Kokemuksia Melia Madeira Mare - talvi 23/24 -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,2 10:stä Perustuu 224 arvioon
Kokonaisuus
 
8,2 / 10
Puhtaus
 
9,0 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,2 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,9 / 10
Huone/huoneisto
 
8,3 / 10
Palvelu
 
8,7 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Aamupala oli todella kattava,siivous huoneessa toimi hyvin,palvelu toimi hyvin.
-
Hotellin yleisten tilojen vessat eivät puolen päivän aikaan olleet ihan siistissä kunnossa.

Vahvistettu asiakas: 2023-12-05


8 10:stä

+
Sijainti. Näköala
-
Kulahtaneet kalusteet. Kova patja.

Vahvistettu asiakas: 2023-12-05


8 10:stä

+
Sviitti isolla terassi parvekkeella oli kiva ja siisti. Huonekalut ehkä vähän vanhahtavat, mutta puhtaat. Hotelli ehkä 4 tähden ei siis 5 tähden tasoinen.
-
Maksullinen(15€/h) Spa osasto oli todella pettymys. Kaikista suihkuista siellä tuli vain jääkylmää vettä. Vain 1 poreallas oli jollain lailla toimiva. Suuttimet olivat siis rikki ja niskatyynyt irtoilivat. Koko Spa osasto vaatisi remontin!

Vahvistettu asiakas: 2023-12-05


8 10:stä

+
Tilava siisti huone ja hyvät maisemat merelle. Ruoka oli monipuolista ja hyvää ja kaikki sujui hyvin vaikka oli paljon väkeä liikkeellä.
-
Pienempikin hotelli rauhallisella paikalla olisi sopinut minulle.

Vahvistettu asiakas: 2023-11-28


7 10:stä

+
Hotelli on sopivan kokoinen , ei siis liian suuri. Näköalat huoneesta hyvät , kuna maksaa sen merinäköalan. Siisteys huoneessa oli nyt parempaa , kuin aikaisemmin.
-
Kokolattiamatot käytävissä ja huoneissa ovat tiensä päässä , mutta kuulemma uudistetaan ensi vuonna.. Sänky liian kova , kovempi kuin ehkä missään muussa hotelissa missä olemme käyneet. Pyydettyämmä saimme siihen hieman pehmustetta.

Vahvistettu asiakas: 2023-11-28


7 10:stä

+
En osaa sanoa.
-
Hieman kuluneen oloinen, remontti ehkä tarpeen.

Vahvistettu asiakas: 2023-11-14


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-03-21


7 10:stä

+
Runsas ja monipuolinen aamiainen. Siivous joka päivä. Huoneisto oli rauhallinen ja ääniä aiheutti vain illalla hotellin aulasta kuuluva musisointi. Vuode tilava ja patja erinomainen.
-
Huoneistossa terassi joka sijoittui 3. kerrokseen. Toimivuutta heikensi surkea valaistus eteisessä. Kylpyhuoneen hiustenkuivaaja toimi vain n. minuutin !

Vahvistettu asiakas: 2023-03-21


9 10:stä

+
Rauhallisuus, siisteys, meri ja hyvä ruoka ja palvelu
-
Ruskea sisustus olisi voinut olla värikkäämpi. Viestit oppaalta myöhästyivät, vaikka hotellin WiFi oli päällä. Opaspalvelussa pitäisi olla ensimmäisenä iltana tiedotustilaisuus ehdottomasti ja se pitäisi ilmoittaa tulobussissa suomeksi tai jaettavana tiedotteella. Opaspalvelu oli erittäin huonoa jos sitä edes vaivalla sai!!!

