Kokemuksia Dorisol Buganvilla -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,3 10:stä Perustuu 83 arvioon
Kokonaisuus
 
7,3 / 10
Puhtaus
 
8,3 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,0 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,7 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,7 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,8 / 10
Huone/huoneisto
 
7,3 / 10
Palvelu
 
8,0 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
Todella siisti ja siistijät huomioivat kivasti mm lapsen unilelu oli aseteltu aina kauniisti vuoteelle sellaista pientä kivaa huomioimista.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-11-15


6 10:stä

+
Hyvä sijainti, monipuolinen aamiainen.
-
Huoneisto olisi ehdottomasti kunnostuksen tarpeessa. Äänieristys onneton. Puolihoitoon kuuluva illallinen ei ollut hintansa arvoinen.

Vahvistettu asiakas: 2022-10-25


6 10:stä

+
Keittomahdollisuus
-

Vahvistettu asiakas: 2022-03-22


5 10:stä

+
Atlatic Ocean näköala huoneparvekelta
-
Huone huonossa kunnossa, kylpyhuoneen katosta tippuu vettä . Aamiaisella mehu ja kahvi on ihan kamalaa, eivät luonnollisia.

Vahvistettu asiakas: 2022-03-08


6 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-02-22


9 10:stä

+
Iso huone, ihana parveke josta merinäkymä, mukava sänky, siisti
-

Vahvistettu asiakas: 2022-02-01


8 10:stä

+
merinäkymä
-
Monipuolisempi(enemmän vaihtelua)aamupala

Vahvistettu asiakas: 2021-12-28


8 10:stä

+
Kaappikeittiö oli hyvä, samoin kylpyhuone. Turvalokero huoneessa oli myös mieluinen.
-
Oven alla oli rako, joten käytävä-äänet kuuluivat. Harmittavaa oli hotellimme aamiaishuoneen remontti, joten jouduimme kiipeämään ylemmän hotellin ravintolaan aamiaiselle. Nyt remontti on kaiketi ohi.

Vahvistettu asiakas: 2021-12-28


8 10:stä

+
Näköala, sijainti
-
Pieni freesaus ainakin huoneisiin. Ovien lukot vaihtoon, joku vielä katkaisee avaimen lukkoon.

Vahvistettu asiakas: 2021-12-07


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Dorisol Buganvilla -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

63% matkustajista suositttelee

559 arvostelua
Erinomainen
 
68
Erittäin hyvä
 
206
Hyvä
 
181
Ei kovin hyvä
 
57
Huono
 
47

Viimeisimmät 5 arviota

14.12.2019

Kirjoittanut AiriK7

en suosittele huono kuntoisille,,kauhea ylämäki ja huonolla paikalla hotelli.

olin täysin yllättynyt ja pettynyt hotelliin.harmi että Apollo ei ilmoitellut ollenkaan että remonttikin hotellissa ja se mäki ylös,ei oppaita kun pääsimme linja autosta,,vain näyttivät että mäki ylös ja sieltä se löytyy hotelli,,meitä oli monta vanhusta jotka kysyimme hotellin sijaintia Dorisol Bungavillia ,,kukaan ei tiennyt,,noin 100 m ylämäkeä matkalaukkujen kanssa vihdoin saavuimme hotellille ,hyvä että aulasta pääsimme respaan,kun siellä pauhasi koneet ja maalarit ja remontti miehet työssä,,ilta ruokailusta ei ilmoitettu että se on viereisessä hotellissa,,ylämäki sinnekin,vain viitasivat respasta että vasempaan ,ei ollut kummoinen ilta ruoka vaika olikin bufee,,kaunis muuten Madeira kauniine kukka laitteineen,,uima allas jää kylmä,,sisä uimalassa floori haisi että siellä ei kauan pystynyt olemaan,,voisin mennä madeiralle ,mutta en tuohon hotelliin,,

 
10.3.2017

Kirjoittanut KaisaNP-K

Paljon hyvää, mutta moitittavaakin oli

Erinomainen merinäköala 8. kerroksen huoneessa. Rauhallista ja tilavaa. Minikeittiö ok. Palvelu erinomaista. Aamiainenkin meistä yllättävän hyvä. Huonesiivous saa huonoimman arvosanan, sillä sängyn alla oli paljon tavaraa saavuttuamme ja samat tavarat olivat siellä lähtiessämmekin. Viimeisenä aamuna näimme kylppärissä torakan, joten nyt matkalaukut pakkasessa. Harmitti kovasti. Kolme tähteä muutoin ok.

 
23.10.2016

Kirjoittanut astedt Joensuu, Suomi

Viikko Madeiralla

Hyvä sijainti ja herkullista ruokaa lähettyvillä. Hotelli keskitasoa. Palvelu erinomaista. Uima-allas sekä ulkona että sisällä. Pieni sauna lämpesi päivittäin. Sopii kaksin matkustaville. Lapsia ei juuri näkynyt. Hyvä perusaamupala.

 
3.12.2014

Kirjoittanut Hjgryukgrt5543 Helsinki, Suomi

Kulahtanut mutta toimiva

Hyvät asiat eka: aamiainen runsas ja puurokin löytyy , kahvikoneesta saa tasasen kelvollista kahvia ensi hätään. + kätevä pieni keittiö, jossa perusasiat. + mukava näkymä merelle ( 8 kerros) Urheilu, perusluokan jumppasali vapailla painoilla Harjoitteluun, ei tosin kyykkytelinettä ole, siihen saa kelvata penkkipunneruspenkin teline ylösnostettuna, n. 140 cm.. Uimaallas on n. 10 m * 5 m ja syvyyttä puolitoista metriä lämpötila ainakin +27. Riittää vauvauintiin loistavasti. + sauna , joka on hyvä. - Hotellin sängyn patjat on kovia, minä tottunut pehmeään ja lonkan nupit tuli kipeäksi. + aina löytynyt parkkitilaa autolle - vanha ja kulahtanut ilme huoneissa, keittiöstä puuttuu mm. Tiskirätti ja kuivauspyyhe, kuivaustelinettäkään ole. - internettiä ei saanut edes rahalla huoneeseen, kuulemma ei anneta koska laatu niin huono että tullut valituksia ja ei siksi myydä. Aulassa nopea wifi. - tai + Sijainti on jyrkällä kadulla joten heikkokuntoiset on ihmeissään.

 
13.11.2022

Kirjoittanut Christina H Middleton, Yhdistynyt kuningaskunta

Holiday

The hotel has been good housekeeping friendly housekeeper rooms nice I'm good you from room it is not good situated for people with walking difficulties there is nothing going on in the hotel you have to go to the sister one to walk