Huoneet

Club-huone

Viihtyisiä club-huoneita parivuoteella. Tv satelliittikanavilla. Minibaari sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Silitysvälineet. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja erillinen suihku sekä wc. Ei ulkotilaa. Siivous 7 krt/vk.

Club-huoneiden vierailla on pääsy Club InterContinental Loungeen sis. aamiainen, iltapäivätee, virvoitusjuomia ja iltadrinkki.

Huonekoko: noin 42 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Deluxe-huone

Deluxe-huone parivuoteella tai kahdella erillisellä sängyllä. Kokolattiamatto. Tv satelliittikanavilla. Minibaari sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Silitysvälineet. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme, erillinen suihku ja wc. Merinäköala, mutta ei ulkotilaa. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: noin 42 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kahden hengen huone

Tilavia kahden hengen huoneita parivuoteella tai kahdella erillisellä sängyllä. Kokolattiamatto. Tv satelliittikanavilla. Minibaari sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Silitysvälineet. Maksuton wifi, ilmastoitni ja tallelokero. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Ei ulkotilaa. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: noin 40 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.