Vahvistettu asiakas: 2023-03-14


10 10:stä

+
Kivat huoneet, hyvä aamiainen sijainti
-

Vahvistettu asiakas: 2023-02-21


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Melia Madeira Mare - talvi 23/24 -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

87% matkustajista suositttelee

2557 arvostelua
Erinomainen
 
1387
Erittäin hyvä
 
790
Hyvä
 
285
Ei kovin hyvä
 
65
Huono
 
30

Viimeisimmät 5 arviota

28.1.2019

Kirjoittanut zaritzal Pyhtää, Suomi

Hieno kokemus

Meillä oli huone osittaisella merinäköalalla. Huone oli siisti ja hyvin varusteltu. Teen ja kahvinkeittovälineet löytyy ja täydennystä tuodaan päivittäin. Palvelu oli ystävällistä. Aamiainen oli monipuolinen ja maukas. Kuohuviini täydensi sen mukavasti. Allasalue oli viihtyisä ja aurinkotuoleja oli riittävästi. Altaalta oli upea merinäköala. Sängyt olivat mukavat ja tyynyt hyvät. Tätä hotellia voi suositella!

 
25.1.2019

Kirjoittanut Janne691 Helsinki, Suomi

Hyvä hotelli, ei kuitenkaan viittä tähteä

Yövyimme viikon 1/2019 Melia Madeirassa, joka on nyt hiukan yli 10v vanha hotelli. Se on edelleen laadukas hotelli, mutta luokitukseltaan kyllä lähempänä neljää kuin viittä tähteä. Kaikki toimi sinänsä hyvin mutta hotellin ikä/kuluneisuus johtaa ko arvioon. Aamupala sekin neljän tähden tasoa. Ylipäätänsä Madeiralla ei juuri ole uudempia hotelleja ja kovin aktiivisesti eivät kunnosta näitä n 10-vuotta vanhoja. Meillä oli superior huone, mutta siitä ei ehkä kannata maksaa lisää merinäköalalla olevaan ”perushuoneeseen”, ainoa ero ylempi kerros ja suurempi parveke.

 
2.10.2018

Kirjoittanut KariT464

Hieno hotelli hyvällä sijainnilla...

Hyvä 5 tähden hotelli hyvällä sijainnilla. Aamiainen oli jees - tosin joka aamu lähes samanlainen - positiivinen seikka oli se, että aamiainen palveli aina klo 10.30 asti. Palvelu ja siivous toimivat hyvin. Allasalue oli siisti ja hintataso 5 tähden hotelliksi oli ok. Madeira on ns. "mäkinen kaupunki".

 
28.3.2018

Kirjoittanut 88digger Klaukkala, Suomi

Ei aivan viittä tähteä...

Keskikokoinen hotelli Lidon alueella kolmisen kilometriä keskustasta, sijainti on vallan mainio. Uima-allasalueella hyvin vapaita aurinkotuoleja, lapsiperheitä majoittuneena todella vähän. asiakaskunta koostuu iäkkäistä ranskalaisista, saksalaisista ja briteistä. Henkilökunta on kielitaitoista, muodoliisen kohteliasta ja ammattitaitoista. Huoneistoissa kokolattiamatto, hyvä sänky ja kelvollinen 32´taulu- tv jossa kansainvälisiä kanavia. Hyvä maksuton wi-fi hotellin alueella. huoneessa minibaari, joka täytetään juomilla päivittäin, ei teräviä alkoholijuomia mutta olutta ja limua ja vettä. Aamiaisbuffet tavanomainen, hyvä vailla erikoisuuksia. Hedelmiä , munakkaita , juustoja ja kuohuviiniä löytyy. Puolihoito illallinen hyvä niinä päivinä kun on jokin teemailta, muuten keskinkertainen. Samassa rakennuksessa sijaitsee erinomainen ravintola joka ei kuulu hotelliin... Bussipysäkki, kauppa ja useita ravintoloita lähietäisyydellä, autovuokraamo samassa talossa.

 
11.12.2017

Kirjoittanut JaanaV116

Worth of 5 stars

Hyvä sijainti; kävellen, bussilla tai taksilla helppo liikkua paikasta toiseen vireystilan mukaan, lähtöpiste kaikilla kulkuvälineillä käytännössä hotellin edestä. Monipuolinen ja tuore aamiaistarjonta, huoneesta ja altailta upea merinäköala. Suuri kuntosali ja sisäuima-allas porealtaineen veloituksetta käytössä. Hyviä tarjouksia spa-puolelle ja tasokasta livemusiikkia iltaisin, mainitsinko jo hyvän palvelun😊