The Avenue

The Avenue on moderni hotelli suositulla Al Cornichen kävelykadulla Dohassa. Hotellissa on katolla allas sekä spa ja hyvinvarusteltu kuntosali. Hotelli on täydellinen valinta, kun haluat tutustua Dohan nähtävyyksiin.


Huonetyyppi

Superior-huone 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 114 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Keskustaan: 4 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

The Avenuessa on moderni kattoterassi ulkoaltaalla. Spa ja hyvinvarusteltu kuntosali. Lähistöltä löytyy nähtävyyksiä kuten Souk Waqif ja Villaggio Mall. Allasalueella on myös allasbaari, josta saa pientä purtavaa ja juomaa.

Kolme ravintolaa. Baayassa tarjoillaan kansainvälisiä annoksia, terveellisiä mehuja ja salaatteja. Nektaarista on 360 asteen panoraamanäkymä Dohaan ja Tché Tchéssä tarjolla on lähi-idän makuja hotellin katolla.

Maksuton kuntosali, avoinna ympäri vuorokauden. Spa, jossa hierontaa ja rentouttavia hoitoja lisämaksusta. Hamam lisämaksusta.

Maksuton wifi koko hotellissa. Pesulapalvelu ja kuivapesu lisämaksusta.

Tutustu Dohaan loman aikana. The Avenue sijaitsee 4 km päässä Al Bidda Parkista ja noin 5 km päässä Al Khoot Fortin linnoituksesta. Vieraile The Pearlin ravintoloissa ja kaupoissa sekä Katara Beachilla, joka sijaitsee noin 20 minuutin ajomatkan päässä.

Ateriat

Aamiaispöytä klo 6:30-10:30.

Hyvä tietää

Läheinen rakennustyömaa saattaa häiritä. Qatarissa suurin osa hotelleista vaatii pantin sisäänkirjautumisen yhteydessä. Pantti maksetaan pankki- tai luottokortilla. Uloskirjautumisen yhteydessä maksu palautetaan.

Tärkeä tieto koskien tiistain Dohan lähtöä!

Hotellihuone luovutetaan tiistaina iltapäivällä
viimeistään klo 12.00.