Kokemuksia Dorisol Buganvilla -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,8 10:stä Perustuu 138 arvioon
Kokonaisuus
 
7,8 / 10
Puhtaus
 
8,4 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,4 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,4 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,7 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,3 / 10
Huone/huoneisto
 
8,2 / 10
Palvelu
 
8,3 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
merinäkymä
-
Monipuolisempi(enemmän vaihtelua)aamupala

Vahvistettu asiakas: 2021-12-28


8 10:stä

+
Kaappikeittiö oli hyvä, samoin kylpyhuone. Turvalokero huoneessa oli myös mieluinen.
-
Oven alla oli rako, joten käytävä-äänet kuuluivat. Harmittavaa oli hotellimme aamiaishuoneen remontti, joten jouduimme kiipeämään ylemmän hotellin ravintolaan aamiaiselle. Nyt remontti on kaiketi ohi.

Vahvistettu asiakas: 2021-12-28


8 10:stä

+
Näköala, sijainti
-
Pieni freesaus ainakin huoneisiin. Ovien lukot vaihtoon, joku vielä katkaisee avaimen lukkoon.

Vahvistettu asiakas: 2021-12-07


7 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2020-03-18


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2020-03-18


8 10:stä

+
Sijainti, henkilökunta.
-

Vahvistettu asiakas: 2020-02-05


8 10:stä

+
Upea näköala merelle ja uima- altaalle. Isot, hyvät vuoteet ja hyvä valaistus. Huone todellakin siivottiin hyvin 7krt/vk. Ja se aamiainrn, mm. viipaloidut hedelmät, monipuolinen tarjonta ja valikoima kaikin puolin. Tulisin uudestaan mielelläni. Lisäksi hotellilla hyvä, keskeinen sijainti ja hyvä asiakaspalvelu.
-
Ne lukot.. huoneen ovi reistaili ja oli vaikea avata joka päivä, ei tiennyt pitääkö vetää vai työntää vei miten että sai oven auki.. sama tallelokeron kanssa, irtosi aina koko lukonpohja kun yritti avata tallelokeroa. Ehdottaisin sähköistä lukkojärjestelmää, muovikortilla huoneeseen ja elektroninen 4 numeron koodi tallelokeroon. Oolisi helpompaa ja modernimpaa asiakkaan näkökulmasta.

Vahvistettu asiakas: 2020-02-05


8 10:stä

+
aamiainen ja henkilökunta,huoneen siisteys
-
sauna oli kammottava(tosin en tiedä oliko se tämän hotellin sauna,oli kuitenkin käytössä))se pitäisi räjäyttää ja tehdä kunnollinen ja pitää se siistinä ja kunnossa.

Vahvistettu asiakas: 2020-01-22


9 10:stä

+
Rauhallista
-

Vahvistettu asiakas: 2020-01-22


8 10:stä

+
Ystävällinen palvelu , siisteys ja hyvä aamiainen
-

Vahvistettu asiakas: 2020-01-15


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Dorisol Buganvilla -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

63% matkustajista suositttelee

549 arvostelua
Erinomainen
 
66
Erittäin hyvä
 
202
Hyvä
 
178
Ei kovin hyvä
 
57
Huono
 
46

Viimeisimmät 5 arviota

14.12.2019

Kirjoittanut AiriK7

en suosittele huono kuntoisille,,kauhea ylämäki ja huonolla paikalla hotelli.

olin täysin yllättynyt ja pettynyt hotelliin.harmi että Apollo ei ilmoitellut ollenkaan että remonttikin hotellissa ja se mäki ylös,ei oppaita kun pääsimme linja autosta,,vain näyttivät että mäki ylös ja sieltä se löytyy hotelli,,meitä oli monta vanhusta jotka kysyimme hotellin sijaintia Dorisol Bungavillia ,,kukaan ei tiennyt,,noin 100 m ylämäkeä matkalaukkujen kanssa vihdoin saavuimme hotellille ,hyvä että aulasta pääsimme respaan,kun siellä pauhasi koneet ja maalarit ja remontti miehet työssä,,ilta ruokailusta ei ilmoitettu että se on viereisessä hotellissa,,ylämäki sinnekin,vain viitasivat respasta että vasempaan ,ei ollut kummoinen ilta ruoka vaika olikin bufee,,kaunis muuten Madeira kauniine kukka laitteineen,,uima allas jää kylmä,,sisä uimalassa floori haisi että siellä ei kauan pystynyt olemaan,,voisin mennä madeiralle ,mutta en tuohon hotelliin,,

