St Regis Doha

  • Tasokasta ja modernia majoitusta
  • Palkittuja ravintoloita
  • Suuri allas

Yksi Dohan suurimmista altaista, useat ravintolat ja tyylikäs sisustus palatsinomaisessa rakennuksessa tekee St Regis Dohasta yhden Dohan hienoimmista hotelleista. Kaunis kylpylä, yksityinen hiekkaranta ja modernit huoneet - St Regis Dohassa on kaikki puitteet unohtumattomaan lomaan!

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Deluxe-huoneita 1-3 hengelle. Superior-huoneita 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Upea palvelu!
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 3640 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

St Regis Doha on hotelli joka huokuu ylellistä tunnelmaa. Huoneet on sisustettu kaunein yksityiskohdin, tyylikkäin huonekaluin ja tarjoavat näkymät osittain merelle tai Dohan siluettiin. Kun astut hotellilta ulos, vastassa on iso allasalue, yksityinen hiekkaranta ja meri. Erillinen lastenallas. Jos kaipaat lomalta vähän ekstraa, voit varata päiväksi yksityisen villan jossa oma allas, aurinkoterassi ja suora kulku rannalle.

St Regis Dohassa on monia ravintoloita joista valita. Joukossa on myös Gordon Ramsayn bistroravintola Opal. Voit maistaa karibialaista ruokaa Oyster Bay & Barissa, kiinalaista Hakkasanissa ja mereneläviä Al-Sultan Brahimissa. Vine -ravintolassa tarjoillaan välimerellisiä annoksia ja The Raw Barissa keskitytään raakaruokaan.

Hotellilla sinua odottaa myös rauhallinen Reméde Spa. Hotellin vieraat saavat maksuttoman sisäänkäynnin spahan, hoidot lisämaksusta. Spassa on 22 hoitohuonetta sekä sisä- että ulkotiloissa. Spassa on myös poreallas ja höyrysauna. Nauti hieronnasta, manikyyristä ja pedikyyristä tai erilaisista kasvohoidoista.

Hotelli tarjoaa erilaisia vesiurheilulajeja ja aktiviteetteja rannalla. Kuntosali. Voit kokeilla SUP-lautailua, leijalautailua ja rantalentopalloa. Jokaisen huoneen hintaan sisältyy hovimestaripalvelu. Kahden vaatekappaleen pesu ja silitys sisältyy majoituksen hintaan.

Ateriat

Puolihoito.

Puolihoito sisältää aamiaisen ja lounaan tai illallisen.

Aamiaispöytä tarjoillaan Vine Restaurantissa. Lounas tarjoillaan ravintola Opalissa tai Oyesterissä (3 ruokalajin á la carte). Ilallispöytä tarjoillaan Vine Restaurantissa, keskiviikkoisin ja torstaisin mahdollisuus syödä á la carte-ravintola Opalissa.

Hyvä tietää

Majoittuessasi St Regis Dohassa, saat sisäänkirjautumisen yhteydessä rannekkeen, jota on pidettävä koko vierailun ajan.

Qatarissa suurin osa hotelleista vaatii pantin sisäänkirjautumisen yhteydessä. Pantti maksetaan pankki- tai luottokortilla. Uloskirjautumisen yhteydessä maksu palautetaan.

Kausikohtaista huomioitavaa

Puolihoito tarjoillaan lounaana 24. ja 31.12.

Tärkeä tieto koskien tiistain Dohan lähtöä!

Hotellihuone luovutetaan tiistaina iltapäivällä
viimeistään klo 12.00.