Kokemuksia Dorisol Buganvilla -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8 10:stä Perustuu 96 arvioon
Kokonaisuus
 
8,0 / 10
Puhtaus
 
8,4 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,6 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,7 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,8 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,5 / 10
Huone/huoneisto
 
8,5 / 10
Palvelu
 
8,3 / 10

Viimeisimmät arviot


7 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2020-03-18


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2020-03-18


8 10:stä

+
Sijainti, henkilökunta.
-

Vahvistettu asiakas: 2020-02-05


8 10:stä

+
Upea näköala merelle ja uima- altaalle. Isot, hyvät vuoteet ja hyvä valaistus. Huone todellakin siivottiin hyvin 7krt/vk. Ja se aamiainrn, mm. viipaloidut hedelmät, monipuolinen tarjonta ja valikoima kaikin puolin. Tulisin uudestaan mielelläni. Lisäksi hotellilla hyvä, keskeinen sijainti ja hyvä asiakaspalvelu.
-
Ne lukot.. huoneen ovi reistaili ja oli vaikea avata joka päivä, ei tiennyt pitääkö vetää vai työntää vei miten että sai oven auki.. sama tallelokeron kanssa, irtosi aina koko lukonpohja kun yritti avata tallelokeroa. Ehdottaisin sähköistä lukkojärjestelmää, muovikortilla huoneeseen ja elektroninen 4 numeron koodi tallelokeroon. Oolisi helpompaa ja modernimpaa asiakkaan näkökulmasta.

Vahvistettu asiakas: 2020-02-05


8 10:stä

+
aamiainen ja henkilökunta,huoneen siisteys
-
sauna oli kammottava(tosin en tiedä oliko se tämän hotellin sauna,oli kuitenkin käytössä))se pitäisi räjäyttää ja tehdä kunnollinen ja pitää se siistinä ja kunnossa.

Vahvistettu asiakas: 2020-01-22


9 10:stä

+
Rauhallista
-

Vahvistettu asiakas: 2020-01-22


8 10:stä

+
Ystävällinen palvelu , siisteys ja hyvä aamiainen
-

Vahvistettu asiakas: 2020-01-15


7 10:stä

+
-
Huoneessa oli huono äänieristys. Käytävältä kantautui paljon melua.

Vahvistettu asiakas: 2020-01-08


9 10:stä

+
parveke
-
ruokailuvälineitä voisi olla keittiönurkkauksessa enemmän

Vahvistettu asiakas: 2020-01-08


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-12-18


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Dorisol Buganvilla -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

63% matkustajista suositttelee

544 arvostelua
Erinomainen
 
65
Erittäin hyvä
 
200
Hyvä
 
176
Ei kovin hyvä
 
57
Huono
 
46

Viimeisimmät 5 arviota

14.12.2019

Kirjoittanut AiriK7

en suosittele huono kuntoisille,,kauhea ylämäki ja huonolla paikalla hotelli.

olin täysin yllättynyt ja pettynyt hotelliin.harmi että Apollo ei ilmoitellut ollenkaan että remonttikin hotellissa ja se mäki ylös,ei oppaita kun pääsimme linja autosta,,vain näyttivät että mäki ylös ja sieltä se löytyy hotelli,,meitä oli monta vanhusta jotka kysyimme hotellin sijaintia Dorisol Bungavillia ,,kukaan ei tiennyt,,noin 100 m ylämäkeä matkalaukkujen kanssa vihdoin saavuimme hotellille ,hyvä että aulasta pääsimme respaan,kun siellä pauhasi koneet ja maalarit ja remontti miehet työssä,,ilta ruokailusta ei ilmoitettu että se on viereisessä hotellissa,,ylämäki sinnekin,vain viitasivat respasta että vasempaan ,ei ollut kummoinen ilta ruoka vaika olikin bufee,,kaunis muuten Madeira kauniine kukka laitteineen,,uima allas jää kylmä,,sisä uimalassa floori haisi että siellä ei kauan pystynyt olemaan,,voisin mennä madeiralle ,mutta en tuohon hotelliin,,

 
10.3.2017

Kirjoittanut KaisaNP-K

Paljon hyvää, mutta moitittavaakin oli

Erinomainen merinäköala 8. kerroksen huoneessa. Rauhallista ja tilavaa. Minikeittiö ok. Palvelu erinomaista. Aamiainenkin meistä yllättävän hyvä. Huonesiivous saa huonoimman arvosanan, sillä sängyn alla oli paljon tavaraa saavuttuamme ja samat tavarat olivat siellä lähtiessämmekin. Viimeisenä aamuna näimme kylppärissä torakan, joten nyt matkalaukut pakkasessa. Harmitti kovasti. Kolme tähteä muutoin ok.

 
23.10.2016

Kirjoittanut astedt Joensuu, Suomi

Viikko Madeiralla

Hyvä sijainti ja herkullista ruokaa lähettyvillä. Hotelli keskitasoa. Palvelu erinomaista. Uima-allas sekä ulkona että sisällä. Pieni sauna lämpesi päivittäin. Sopii kaksin matkustaville. Lapsia ei juuri näkynyt. Hyvä perusaamupala.

 
3.12.2014

Kirjoittanut Hjgryukgrt5543 Helsinki, Suomi

Kulahtanut mutta toimiva

Hyvät asiat eka: aamiainen runsas ja puurokin löytyy , kahvikoneesta saa tasasen kelvollista kahvia ensi hätään. + kätevä pieni keittiö, jossa perusasiat. + mukava näkymä merelle ( 8 kerros) Urheilu, perusluokan jumppasali vapailla painoilla Harjoitteluun, ei tosin kyykkytelinettä ole, siihen saa kelvata penkkipunneruspenkin teline ylösnostettuna, n. 140 cm.. Uimaallas on n. 10 m * 5 m ja syvyyttä puolitoista metriä lämpötila ainakin +27. Riittää vauvauintiin loistavasti. + sauna , joka on hyvä. - Hotellin sängyn patjat on kovia, minä tottunut pehmeään ja lonkan nupit tuli kipeäksi. + aina löytynyt parkkitilaa autolle - vanha ja kulahtanut ilme huoneissa, keittiöstä puuttuu mm. Tiskirätti ja kuivauspyyhe, kuivaustelinettäkään ole. - internettiä ei saanut edes rahalla huoneeseen, kuulemma ei anneta koska laatu niin huono että tullut valituksia ja ei siksi myydä. Aulassa nopea wifi. - tai + Sijainti on jyrkällä kadulla joten heikkokuntoiset on ihmeissään.

 
14.11.2020

Kirjoittanut sindylouDubai Abu Dhabi, Arabiemiirikunnat

A great week at Mimosa

Our stay was very nice, room was very clean and the beds were really comfortable... the shower was heavenly, we enjoy our mornings on the balcony. Breakfast was ok, very same same... no offering of any breakfast cereals... staff were extremely good, he only downside was the large amount of seagulls and pigeons swooping down and stealing anything of the table. Considering the extra care and measures with Covid, found it very odd that the waiting staff used the same kitchen roll to clean the table and chair seats, found it quite unhygienic... The hotel is on a steep hill so anyone with mobility issues will have difficulty getting up and down... taxis are that cheap but there is a bus that can take you down into the centre at €2. Now for the most annoying problem that went on all week were the barking dogs that live locally... woke us up each morning, some mornings as early as 4am. Drive us insane as it was continual throughout our stay, Reception said there is nothing they can do... due to this issue I wouldn’t return to this hotel sadly and it was a lovely hotel for a 3*.