Kokemuksia Quinta Jardins do Lago -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Quinta Jardins do Lago -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Sijainti
  • 5/5 Huoneet
  • 5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

98% matkustajista suositttelee

2365 arvostelua
Erinomainen
 
2194
Erittäin hyvä
 
151
Hyvä
 
17
Ei kovin hyvä
 
1
Huono
 
2

Viimeisimmät 5 arviota

4.3.2018

Kirjoittanut Dragonaria60 Joensuu, Suomi

Onnistunut vuosipäivämatka

Helmikuun viikon matka Funchaliin, hotelliksi valikoitui Quinta Jardins do Lago, koska vaimoni rakastaa puutarhoja. Ja upea puutarha onkin. Helmikuusta huolimatta paljon kukkivia kasveja ja todella hyvin ylläpidetty. Tämä hotelli edellyttää myös vieraalta asennetta: tämä ei ole suuri kiiltäväpintainen turistialueen hotelli vaan 1800-luvun kartano keskellä normaalia asutusta. Hotelli henkii mennyttä tunnelmaa, vaikka onkin hyvin varusteltu. Liikenteen melu ei kuulu puutarhaan eikä kolmannen kerroksen huoneeseemmekaan. Kaikista huoneista on näkymä puutarhaan, ainakin ylimmästä kerroksesta myös meri näkyy tyylikkäästi puiden lomasta. Huoneissa (ainakin meidän huoneessamme) on lautalattia, joka narisee - tämä ei ole virhe vaan kuuluu hotellin luonteeseen. Käytävillä on matto eikä matkalaukkujen vetäminen siten kuulu huoneeseen asti. Hotelli ei siis ole turistialueella vaan mäellä, jonne nousu jalkaisin vaatii jonkin verran kuntoa. Ravintoloita ei lähellä ole. Hotellin pikkubussi kulkee Funchalin matkustajasatamaan rantabulevardille Cristiano Ronaldon patsaan lähelle useita kertoja päivässä, joten alas pääsee vaivattomasti. Iltariennoilta palatessa ei taksimatka maksa kohtuuttomasti. Takseja on hyvin saatavissa keskustassa. Hotellin palvelu on ensiluokkaista. Sekä vastaanoton että ravintolan henkilökunta on hyvin koulutettu, ystävällistä ja saa asiakkaan tuntemaan olonsa arvokkaaksi. Kaadoimme illallispöydässä itse vettä laseihimme ruokailun lomassa - tarjoilija pahoitteli, ettei ollut huomannut lasien tyhjentyneen. Kerroin, että kaadamme kotona aina itse ja olemme tottuneet siihen. "But now you are on holiday", sanoi tarjoilija. Juuri tämä on hotellin henki - vieraat ovat lomalla ja heidän olonsa yritetään tehdä mahdollisimman hyväksi. Heitä myös varoitetaan liian pitkistä kävelymatkoista ylämäkeen, kuten vastaanoton Joel meitä varoitti kertoessamme aikovamme kävellen Jardim Monte Palaceen - ja hän oli oikeassa! (Menimme köysiradalla). Ravintolan ruoka on hyvää ja palvelu ensiluokkaista. Hinnaltaan hotelli on melko kallis, mutta hintansa arvoinen. Tänne voi kuvitella Hercule Poirot´n tai neiti Marplen istumaan baarin nojatuoliin tarkkailemaan vieraita - hotellissa on ilmapiiriä. Hieno lomaviikko. Ja muistakaa maakilpikonna Colombo, 60 v.

 
7.4.2014

Kirjoittanut Adrian F Exeter, Yhdistynyt kuningaskunta

Adrian ja Rosemary: "Rauhan ja hiljaisuuden keidas"

Tämä oli toinen vierailumme Madeiralla ja Quinta Jardins do Lagossa oltuamme siellä ensimmäistä kertaa vuonna 2011. Tästä kerrasta tuli aivan yhtä erityinen kuin ensimmäisestäkin. Rakastamme hotellin sijaintia kauniiden subtrooppisten puutarhojen lomassa, josta on häikäisevät näkymät Funchalin sitä ja reunustavien kukkuloiden yli meren siintäen kaukana etelässä. Henkilökunta toivotti meidät saapuessamme lämpimästi tervetulleeksi ja oli ystävällistä ja huomaavaista koko vierailumme ajan. Hotelli on hyvin viihtyisä, hyvin varusteltu ja huokuu "siirtomaamaista eleganssia". Rentouttavan terassilla tai puutarhassa nautitun aamiaisen jälkeen nautimme aamuista kauniin uima-altaan äärellä ja käyskennellen eksoottisten puiden ja pensaiden lomassa. Pieni krokettinurmikko ja ulkopöytätennispöytä tarjosivat purkautumistien hieman energisimmille hetkillemme. Yllätyimme iloisesti huomatessamme, että johto oli viime vierailumme jälkeen pistänyt pystyyn upean vihannestarhan täynnä erilaisia salaatteja, papuja ja vihanneksia, joista monet löysivät tiensä päivällispöytäämme. On hienoa löytää hotelli, joka käyttää itsekasvattamiaan tuotteita. Odotamme jo seuraavaa vierailuamme!

 
30.11.2022

Kirjoittanut Linda H

Allan & Linda H.

Our fourth visit to this First Class Hotel. The rooms, the facilities, the food and the excellent service and friendliness from all members of staff could not be better. The tropical gardens surrounding the hotel and pool area are absolutely beautiful - why go anywhere else??

 
29.11.2022

Kirjoittanut Margaret L New Milton, Yhdistynyt kuningaskunta

An indulgent and fabulous holiday

To put our review into context we were planning our return trip as we left 😊 On arrival we were upgraded from a garden room to a superior room and we felt spoilt for the duration of our stay. I can echo all the positive comments made and in common with previous reviews it is the first hotel that we have ever wanted to return to. The most difficult aspect of our holiday was finding sufficient room on the hotel’s feedback form to acknowledge all the staff that made our holiday so lovely. Our trip was enhanced by the recently appointed Guest Experience Manager namely Luis Goncalves who assisted us with an itinerary to view the island. Furthermore he made arrangements for us to have a taxi with a knowledgeable driver to take us around for one day. The driver was Leandro Janes who had been a taxi driver for 35 years and at a cost of £123 for four of us was a bargain. As was the car hire that Luis arranged that is 2 days car hire for £114 fully inclusive and delivered to the Hotel (£57 per day). This is not a budget holiday but an indulgence and worth every penny spent

 
23.11.2022

Kirjoittanut JWPthornton Norfolk, Yhdistynyt kuningaskunta

A haven of comfort and fantastic service

This is the only holiday hotel we have ever re-booked. We find the atmosphere very relaxing and the hotel is extremely comfortable with fantastic botanical gardens, a great pool, excellent food and exceptional service provided by all members of staff.