Al Najada By Tivoli

  • Erinomainen sijainti
  • Raikas hotelli hienolla allasalueella

Najada by Tivoli on moderni ja hienostunut hotelli Qatarin pääkaupungissa Dohassa. Hotelli sopii mainiosti rentouttavaa ja terveellistä lomaa hyvän ruoan ja raikkaiden mehujen parissa etsivälle, sillä Al Najada by Tivolissa ei ole sallittu käyttää lainkaan alkoholia. Voit viettää lomapäiviä kävelemällä Dohan keskustassa, shoppailemalla Souq Waqifin ostoskeskuksessa tai vierailemalla museoissa. Päivän jälkeen voit rentoutua hotellin kahden altaan luona.


Huonetyyppi

Superior-huoneita 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Siisteys, todella hyvät sängyt.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 517 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Keskustaan: 300 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Al Najada by Tivolilla on erinomainen sijainti Dohassa, vain viiden minuutin päässä tunnetuilta Souq Waqifin markkinoilta. Hotellilta on näkymä suurelle torille, jossa on ravintoloita, kahviloita ja kauppoja. Muutaman minuutin matkan päässä on joitain Dohan suosituimmista nähtävyyksistä, kuten rantakatu Corniche ja islamilaisen taiteen museo. Erillisellä allasalueella aurinkotuolit, -varjot ja pyyhkeet maksutta.

Hotellin ravintola The Dining Room tarjoaa kansainvälisiä annoksia, ja kodikkaassa Canela Caféssa on tarjolla makeita herkkuja. Allasbaari, joka tarjoilee yksinkertaisia annoksia, tuorepuristettuja mehuja ja välipaloja. Hotellin lähellä on Souq Waqifin markkinat, jossa on paikallisia kahviloita ja ravintoloita.

Kaikki Al Najada by Tivolin vieraat saavat käyttää sisarhotelli Souq Waqif Boutique Hotels by Tivolin spata. Voit kokeilla Qatarilaista hamamia, nauttia klassisesta hieronnasta tai virkistävästä kuorinnasta.

Ateriat

Puolihoito.

Hyvä tietää

Hotelli Al Najada by Tivoli ei tarjoile tai myy alkoholia.

Qatarissa suurin osa hotelleista vaatii pantin sisäänkirjautumisen yhteydessä. Pantti maksetaan pankki- tai luottokortilla. Uloskirjautumisen yhteydessä maksu palautetaan.

Tärkeä tieto koskien tiistain Dohan lähtöä!

Hotellihuone luovutetaan tiistaina iltapäivällä
viimeistään klo 12.00.