Kokemuksia The Views Monumental -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,1 10:stä Perustuu 301 arvioon
Kokonaisuus
 
8,1 / 10
Puhtaus
 
8,8 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,5 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,3 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,2 / 10
Huone/huoneisto
 
7,9 / 10
Palvelu
 
8,1 / 10

Viimeisimmät arviot


7 10:stä

+
-
Yksiön huoineilma huono, tunkkainen!! Vain ilmastointi täysillä ja tuuletettuna oli suht hyvä. Ei paikkaa kuivatella allas pyyhkeitä ja uimapukuja. Kiellettiin parvekkeen kaiteella. Jokin tanko tai pyyhekoukut pitäisi olla. Vessassa tila vain suihkupyyhkeille

Vahvistettu asiakas: 2023-03-21


8 10:stä

+
Todella hyvä ja monipuolinen aamiainen. Siivouksen taso on oikein hyvä.
-
Huone haisi vahvasti homeelle ja suoraan lattian alapuolella jonkinlainen vesipumppu piti kovaa ääntä ympäri vuorokauden. Saimme uuden huoneen pyynnöstämme ja ongelma poistui. Uusi huone oli hajuton ja hiljainen.

Vahvistettu asiakas: 2023-03-21


9 10:stä

+
Rauhallisuus, hyvä aamiainen, siisteys ja toimivuus.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-03-14


9 10:stä

+
aamiainen
-

Vahvistettu asiakas: 2023-02-28


8 10:stä

+
Rauhallinen huone käytävän päässä, tosin roskisautot herättivät joka yö. Hyvät sängyt ja lämmintä vettä tuli välittömästi.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-02-14


8 10:stä

+
Aamupala todella runsas, hyvä bussiyhteys Funchaliin
-

Vahvistettu asiakas: 2023-02-14


8 10:stä

+
AAmupala pysäköinti halli
-

Vahvistettu asiakas: 2023-02-07


9 10:stä

+
Hotelli tarjosi ravintolassa syntymäpäiväillallisen.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-02-07


9 10:stä

+
Siisteys ja hyvä aamupala.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-01-31


8 10:stä

+
Aamiainen oli runsas. Huoneisto perus settiä.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-01-31


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita The Views Monumental -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

80% matkustajista suositttelee

1663 arvostelua
Erinomainen
 
653
Erittäin hyvä
 
719
Hyvä
 
205
Ei kovin hyvä
 
62
Huono
 
24

Viimeisimmät 5 arviota

10.4.2023

Kirjoittanut Miia V Suomi

Parasta on sijainti

Ylistävien arvosteluiden ja somekeskusteluiden jälkeen ehkä pienoinen pettymys. Sijainti on erinomainen, ruoka maittavaa ja hotellissa on hyvät palvelut. Huone 6. kerroksessa kadulle päin on upeiden maisemien Madeiralla näköalaltaan tosi vaatimaton. Hotelli siis sijaitsee niin jyrkässä rinteessä, että oltiin lähes katutasossa. Ylempien kerrosten huoneet merelle päin ovat aivan toista luokkaa. Siivous ok, henkilökunta respassa asiallista, mutta ei mitenkään erityisen ystävällistä. Useampana aamuna aamupalapöydistä suurin osa pöydistä oli varattu tietyille seurueille eikä yhtenä aamuna sen vuoksi mahduttu edes sisään syömään. Onneksi oli kaunis ja lämmin aamu. Ihan ok siis, mutta ei ehkä niin suitsutuksen arvoinen.

 
25.3.2022

Kirjoittanut Reiska-captain Espoo, Suomi

Siisti, hyvä hotelli

Merinäköalahuone kannatta ehdottomasti ottaa. Aamiaispöytä runsas ja todella hyvä eikä illallinen noutopöydästä huono ole, siinä hinta-laatusuhde kyllä kohtaa. Oli lihaa, kanaa ja kahta kalaa pääruokana, sekä kakkuja jälkkärinä, unohtamatta leikkeleitä ja salaatteja.

 
25.12.2019

Kirjoittanut Wiivi78 Ristiina, Suomi

Keskitason hotelli

Hotellihuoneen ilmanvaihto olematon. Parvekkeen ovi täytyy pitää auki, jos haluaa, että ilma vaihtuu huoneessa, jolloin hotellista kantautuva musiikki kuuluu häiritsevänäkin huoneeseen. Aamiaislinjastossa lämpimät ruokalajit kylmiä. Sijainti ok. Mikäli hyödynnätte hotellin baariin lipuketta, jolla voi jättää hotellihuoneen siivouksen väliin joinakin päivinä viikossa, niin huolehtikaa, että kaikki lomaviikkonne tulee merkittyä lipukkeeseen päivämäärien osalta, jotta saatte hyvityksen kokonaisuudessaan hotellin baareihin. Meitä yritettiin laskuttaa aiheettomasti allasbaarin juomatilauksen osalta, mutta saimme rahahyvityksen takaisin valittaessamme asiasta. Laskun maksettua hävittävät kuitit, joten jälkikäteen ei voi enää asiakas tarkistaa allekirjoituksia ja huonenumeroa kuiteista. Itse valitsen toisen hotellin seuraavan kerran.

 
1.9.2019

Kirjoittanut KaisaAla Espoo, Suomi

Mukava ja siisti hotelli

Yhdeksännen kerroksen huone näköalalla merelle! Ihastuttava! Huone hyvän kokoinen ja vuode miellyttävä! Liinavaatteet ja pyyhkeet, myös erilliset allaspyyhkeet hyvät. Runsas ja monipuolinen aamupala ja kuohuviini kiva yllätys! Altaan ympärillä riittävästi aurinkotuoleja. Mukavasti kävelyreittejä hotellin läheisyydessä, samoin erinomaisia ravintoloita. Levadalle pääsi lähes hotellin takaa!Taksilla pääsi mukavasti lentokentältä hotellille. Päivittäinen siivous. Iltaisin elävää musiikkia allasalueella.

 
28.7.2019

Kirjoittanut KatsyK125

Pettymysten pettymys

Vai että neljän tähden hotelli?! Paljon matkustaneena voin sanoa että 2 tähteä lähempänä totuutta. Respassa henkilökunta ei tervehtinyt ja olivat erittäin epäystävällisiä koko lomamme ajan. Huoneemme oli 11. Kerroksessa ja piti olla kylpytakit ja tohvelit, sanomalehti joka päivä, mutta takkeja+ tohveleita emme saaneet pyynnöstä huolimatta. Sanomalehtiä emme viitdineet edes kysyä, koska palvelu oli niin nyrpeää muutenkin. Tallelokerosta yritettiin veloittaa 15e/viikko vaikka sekin kuului hintaan. Entä ruoka, meillä oli puolihoito, iltabuffetti oli enemmänkin kuin ruokala kylmine pääruokineen. Liharuuat poikkeksetta niin sitkeitä ettei veitsellä saanut palaa irti. Aamupalalla sentään hedelmiä, mutta muutoin pettymys sekin. Viihtyvyyteen ei oltu panostettu ruuan esillelaitossa/ kattauksessa mitenkään. Spa osaston porealtaasta sain ihottuma reaktion vartalooni ja kutisevia näppylöitä loppulomaksi. Erityisen pettynyt ja surullinen tämän hotellin tasoon, enkä voi suositella.