Sheraton Grand Doha Resort

  • Keskeinen sijainti ja yksityinen ranta
  • Kymmenen teemaravintolaa
  • Iso kuntosali ja useita tenniskenttiä

Sheraton Grand Doha Resort on suuri ja tyylikäs hotelli Dohan pisimmällä luonnonmukaisella rannalla. Hotellissa on kymmenen ravintolaa, suuri kuntosali treenitunneilla ja club lounge. Dohan tunnetuin rantakatu Al Corniche ravintoloineen ja kahviloineen sijaitsee lähellä. Nauti mukavasta lomasta Dohan keskustassa Sheraton Grand Doha Resortissa!


Huonetyyppi

Deluxe-huoneita 2-3 hengelle, joista 1 lapsi. Club-huoneita 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 3777 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Sheraton Grand Doha sijaitsee kivenheiton päässä Al Cornichen rantakadusta, joka johtaa Dohan keskustaan. Rentoudu hotellin hienolla allasalueella tai yksityisellä hienohiekkaisella rannalla. Huoneet ovat valoisia ja moderneja, ja niistä on näkymä merelle ja Dohan kaupungin suuntaan.

Sheraton Grand Doha Resortissa on kymmenen ravintolaa. Lounas ja illallinen tarjoillaan ravintola Al Hubarassa. La Verandassa voit nauttia italialaista ruokaa meren äärellä, ja Irish Harp on irlantilainen pubi perinteisillä annoksilla. Allegria tarjoilee terveellisiä ruokia, ja Pool Cafe taas pienempiä välipaloja, kuten salaatteja ja hampurilaisia. Em Sherif sijaitsee hotellin ylimmässä kerrokessa ja tarjoaa itämaisia makuja korkealuokkaisessa ympäristössä. Näiden lisäksi hotellilla on myös liharavintola Nust-et, konditoria Pastry Shop sekä Atrium Lounge, jossa voi nauttia aamiaista ja illallista. Urheilun ystävät voivat katsoa jalkapalloa ja syödä pientä purtavaa La Liga Sport Loungessa.

Maksuton kuntosali, jossa yksinkertaisia laitteita. Ohjattuja tunteja, tennistä ja squashia lisämaksusta. Sauna, kauneushoitola ja kampaamo lisämaksusta.

Club Lounge

Hotellin club lounge on avoinna klo 06.00-23.00, ja sijaitsee omassa kerroksessaan. Kaikki hotellin club-huoneissa majoittuvat saavat käyttää club-loungea.

Ateriat

Puolihoito. puolihoito sis. juoman lisämaksusta. Puolihoitoon sisältyy aamiainen sekä lounas tai illallinen. Puolihoito sis. juoman sisältää aamiaisen sekä lounaan tai illallisen sekä rajoittalattomasti virvoitusjuomia tai vettä sekä alkoholittomia juomia tai tuorepuristettua mehua aterian yhteydessä.

Tärkeä tieto koskien tiistain Dohan lähtöä!

Hotellihuone luovutetaan tiistaina iltapäivällä
viimeistään klo 12.00.