Ostoksia Nizzassa

Ostoksia Nizzassa

Kuuluuko loma-agendaasi shoppailu? Nizza on erinomainen shoppailukaupunki, josta löytyy kaikkea persoonallisista pikkuputiikeista ylellisiin design-kauppoihin. 

Galeries Lafayette

Nizzan vastine Stockmannille on nimeltään Galeries Lafeyette. Täältä löydät kaikkea, mistä voit koskaan edes unelmoida – viiden kerroksen täydeltä merkkivaatteita, asusteita, ruokaa ja viinejä. Osoite: 6 Avenue Jean Médecin

Lähituotettua oliiviöljyä

Ranska on monien oliivilehtojensa ja lämpimän välimerellisen ilmastonsa vuoksi todellinen ekspertti oliiviöljyn tuotannossa. Osta pullo paikallista öljyä ja jatka ihania lomahetkiä kotona! Rue Saint-François-de-Paulessa sijaitsee kaksi putiikkia, jotka myyvät vain oliiviöljyä: Alziaria ja A l’Olivieria.  

Osoite: Alziari – 14 Rue Saint-François-de-Paule, A l’Olivier, 7 Rue Saint-François-de-Paule

Ranskalaisia viinejä

Un verre de vin, s'il vous plaît! Ranskalaiset ovat intohimoista viinikansaa, ja se tuskin jää kenellekään epäselväksi. Viinit Nizzassa ovat edullisempia kuin Suomessa, joten haluat kenties ostaa kotiinvietäviksi pullon tai kaksi. Vanhassa kaupungissa sijaitsee viinikauppa nimeltä Cave Caprioglio, joka on ollut paikallaan jo vuodesta 1902 asti. Myös satamasta löydät pienen La Belle Caven viinikaupan.

Osoite: Cave Caprioglio - 16 Rue de la Préfecture, La Belle Cave - 8 Rue Bavastro.

Ostoksia rue Alphonse Karrilla

Etsitkö vaatekaappiisi aarteita, joihin et tule törmäämään joka toisella vastaantulijalla? Pienellä rue Alphonse Karrin kadulla on useita vaatekauppoja sekä ranskalaisia ja kansainvälisiä merkkikauppoja. Täältä voit tehdä todellisia löytöjä! 

Ostoksia Nizzassa