Kokemuksia Dorisol Buganvilla -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8 10:stä Perustuu 96 arvioon
Kokonaisuus
 
8,0 / 10
Puhtaus
 
8,4 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,6 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,7 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,8 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,5 / 10
Huone/huoneisto
 
8,5 / 10
Palvelu
 
8,3 / 10

Viimeisimmät arviot


7 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2020-03-18


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2020-03-18


8 10:stä

+
Sijainti, henkilökunta.
-

Vahvistettu asiakas: 2020-02-05


8 10:stä

+
Upea näköala merelle ja uima- altaalle. Isot, hyvät vuoteet ja hyvä valaistus. Huone todellakin siivottiin hyvin 7krt/vk. Ja se aamiainrn, mm. viipaloidut hedelmät, monipuolinen tarjonta ja valikoima kaikin puolin. Tulisin uudestaan mielelläni. Lisäksi hotellilla hyvä, keskeinen sijainti ja hyvä asiakaspalvelu.
-
Ne lukot.. huoneen ovi reistaili ja oli vaikea avata joka päivä, ei tiennyt pitääkö vetää vai työntää vei miten että sai oven auki.. sama tallelokeron kanssa, irtosi aina koko lukonpohja kun yritti avata tallelokeroa. Ehdottaisin sähköistä lukkojärjestelmää, muovikortilla huoneeseen ja elektroninen 4 numeron koodi tallelokeroon. Oolisi helpompaa ja modernimpaa asiakkaan näkökulmasta.

Vahvistettu asiakas: 2020-02-05


8 10:stä

+
aamiainen ja henkilökunta,huoneen siisteys
-
sauna oli kammottava(tosin en tiedä oliko se tämän hotellin sauna,oli kuitenkin käytössä))se pitäisi räjäyttää ja tehdä kunnollinen ja pitää se siistinä ja kunnossa.

Vahvistettu asiakas: 2020-01-22


9 10:stä

+
Rauhallista
-

Vahvistettu asiakas: 2020-01-22


8 10:stä

+
Ystävällinen palvelu , siisteys ja hyvä aamiainen
-

Vahvistettu asiakas: 2020-01-15


7 10:stä

+
-
Huoneessa oli huono äänieristys. Käytävältä kantautui paljon melua.

Vahvistettu asiakas: 2020-01-08


9 10:stä

+
parveke
-
ruokailuvälineitä voisi olla keittiönurkkauksessa enemmän

Vahvistettu asiakas: 2020-01-08


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-12-18


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Dorisol Buganvilla -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

63% matkustajista suositttelee

547 arvostelua
Erinomainen
 
66
Erittäin hyvä
 
200
Hyvä
 
178
Ei kovin hyvä
 
57
Huono
 
46

Viimeisimmät 5 arviota

14.12.2019

Kirjoittanut AiriK7

en suosittele huono kuntoisille,,kauhea ylämäki ja huonolla paikalla hotelli.

olin täysin yllättynyt ja pettynyt hotelliin.harmi että Apollo ei ilmoitellut ollenkaan että remonttikin hotellissa ja se mäki ylös,ei oppaita kun pääsimme linja autosta,,vain näyttivät että mäki ylös ja sieltä se löytyy hotelli,,meitä oli monta vanhusta jotka kysyimme hotellin sijaintia Dorisol Bungavillia ,,kukaan ei tiennyt,,noin 100 m ylämäkeä matkalaukkujen kanssa vihdoin saavuimme hotellille ,hyvä että aulasta pääsimme respaan,kun siellä pauhasi koneet ja maalarit ja remontti miehet työssä,,ilta ruokailusta ei ilmoitettu että se on viereisessä hotellissa,,ylämäki sinnekin,vain viitasivat respasta että vasempaan ,ei ollut kummoinen ilta ruoka vaika olikin bufee,,kaunis muuten Madeira kauniine kukka laitteineen,,uima allas jää kylmä,,sisä uimalassa floori haisi että siellä ei kauan pystynyt olemaan,,voisin mennä madeiralle ,mutta en tuohon hotelliin,,

 
10.3.2017

Kirjoittanut KaisaNP-K

Paljon hyvää, mutta moitittavaakin oli

Erinomainen merinäköala 8. kerroksen huoneessa. Rauhallista ja tilavaa. Minikeittiö ok. Palvelu erinomaista. Aamiainenkin meistä yllättävän hyvä. Huonesiivous saa huonoimman arvosanan, sillä sängyn alla oli paljon tavaraa saavuttuamme ja samat tavarat olivat siellä lähtiessämmekin. Viimeisenä aamuna näimme kylppärissä torakan, joten nyt matkalaukut pakkasessa. Harmitti kovasti. Kolme tähteä muutoin ok.

 
23.10.2016

Kirjoittanut astedt Joensuu, Suomi

Viikko Madeiralla

Hyvä sijainti ja herkullista ruokaa lähettyvillä. Hotelli keskitasoa. Palvelu erinomaista. Uima-allas sekä ulkona että sisällä. Pieni sauna lämpesi päivittäin. Sopii kaksin matkustaville. Lapsia ei juuri näkynyt. Hyvä perusaamupala.

 
3.12.2014

Kirjoittanut Hjgryukgrt5543 Helsinki, Suomi

Kulahtanut mutta toimiva

Hyvät asiat eka: aamiainen runsas ja puurokin löytyy , kahvikoneesta saa tasasen kelvollista kahvia ensi hätään. + kätevä pieni keittiö, jossa perusasiat. + mukava näkymä merelle ( 8 kerros) Urheilu, perusluokan jumppasali vapailla painoilla Harjoitteluun, ei tosin kyykkytelinettä ole, siihen saa kelvata penkkipunneruspenkin teline ylösnostettuna, n. 140 cm.. Uimaallas on n. 10 m * 5 m ja syvyyttä puolitoista metriä lämpötila ainakin +27. Riittää vauvauintiin loistavasti. + sauna , joka on hyvä. - Hotellin sängyn patjat on kovia, minä tottunut pehmeään ja lonkan nupit tuli kipeäksi. + aina löytynyt parkkitilaa autolle - vanha ja kulahtanut ilme huoneissa, keittiöstä puuttuu mm. Tiskirätti ja kuivauspyyhe, kuivaustelinettäkään ole. - internettiä ei saanut edes rahalla huoneeseen, kuulemma ei anneta koska laatu niin huono että tullut valituksia ja ei siksi myydä. Aulassa nopea wifi. - tai + Sijainti on jyrkällä kadulla joten heikkokuntoiset on ihmeissään.

 
13.7.2021

Kirjoittanut andreabU9444CL Playa de las Américas, Espanja

Highly recommended and fantastic location

This is a superb hotel for the price and most of the staff were extremely helpful and friendly, especially the reception team and Antonio on the main bar. The view from room 1103 was amazing and the room was very modern and well decorated. The room was cleaned and towels changed daily. Hotel wifi was free and great connection throughout- very useful for completion of the passenger locator form! Breakfast was included and well varied with both continental and cooked breakfast items. And the snack bar menu was tasty and great value. No problem getting a sun bed at either of the outdoor pools, and pool towels are provided. Location is very convenient , close to the Lido and the bus stop to the old town as well as numerous bars snd restaurants on the doorstep. Also about 15 minute walk to forum Madeira! Lovely holiday at a fantastic and great value hotel. Highly recommended.