Sharq Village & Spa

  • Tasokas rantahotelli
  • 6500 neliöinen spa-osasto
  • Ruokaa ympäri maailman

Sharq Village & Spa on ylellinen spa-hotelli Dohassa. Täällä majoitut rannan tuntumassa, ja hotellilta on kaunis näkymä Persianlahdelle. Huoneet ovat sisustettu moderniin arabialaiseen tyyliin. Korkeatasoisia ravintoloita, kaksi allasta ja tunnettu spa. Täältä löydät kaiken mitä tarvitset ylellisen rentouttavaan lomaan!


Huonetyyppi

Deluxe-huoneita 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Oli tosi hyvä loma. Kaikki oli hyvin. Siisteys,palvelu,ruoka. Ammattilinen ja ystävällinen hotellin työporukka.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2234 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 4 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Sharq Village & Spa on loistelias, viiden tähden spa -hotelli noin 15 minuutin päässä Dohan keskustasta. Hotellin deluxe-huoneet on sisustettu klassiseen arabialaiseen tyyliin marmorisella kylpyhuoneella, ja huoneissa on viihtyisä parveke tai terassi. Ison altaan lisäksi hotellilla on yksi infinity-allas. Mikäli vietät lomaasi mieluummin rannalla, hotellin edustalla on oma 350 metriä pitkä hiekkaranta. Rannalla on aktiviteetteja koko perheelle, kuten melontaa ja lentopalloa. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot altailla ja rannalla.

Hotellilla on viisi viihtyisää ravintolaa. Voit maistaa persialaista ruokaa modernilla otteella ravintola Parisassa, libanonilaista, aasialaista ja perinteisiä Qatarlaisia annoksia buffetravintola Al Liwanista. Hotellin Al Jalsa loungessa voit nauttia makeisia, voimakasta teetä ja arabialaista kahvia. Allas- ja rantabaari tarjoilee pienempiä annoksia ja juomia.

Hotellin oma Sharq Village Spa on yli 6500 neliöinen, ja rentouttaa niin mielen ja kehon. Spa on jaettu neljään osaan, joissa on 23 hoitohuonetta. Voit aloittaa päiväsi rentouttavalla joogalla, rentoutua saunassa kasvohoidon jälkeen, tai kokeilla holistisia hoitoja. Spassa on kuntosali, jossa järjestetään erilaisia tunteja ja aktiviteetteja. Rentoutumisen jälkeen voit vielä käydä ulkosuihkussa ja viettää aikaa ulkoaltailla.

Hotellin yhteydessä on souq (markkinat), jossa voit ostaa koruja, merkkivaatteita, ja paikallisia tuotteita kuten arabialaista hajuvettä tuliaisiksi. Parturikampaamo. Ympärivuorokautinen huonepalvelu. Pesula- ja silityspalvelu lisämaksusta.

Ateriat

Puolihoito.

Hyvä tietää

Qatarissa suurin osa hotelleista vaatii pantin sisäänkirjautumisen yhteydessä. Pantti maksetaan pankki- tai luottokortilla. Uloskirjautumisen yhteydessä maksu palautetaan.

Tärkeä tieto koskien tiistain Dohan lähtöä!

Hotellihuone luovutetaan tiistaina iltapäivällä
viimeistään klo 12.00.