Coco de Mer Hotel & The Black Parrot Suites

Coco de Mer Hotel & The Black Parrot Suits on todellinen paratiisi Praslinin saarella. Hotellilla on kaunis ranta vehreässä ympäristössä, mukavat huoneet rentoutumiseen ja useita uima-altaita rentouttavaan lomanviettoon. Aktiivisemmat lomalaiset löytävät hotellilta myös kuntosalin, vesiurheilua ja polkupyörävuokrausta. Upeita auringonlaskuja löydät tietenkin täältä, lomaparatiisista!


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Superior-huoneita 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1418 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 8 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Coco de Mer Hotel & The Black Parrot Suits on todellinen paratiisi. Hotellia ympäröivät palmupuut kurkottavat uteliaina korkeuksiin. ja kaunis, palmujen reunustama yksityinen ranta on kuin luotu rauhallisiin kävelyretkiin. Hotellin laiturilta pääset ihailemaan maagisia auringonlaskuja. Uima-altaat sijaitsevat aivan rannalla.

Coco de Mer Hotel & The Black Parrot Suits -hotellissa on kolme allasaluetta. Yksi altaista on infinity-allas ja yksi varattu vain aikuisille. Aurinkotuoleja ja aurinkovarjoja. Allas- ja rantapyyhkeet.

Hibiscus-ravintolassa tarjoillaan noutopöytäaamiainen ja -illallinen sekä kansainvälisiä ja kreolilaisia herkkuja. Muutamana iltana viikossa hotellilla järjestetään myös iltaohjelmaa. Uima-altaan vieressä sijaitseva Mango Terrace Bar & Restaurant tarjoilee à la carte -annoksia lounaalla ja illallisella. Siisti pukeutuminen, pitkät housut miehille illallisella. Juomat tilataan Coconut Barista.

Vesiurheilua (ei moottoroituja aktiviteetteja). Kuntosali. Polkupyörävuokraus. Hierontaa ja erilaisia kauneushoitoja lisämaksusta. Hotelli järjestää sukellus- ja syvänmerenkalastusretkiä ja retkiä Seychellien muille saarille.

Maksuton wifi koko alueella. Pesulapalvelu. Sähköautojen pysäköinti- ja latausasema. Hotelli tarjoaa kuljetuspalvelun Anse Lazion rannalle useita kertoja viikossa. Hotelli sijaitsee 1 kilometrin päässä Anse Takamakan rannalta ja 5 kilometrin päässä Grand Ansen rannalta. Praslin on kahdeksan kilometrin päässä.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä
  • Joulun (24.12) ja uuden vuoden illallinenn

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)

Hotellit Seychellit

Villas De Mer

Villas De Mer on yksinkertainen hotelli Praslinin saaren luoteisrannikolla. Majoitut vaalean hiekkarannan tuntumassa, ja voit tehdä omatoimisia retkiä saarella. Miltä kuulostaisi rantapäivä yhdellä maailman kauneimmista rannoista, Anse Laziolla?

Constance Ephelia Resort

Constance Ephelia Resort sijaitsee Mahén saarella, ja tarjoaa hyvät puitteet lomapäivien viettoon trooppisessa paratiisissa. Hotelli koostuu kahdesta osassa, joissa on hienot hiekkarannat. Hotellialueiden välissä on vehreä puistoalue, ja hotellilla on helppo tuntea olonsa hemmotelluksi. Nauti hyvästä ruoasta ja koko perheen aktiviteeteistä, tai rentoudu rannalla lempikirjasi kanssa.

Constance Lemuria Resort

Constance Lemuria Resort on uimaparatiisi Praslinin saarella, joka on kätketty kallioiden ja huojuvien palmujen siimekseen. Hotellilta on kävelymatka yhdelle maailman kauneimmista rannoista - Anse Lazioon. Nauti maukkaista ruoista hotellin ravintoloissa, pelaa kierros golfia ja snorklaile ennen iltakävelyä rannalla paljain jaloin.

Fishermans Cove Resort

Fishermands Cove Resort sijaitsee aivan Beau Vallon kauniilla hiekkarannalla Mahén läntisellä rannikolla. Voit viettää rentouttavia lomapäiviä rannalla tai altaalla. Syö hyvin hotellin ravintoloissa, kiertele ympäri saarta ja tutustu rantojen reunustamaan vehreään saareen tarkemmin.

Story Seychelles

Story Seychelles hotellilla on erinomainen sijainti Beau Vallon Beachillä Mahén saarella. Hotellilla on varattavissa erilaisia ateriapaketteja (puolihoito tai All Inclusive) ja hotellilla on runsas valikoima ravintoloita. Voit käydä aamukävelyllä rannalla nauttien Intian valtameren näkymästä ennen kuin nautit maittavan aamiaisen.

Acajou Beach Resort

Acajou Beach Resort sijaitsee kauniilla Cote d'Or -hiekkarannalla. Nauti päiväkävelyistä rannalla, hyvästä ruuasta ja tutki fantastista Praslinin saarta tai vaikkapa Anse Lazion rannan postikorttimaisemia.