Kahden hengen huone

Siistejä kahden hengen huoneita, joissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Minibaari. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero maksua vastaan. Hiustenkuivain. Kylpyhuone isolla suihkulla ja wc. Parveke, josta näkymä merelle tai vuorelle. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 30-32 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kaksio

Kaksioita joissa parivuode tai kaksi erillistä sänkyä ja mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvalla. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittovarustus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero maksua vastaan. Hiustenkuivain. Kylpyhuone isolla suihkulla ja wc. Parveke, josta näkymä merelle tai vuorelle. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 34 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta.

Sviitti

Tilavia sviittejä makuuhuoneella ja olohuoneella. Makuuhuoneessa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta ja olohuoneen vuodesohvalla mahdollisuus lisävuoteeseen. Huoneet voidaan erottaa liukuovella. Minibaari. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero maksua vastaan. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuone isolla suihkulla ja wc. Parveke, josta näkymä merelle tai vuorelle. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 56-58 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.