Kokemuksia Four Views Monumental Lido -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,2 10:stä Perustuu 333 arvioon
Kokonaisuus
 
8,2 / 10
Puhtaus
 
8,5 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,4 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,4 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,8 / 10
Huone/huoneisto
 
8,0 / 10
Palvelu
 
8,1 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-01-18


7 10:stä

+
-
Pintaremontti, uudemmat kalusteet

Vahvistettu asiakas: 2022-01-04


8 10:stä

+
Näköala
-
Pohjoisen puolen huoneet ilmeisesti homeisia, sisäilmasta päätellen.

Vahvistettu asiakas: 2021-12-21


8 10:stä

+
Merinäköala ja aamupalan runsaus
-
Palvelut olivat qr koodin takana ilmoitettu. Niistä voisi paremmin kertoa esim sisään kirjautuessa. Tai voisi olla joku info huoneessa. Huomasimme vasta viimeisenä päivänä että hotellilla oli myös sisäuima-allas

Vahvistettu asiakas: 2021-12-21


8 10:stä

+
Iso terassi
-
Hieman päivitystä aulan ja ravintolan baarin sisustukseen.

Vahvistettu asiakas: 2021-12-14


8 10:stä

+
Näköala.
-
Vaihtelevuutta aamiaiseen.

Vahvistettu asiakas: 2021-12-07


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2021-11-23


9 10:stä

+
Sai olla ihan rauhassa, ei vieressä toista parveketta.
-

Vahvistettu asiakas: 2021-11-16


9 10:stä

+
Hyvä sijainti ja siisteys.
-
Netti pätki jonkun verran.

Vahvistettu asiakas: 2021-11-02


7 10:stä

+
Sijainti.
-
Asiakaspalveluun kannattaa panostaa.

Vahvistettu asiakas: 2021-11-02


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Four Views Monumental Lido -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

80% matkustajista suositttelee

1569 arvostelua
Erinomainen
 
603
Erittäin hyvä
 
692
Hyvä
 
196
Ei kovin hyvä
 
55
Huono
 
23

Viimeisimmät 5 arviota

25.12.2019

Kirjoittanut Wiivi78 Ristiina, Suomi

Keskitason hotelli

Hotellihuoneen ilmanvaihto olematon. Parvekkeen ovi täytyy pitää auki, jos haluaa, että ilma vaihtuu huoneessa, jolloin hotellista kantautuva musiikki kuuluu häiritsevänäkin huoneeseen. Aamiaislinjastossa lämpimät ruokalajit kylmiä. Sijainti ok. Mikäli hyödynnätte hotellin baariin lipuketta, jolla voi jättää hotellihuoneen siivouksen väliin joinakin päivinä viikossa, niin huolehtikaa, että kaikki lomaviikkonne tulee merkittyä lipukkeeseen päivämäärien osalta, jotta saatte hyvityksen kokonaisuudessaan hotellin baareihin. Meitä yritettiin laskuttaa aiheettomasti allasbaarin juomatilauksen osalta, mutta saimme rahahyvityksen takaisin valittaessamme asiasta. Laskun maksettua hävittävät kuitit, joten jälkikäteen ei voi enää asiakas tarkistaa allekirjoituksia ja huonenumeroa kuiteista. Itse valitsen toisen hotellin seuraavan kerran.

 
1.9.2019

Kirjoittanut KaisaAla Espoo, Suomi

Mukava ja siisti hotelli

Yhdeksännen kerroksen huone näköalalla merelle! Ihastuttava! Huone hyvän kokoinen ja vuode miellyttävä! Liinavaatteet ja pyyhkeet, myös erilliset allaspyyhkeet hyvät. Runsas ja monipuolinen aamupala ja kuohuviini kiva yllätys! Altaan ympärillä riittävästi aurinkotuoleja. Mukavasti kävelyreittejä hotellin läheisyydessä, samoin erinomaisia ravintoloita. Levadalle pääsi lähes hotellin takaa!Taksilla pääsi mukavasti lentokentältä hotellille. Päivittäinen siivous. Iltaisin elävää musiikkia allasalueella.

