon kauniilla rannalla, ja voit aloittaa aamut rauhallisilla aamukävelyillä pehmeässä hiekassa ihaillen palmujen muodostamaa trooppista siluettia taivasta vasten. Hotellilla on allas, jonka äärellä voi viettää rauhallisia hetkiä aurinkotuolissa. Aamiaispöytä sisältyy hintaan, ja voit halutessasi varata puolihoidon ja nauttia lounaat muualla tutustuessa Mahén saareen, tai varata All Inclusiven, jolloin saat useita lounas- ja illallisvaihtoehtoja hotellilla. Mikä sen parempaa?

Hotellilla on kaunis puutarha, jossa 25-metrinen allas sekä erillinen lastenallas. Maksuttomat aurinkotuolit, -varjot sekä allas- ja rantapyyhkeet.

Buffetravintola Vascos tarjoilee pidetyn aamiais- ja kreolilaisvaikutteisen illallispöytän. Puiden ja pensaiden ympäröimässä á la carte -ravintola Edenissä voit maistaa mereneläviä ja liha-annoksia samalla kun upotat varpaat hiekkaan, pöytävaraus vaaditaan. Laguunin vieressä on japanilainen Seyshima-ravintola, josta voi tilata sushia. Jos haluat maistaa ranskalais-polynesialaista ruokaa, kannattaa suunnata Trader Vic'siin, jossa voit myös maistaa Mai Tai-cocktailia kuunnellen kuubalaisia rytmejä. Ripples Poolbarista voi tilata kevyempiä annoksia ja virkistäviä juomia päivisin. 1502 on päivisin auki oleva baari, jossa voi nauttia hyviä juomia ja pieniä välipaloja.

Spa, jossa erilaisia hoitoja. Kuntosali avoinna vuorokauden ympäri. Jooga-tunteja ja tennistä. Kansainvälinen lastenkerho 3-12-vuotiaille lapsille englanninkielisellä ohjaajalla.

Vastaanotto. Maksuton wifi koko hotellialueella. 5 kilometriä Mahén pääkaupunki Victoriaan ja 13 kilometriä Seychellien kansainväliselle lentokentälle.

Ateriat

Sisältyy:

 • Aamiaispöytä.
 • Uuden vuoden illallinen.

Lisämaksusta:

 • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä).
 • All Inclusive.

Kaikissa ravintoloissa edellytetään siistiä pukeutumista.

All Inclusive

Lisämaksullinen All Inclusive sisältää:

 • Aamiaispöytä, klo 7.00-10.30, ravintola Vascosissa.
 • Huonepalvelu, jossa aamiais-, lounas- ja illallismenu vuorokauden ympäri.
 • Kolmen ruokalajin á la carte -lounas ja illallinen, klo 12.00-22.00, ravintola 1502:ssa.
 • Á la carte -lounas, klo 12.00-17.00, ravintola Ripplesissä.
 • Illallispöytä, klo 18.30-22.00, ravintola Vascosissa.
 • Á la carte -illallinen, klo 18.30-22.00, ravintoloissa Eden, 1502, Seyshima tai Trader Vic's.
 • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, kahvia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia osassa hotellin baareista, klo 12.00-23.00.

Lounas ja illallinen á la carte -ravintoloissa koostuu vapaavalintaisesta alkupalasta, pääruoasta ja jälkiruoasta. Á la carte -ravintoloihin vaaditaan pöytävaraus. Ravintoloissa edellytetään siistiä pukeutumista.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseksi on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa saapumispäivänä klo 12.00 kotiinlähtöpäivään klo 11.00 asti.

Hotellit Seychellit

Villas De Mer

Villas De Mer on yksinkertainen hotelli Praslinin saaren luoteisrannikolla. Majoitut vaalean hiekkarannan tuntumassa, ja voit tehdä omatoimisia retkiä saarella. Miltä kuulostaisi rantapäivä yhdellä maailman kauneimmista rannoista, Anse Laziolla?

Constance Ephelia Resort

Constance Ephelia Resort sijaitsee Mahén saarella, ja tarjoaa hyvät puitteet lomapäivien viettoon trooppisessa paratiisissa. Hotelli koostuu kahdesta osassa, joissa on hienot hiekkarannat. Hotellialueiden välissä on vehreä puistoalue, ja hotellilla on helppo tuntea olonsa hemmotelluksi. Nauti hyvästä ruoasta ja koko perheen aktiviteeteistä, tai rentoudu rannalla lempikirjasi kanssa.

Constance Lemuria Resort

Constance Lemuria Resort on uimaparatiisi Praslinin saarella, joka on kätketty kallioiden ja huojuvien palmujen siimekseen. Hotellilta on kävelymatka yhdelle maailman kauneimmista rannoista - Anse Lazioon. Nauti maukkaista ruoista hotellin ravintoloissa, pelaa kierros golfia ja snorklaile ennen iltakävelyä rannalla paljain jaloin.

Fishermans Cove Resort

Fishermands Cove Resort sijaitsee aivan Beau Vallon kauniilla hiekkarannalla Mahén läntisellä rannikolla. Voit viettää rentouttavia lomapäiviä rannalla tai altaalla. Syö hyvin hotellin ravintoloissa, kiertele ympäri saarta ja tutustu rantojen reunustamaan vehreään saareen tarkemmin.

Coco de Mer Hotel & The Black Parrot Suites

Coco de Mer Hotel & The Black Parrot Suits on todellinen paratiisi Praslinin saarella. Hotellilla on kaunis ranta vehreässä ympäristössä, mukavat huoneet rentoutumiseen ja useita uima-altaita rentouttavaan lomanviettoon. Aktiivisemmat lomalaiset löytävät hotellilta myös kuntosalin, vesiurheilua ja polkupyörävuokrausta. Upeita auringonlaskuja löydät tietenkin täältä, lomaparatiisista!

Acajou Beach Resort

Acajou Beach Resort sijaitsee kauniilla Cote d'Or -hiekkarannalla. Nauti päiväkävelyistä rannalla, hyvästä ruuasta ja tutki fantastista Praslinin saarta tai vaikkapa Anse Lazion rannan postikorttimaisemia.