Kokemuksia Muthu Raga Madeira -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
6,5 10:stä Perustuu 39 arvioon
Kokonaisuus
 
6,5 / 10
Puhtaus
 
7,3 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,3 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,1 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,3 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,2 / 10
Huone/huoneisto
 
7,2 / 10
Palvelu
 
6,5 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Parveke nähtävyydet.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-25


4 10:stä

+
Rauha
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-25


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-03-08


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Muthu Raga Madeira -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

67% matkustajista suositttelee

1114 arvostelua
Erinomainen
 
212
Erittäin hyvä
 
441
Hyvä
 
280
Ei kovin hyvä
 
127
Huono
 
54

Viimeisimmät 5 arviota

5.3.2017

Kirjoittanut spede2015 Mikkeli, Suomi

Neljän viikon kokemus

Hiukan arvelutti tulla korkeaan torniin - tosin muutama vuosi sitten kunnostettu. Hyvin viihdyttiin 4 viikkoa, hyvä aamiainen ja todella ystävällinen henkilökunta. Voisi vaikka tulla uudelleenkin, tosin paikkakunnalta löytyy mukavia ja edullisia vaihtoehtoja, jos haluaa vähän tehdä töitä. Voimme suositella taloa.

 
1.11.2016

Kirjoittanut hilkka2015 Vantaa, Suomi

Kolmen viikon kokemuksella,Hotelli Raga

Lidon lomahotellialueella oleva hotelli,joka on mukavan kävelymatkan päässä Funchalin keskustasta. Remontoitu hiljattain.Huoneet arkisen asialliset.Liikenteen melu kuuluu katujen puoleisiin huoneisiin.Lämmitetty allas.Hotellia mainostetaan enimmäkseen lapsivapaana hotellina,mutta ainakin nyt oli paljon lapsia,johtuen syyslomista ja lämmitetystä altaasta. Paljon ranskalaisia vieraita,joka ei suinkaan ole huono asia.Ranskalaiset ovat kovaäänisiä,mutta mukavia. Siisteydessä toivomisen varaa.Varsinkin viikonloppusiistijät olivat varsin suurpiirteisiä,vakinaisen ollessa viikonloppuvapaalla.Kolmen viikon "villakoirat" olivat vielä lähtiessä sänkyjen alla. Sitten eräs merkittävä asia.Respassa oleva vanhempi valkotukkainen herra,joka kuulunee hotellin johtoon,käyttäytyi mielestä oudosti.Ei koskaan tervehtinyt,tai vastannut tervehdykseen.Asiakkaat olivat mielestäni yhdentekeviä.Olen tottunut toisenlaiseen käytökseen liikkuessani maailmalla eri hotelleissa. Respassa oli myös pientä hämminkiä ostamani lisäviikon johdosta. Ostin hotellin ravintolasta puolihoidon.Ruoka on hyvää ja tulee edullisemmaksi kuin kaupungilla eri ravintoloissa syöminen.Myös ravintolan henkilökunta ystävällistä,jota arvostan kovasti.Asiakaspalvelu on mielestäni ensisijaisen tärkeä asia,asiakashan on aina maksaja ja samalla työllistäjä se kannattaa kaikkien asiakaspalvelutyössä olevien muistaa.

 
28.3.2016

Kirjoittanut MarkusJ676

Ihan ok!

Kohtuu siisti hotelli hyvällä sijainnilla. Tyypillinen orastava kosteusvaurio, joka ilmenee tunkkaisena hajuna. Itse olen homeelle herkkä, joten tuo tyypillinen "papan kellarin haju" vähän ärsyttää. Lähellä useita hyviä ruokailupaikkoja ja levada-toimisto josta ihan kohtuu hinnalla saa kävelyreissuille oppaan ja kyydit minne päin tahansa Madeiraa päiväretkiä. Vaikka nyt kolmella tähdellä mennäänkin, niin ihan suositeltava paikka suomalaiselle kermaperseelekin.

 
16.10.2015

Kirjoittanut arja54 Kuopio, Suomi

hinta-laatusuhde loistava

kolmatta kertaa ragassa, matkustan vanhan isäni kanssa, hän saa aina haluamansa huoneen (1106). näköalat upeat, aamiainen hyvä. huoneet siivotaan päivittäin. hedelmäkorit huoneissa kun saavuimme.lähettivät taksin kentälle, ei tarvinnut jonottaa.

 
26.11.2022

Kirjoittanut Tanvir T Manchester, Yhdistynyt kuningaskunta

Brillant stay

The Hotel is located central to all attractions. All the staff are nice and helpfull. The hotel and rooms are nice and well kept .I asked for a kettle and the hotel staff provided one. The buffet breakfast is brilliant,with plenty of choice. Will definitely stay here again .