Kokemuksia Quinta Jardins do Lago -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Quinta Jardins do Lago -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Sijainti
  • 5/5 Huoneet
  • 5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

98% matkustajista suositttelee

2412 arvostelua
Erinomainen
 
2241
Erittäin hyvä
 
151
Hyvä
 
17
Ei kovin hyvä
 
1
Huono
 
2

Viimeisimmät 5 arviota

4.3.2018

Kirjoittanut Dragonaria60 Joensuu, Suomi

Onnistunut vuosipäivämatka

Helmikuun viikon matka Funchaliin, hotelliksi valikoitui Quinta Jardins do Lago, koska vaimoni rakastaa puutarhoja. Ja upea puutarha onkin. Helmikuusta huolimatta paljon kukkivia kasveja ja todella hyvin ylläpidetty. Tämä hotelli edellyttää myös vieraalta asennetta: tämä ei ole suuri kiiltäväpintainen turistialueen hotelli vaan 1800-luvun kartano keskellä normaalia asutusta. Hotelli henkii mennyttä tunnelmaa, vaikka onkin hyvin varusteltu. Liikenteen melu ei kuulu puutarhaan eikä kolmannen kerroksen huoneeseemmekaan. Kaikista huoneista on näkymä puutarhaan, ainakin ylimmästä kerroksesta myös meri näkyy tyylikkäästi puiden lomasta. Huoneissa (ainakin meidän huoneessamme) on lautalattia, joka narisee - tämä ei ole virhe vaan kuuluu hotellin luonteeseen. Käytävillä on matto eikä matkalaukkujen vetäminen siten kuulu huoneeseen asti. Hotelli ei siis ole turistialueella vaan mäellä, jonne nousu jalkaisin vaatii jonkin verran kuntoa. Ravintoloita ei lähellä ole. Hotellin pikkubussi kulkee Funchalin matkustajasatamaan rantabulevardille Cristiano Ronaldon patsaan lähelle useita kertoja päivässä, joten alas pääsee vaivattomasti. Iltariennoilta palatessa ei taksimatka maksa kohtuuttomasti. Takseja on hyvin saatavissa keskustassa. Hotellin palvelu on ensiluokkaista. Sekä vastaanoton että ravintolan henkilökunta on hyvin koulutettu, ystävällistä ja saa asiakkaan tuntemaan olonsa arvokkaaksi. Kaadoimme illallispöydässä itse vettä laseihimme ruokailun lomassa - tarjoilija pahoitteli, ettei ollut huomannut lasien tyhjentyneen. Kerroin, että kaadamme kotona aina itse ja olemme tottuneet siihen. "But now you are on holiday", sanoi tarjoilija. Juuri tämä on hotellin henki - vieraat ovat lomalla ja heidän olonsa yritetään tehdä mahdollisimman hyväksi. Heitä myös varoitetaan liian pitkistä kävelymatkoista ylämäkeen, kuten vastaanoton Joel meitä varoitti kertoessamme aikovamme kävellen Jardim Monte Palaceen - ja hän oli oikeassa! (Menimme köysiradalla). Ravintolan ruoka on hyvää ja palvelu ensiluokkaista. Hinnaltaan hotelli on melko kallis, mutta hintansa arvoinen. Tänne voi kuvitella Hercule Poirot´n tai neiti Marplen istumaan baarin nojatuoliin tarkkailemaan vieraita - hotellissa on ilmapiiriä. Hieno lomaviikko. Ja muistakaa maakilpikonna Colombo, 60 v.

 
7.4.2014

Kirjoittanut Adrian F Exeter, Yhdistynyt kuningaskunta

Adrian ja Rosemary: "Rauhan ja hiljaisuuden keidas"

Tämä oli toinen vierailumme Madeiralla ja Quinta Jardins do Lagossa oltuamme siellä ensimmäistä kertaa vuonna 2011. Tästä kerrasta tuli aivan yhtä erityinen kuin ensimmäisestäkin. Rakastamme hotellin sijaintia kauniiden subtrooppisten puutarhojen lomassa, josta on häikäisevät näkymät Funchalin sitä ja reunustavien kukkuloiden yli meren siintäen kaukana etelässä. Henkilökunta toivotti meidät saapuessamme lämpimästi tervetulleeksi ja oli ystävällistä ja huomaavaista koko vierailumme ajan. Hotelli on hyvin viihtyisä, hyvin varusteltu ja huokuu "siirtomaamaista eleganssia". Rentouttavan terassilla tai puutarhassa nautitun aamiaisen jälkeen nautimme aamuista kauniin uima-altaan äärellä ja käyskennellen eksoottisten puiden ja pensaiden lomassa. Pieni krokettinurmikko ja ulkopöytätennispöytä tarjosivat purkautumistien hieman energisimmille hetkillemme. Yllätyimme iloisesti huomatessamme, että johto oli viime vierailumme jälkeen pistänyt pystyyn upean vihannestarhan täynnä erilaisia salaatteja, papuja ja vihanneksia, joista monet löysivät tiensä päivällispöytäämme. On hienoa löytää hotelli, joka käyttää itsekasvattamiaan tuotteita. Odotamme jo seuraavaa vierailuamme!

 
21.3.2023

Kirjoittanut David H Ashford, Yhdistynyt kuningaskunta

Perfect peace.

For a peaceful holiday, it is hard to imagine a better hotel to relax in. The staff are all so welcoming and always have a smile for you. The gardens are so beautiful, the pool very inviting, and the food excellent (with one or two minor exceptions - I think the Portuguese idea of veal is different to the English idea of veal - but service always impeccable. The rooms and the gardens all remarkably quiet, being away from any noisy streets. Nothing to prevent you sleeping at any time!

 
21.3.2023

Kirjoittanut maccbb Macclesfield, Yhdistynyt kuningaskunta

Exceptional hotel

We stayed a week in a superior balcony room overlooking the beautiful and spacious botanical gardens.The hotel was top class in every way . Service was exceptional with every member of staff fully committed to ensuring guests were well looked after.Accommodation , Dining, Pool area , Bars were all of a high standard. We would choose no other hotel in Funchal when visiting Madeira.

 
21.3.2023

Kirjoittanut Sandy G Nottingham, Yhdistynyt kuningaskunta

Relaxation

My husband and I wanted a relaxing week, we have been to Madeira 4 times before. This hotel far exceeded our expectations, very quiet with lovely attentive staff and wonderful food. The gardens were amazingly well kept with various little corners to sit and read. A very big thank you to all the staff and hopefully we will be back very soon.