 
10.3.2017

Kirjoittanut KaisaNP-K

Paljon hyvää, mutta moitittavaakin oli

Erinomainen merinäköala 8. kerroksen huoneessa. Rauhallista ja tilavaa. Minikeittiö ok. Palvelu erinomaista. Aamiainenkin meistä yllättävän hyvä. Huonesiivous saa huonoimman arvosanan, sillä sängyn alla oli paljon tavaraa saavuttuamme ja samat tavarat olivat siellä lähtiessämmekin. Viimeisenä aamuna näimme kylppärissä torakan, joten nyt matkalaukut pakkasessa. Harmitti kovasti. Kolme tähteä muutoin ok.

 
23.10.2016

Kirjoittanut astedt Joensuu, Suomi

Viikko Madeiralla

Hyvä sijainti ja herkullista ruokaa lähettyvillä. Hotelli keskitasoa. Palvelu erinomaista. Uima-allas sekä ulkona että sisällä. Pieni sauna lämpesi päivittäin. Sopii kaksin matkustaville. Lapsia ei juuri näkynyt. Hyvä perusaamupala.

 
3.12.2014

Kirjoittanut Hjgryukgrt5543 Helsinki, Suomi

Kulahtanut mutta toimiva

Hyvät asiat eka: aamiainen runsas ja puurokin löytyy , kahvikoneesta saa tasasen kelvollista kahvia ensi hätään. + kätevä pieni keittiö, jossa perusasiat. + mukava näkymä merelle ( 8 kerros) Urheilu, perusluokan jumppasali vapailla painoilla Harjoitteluun, ei tosin kyykkytelinettä ole, siihen saa kelvata penkkipunneruspenkin teline ylösnostettuna, n. 140 cm.. Uimaallas on n. 10 m * 5 m ja syvyyttä puolitoista metriä lämpötila ainakin +27. Riittää vauvauintiin loistavasti. + sauna , joka on hyvä. - Hotellin sängyn patjat on kovia, minä tottunut pehmeään ja lonkan nupit tuli kipeäksi. + aina löytynyt parkkitilaa autolle - vanha ja kulahtanut ilme huoneissa, keittiöstä puuttuu mm. Tiskirätti ja kuivauspyyhe, kuivaustelinettäkään ole. - internettiä ei saanut edes rahalla huoneeseen, kuulemma ei anneta koska laatu niin huono että tullut valituksia ja ei siksi myydä. Aulassa nopea wifi. - tai + Sijainti on jyrkällä kadulla joten heikkokuntoiset on ihmeissään.

 
1.11.2021

Kirjoittanut Tyler S Toronto, Kanada

Great Location. Great Stay.

We loved our week at Dorisol Buganvilia. Yes, it's only a 3 star but honestly it felt much more than that with two pools, tennis courts, restaurants, a spa, a gym and more. Here are the pros and cons from our stay there: PROS: - Great location in the hotel zone nearby lots of restaurants and cafes and a short drive into downtown Funchal - We got a room on the 10th floor with a balcony overlooking the sea and the Funchal mountainside. Beautiful. - Great breakfast. The breakfast buffet was included and it had lots of hot options and some outdoor seating as well (so that you didn't have to eat inside if that made you uncomfortable). Lots of coffee, juice, fruit as well. - Friendly staff at the front desk - Both an indoor and outdoor pool. The outdoor pool was seldom busy and it was very relaxing out there. The water isn't heated so it is cool but definitely swimmable. - Great that there is a gym, two pools, tennis and spa on site. - Free parking - Our room was spotless - Room included a kitchen CONS: - The hotel is not fancy. The rooms were very clean but there are some areas of the hotel that are a bit out dated. Very minor though. - Beds were very hard in the room. Not very comfortable. - The safe in our room was not operational. It didn't even have a lock on it and just stayed open. - The breakfast buffet is VERY busy. Everyone inside has their mask on but you are constantly bumping into people trying to get your food. I think it's because there are 3 hotels on the site sharing the one breakfast buffet. I found that going at the latest time they have 9-10 meant less people. - There isn't a lot of parking so you have to have a bit of luck on your side to score a spot in the hotel parking lots (though we ended up with a spot every day we were there) Overall we loved our stay and would stay again.