Ravintola Pariisissa

Pariisin ravintolat

Pariisi on todellinen ravintolakaupunki, josta löytyy erinomaisia ravintoloita kaikista hintaluokista. Löydä parhaat ravintolahelmet Montmartresta, maista loistavia falafeleja Maraiksessa tai käy trendikkäissä, pienissä ravintoloissa Canal St. Martinin alueella, joka on suosittu esimerkiksi opiskelijoiden keskuudessa. Täältä löydät meidän suosikkimme Pariisissa!

Seb'on – autenttinen ravintola Montmartressa

Pieni ravintola Seb on todellinen ravintolahelmi. Hintataso ravintolassa on hieman korkeampi, mutta vastineeksi saat erinomaista ruokaa ja romanttisen ilmapiirin – pääset myös seuraamaan kokin työntekoa keittiön puolella. Menu ei ole kovin suuri, mutta annokset ovat perinteisen ranskalaisia modernilla kosketuksella. Jos haluat varmistaa pääsysi ravintolaan, suosittelemme varaamaan pöydän etukäteen.

Osoite: 62 rue d'Orsel

L'Aubergead

Kaksossisarusten omistama ravintola L'Aubergead on suosittu myös itse pariisilaisten keskuudessa. Ravintola tarjoaa erinomaista ranskalaista ruokaa, ja menu vaihtuu säännöllisesti. Ravintolassa on aina eläväinen tunnelma, ja useat palaavatkin ravintolaan myös uudelleen!

Osoite: 17 rue Chaligny

Le Relais de la Butte - ravintola "with a view"

Le Relais de la Butte sijaitsee mukavassa naapurustossa Montmartren torilla. Ravintolassa nautit usein ruokailun ohella myös katumuusikoiden musiikin soidessa taustalla. Pysähdy kahvilla, viinilasilliselle tai vaikka lounaalle!

Osoite: 12 rue Ravignan

Ravintola Le Relais de la Butte restaurant, Montmartre
Pariisilainen kahvila

Yksi Pariisin vanhimmista ravintoloista – Le Procope

Le Procope on ainutlaatuinen kokemus monestakin syystä – ravintolan juuret ulottuvat jo 1600-luvulle, ja menulta löytyy autenttista, ranskalaista kotiruokaa. Kaiken kruunaa ihastuttava miljöö!

Osoite: 13 Rue de l'Ancienne Comédie

Le Bouillon Chartier - yksinkertaista, ranskalaista ja edullista!

Le Bouillon Chartier sijaitsee vanhassa raitiovaunuhallissa Montmartren kaupunginosassa. Ravintolassa vallitsee ihana pariisilainen ilmapiiri, ja myös hintataso on melko edullinen!

Osoite: 7 Rue du Faubourg

La Cupole – 20-luvun tunnelmaa

Klassinen brasserie La Cupole on ollut avoinna jo lähes 100 vuotta, joka näkyy myös sen sisustuksessa. Ravintola huokuu 20-luvun henkeä – jos haluat hieman erilaisen ravintolakokemuksen, kannattaa laittaa ravintola La Cupole listallesi!

Osoite: 102 Boulevard du Montparnasse

Perruche – terassi upealla näköalalla

Ravintola Perruche sijaitsee tavaratalo Printempsin takaterassilla, josta pääset seuraamaan pariisilaisten vilkasta elämää. Nauti drinkeistä tai ihanasta illallisesta Pariisin ainutlaatuisissa maisemissa!

Osoite: Printemps de l'Homme

Mukava Le Bon Saint Pourcain

Pieni ja viihtyisä Le Bon Saint Pourcain, joka sijaitsee lähellä Luxenburgin puutarhaa, on moderni ravintola ja sen henkilökunta toivottaa asiakkaat aina erittäin lämpimästi tervetulleeksi.

Osoite: 10 bis Rue Servandoni

Hotel Costes

Coste Hotell tarjoaa herkullisia salaatteja, ja voit valita haluatko syödä baaritiskillä vai kenties puutarhassa lasikatoksen alla.

Osoite: 239-241 Rue Saint-Honoré

Ravintola Pariisissa