 
28.7.2019

Kirjoittanut KatsyK125

Pettymysten pettymys

Vai että neljän tähden hotelli?! Paljon matkustaneena voin sanoa että 2 tähteä lähempänä totuutta. Respassa henkilökunta ei tervehtinyt ja olivat erittäin epäystävällisiä koko lomamme ajan. Huoneemme oli 11. Kerroksessa ja piti olla kylpytakit ja tohvelit, sanomalehti joka päivä, mutta takkeja+ tohveleita emme saaneet pyynnöstä huolimatta. Sanomalehtiä emme viitdineet edes kysyä, koska palvelu oli niin nyrpeää muutenkin. Tallelokerosta yritettiin veloittaa 15e/viikko vaikka sekin kuului hintaan. Entä ruoka, meillä oli puolihoito, iltabuffetti oli enemmänkin kuin ruokala kylmine pääruokineen. Liharuuat poikkeksetta niin sitkeitä ettei veitsellä saanut palaa irti. Aamupalalla sentään hedelmiä, mutta muutoin pettymys sekin. Viihtyvyyteen ei oltu panostettu ruuan esillelaitossa/ kattauksessa mitenkään. Spa osaston porealtaasta sain ihottuma reaktion vartalooni ja kutisevia näppylöitä loppulomaksi. Erityisen pettynyt ja surullinen tämän hotellin tasoon, enkä voi suositella.

 
13.7.2019

Kirjoittanut Sanna95 Oulu, Suomi

Hyvä hotelli

Otettiin huone merinäköalalla, kyllä kannatti maksaa vähän extraa. Muutoin näkymät olisi vilkkaalle kadulle. Ainoa miinus puoli merenpuolella yöpymisessä on hirveä jumputus ja meteli allasbaarista (meteli kestää noin 23-00 asti) Huoneen hyvästä siivouksesta täydet pisteet siivoojalle :) Aamupala runsas, kaikille varmasti löytyy mieluista syömista. Tosi paljon erilaisia hedelmiä tarjolla. Hotellin edessä olevalta kadulta lähtee busseja kätevästi vanhaan kaupunkiin, ostoskeskuksiin (Forum Madeira, Madeira shopping center, La Vie), Monteen jne. Hotellin lähellä kaksi aivan todella hyvää ravintolaa! (Casa Italia ja La Vaca Negra) Hotellin läheltä pääsee mereen uimaan Lido bathing complexissa, maksu taitaa olla jotain 5.40 e luokkaa. Hotellin sisääntulon vieressä on myös Lido Tours office, josta kannattaa varata retkiä! Retket lähtee siitä toimistolta eli ei tarvitse kauas lähteä ja mikä parasta ei tarvitse itse ajaa autolla. Nettisivuilta oli myös kätevä varata levada kävelyitä ja saarikierroksia. Obrigado :)

 
24.6.2019

Kirjoittanut t0pil Vantaa, Suomi

Hintalaatu kohdillaan

Hyvä sijainti, vieressä kauppoja ja ravintoloita. Taksit ja bussit lähellä, myös autovuokraamot samassa korttelissa. Monipuolinen ja hyvä aamupala. Uima-altaita sisällä ja ulkona, poreammekin löytyy, baarissa ohjelmaa joka ilta, tosin kuuluu myös huoneisiin. Huoneet perustasoa ja ilma hieman tunkkainen jos ilmastointia ei pidä päällä. Tämä ei kuitenkaan kauheasti häirinnyt. Kokonaisuutena hyvä kokemus, ja ehdottomasti hintansa väärti. Kannattaa ottaa merinäköalahuoneet, huolimatta lievästä baaromelusta. Toisella puolella hiljaisempaa, mutta merinäköala puuttuu.