Kokemuksia Dorisol Buganvilia -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,1 10:stä Perustuu 126 arvioon
Kokonaisuus
 
7,1 / 10
Puhtaus
 
8,2 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,0 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,6 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,7 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,9 / 10
Huone/huoneisto
 
7,2 / 10
Palvelu
 
7,8 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
Iso,siisti hotelli.Aamupalalta en odottanut liikaa,MUTTA se oli TODELLA HYVÄ,2* hotelliksi.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-01-31


9 10:stä

+
Useampi allas, näkymät huoneesta ja buffet aamiainen
-

Vahvistettu asiakas: 2023-01-31


7 10:stä

+
-
Olin toivonut huonetta mahd. ylhäältä, mutta se oli kolmannessa kerroksessa. Vapaata hotellissa olisi ollut. Ensimmäisen viikon aamiainen oli hankalasti toisessa rakennuksessa. Jääkaappi ei toiminut. Viikon päästä se vasta vaihdettiin.

Vahvistettu asiakas: 2023-01-03


7 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-01-03


9 10:stä

+
Saimme pyynnöstämme vaihtaa parin päivän jälkeen 2. kerroksesta 7:een kerrokseen,kun 2, kerroksen jääkaapin valo vilkkui. Jääkaappi toimi muuten. Lisäksi poikani tuli samaan hotelliin seitsemänteen kerrokseen viereiseen huoneeseen. Hän oli ollut Madeiralla jo toisessa hotellissa pitempäänkin työporukkansa kanssa. Jääkaapista emme valittaneet.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-12-13


8 10:stä

+
Todella siisti ja siistijät huomioivat kivasti mm lapsen unilelu oli aseteltu aina kauniisti vuoteelle sellaista pientä kivaa huomioimista.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-11-15


6 10:stä

+
Hyvä sijainti, monipuolinen aamiainen.
-
Huoneisto olisi ehdottomasti kunnostuksen tarpeessa. Äänieristys onneton. Puolihoitoon kuuluva illallinen ei ollut hintansa arvoinen.

Vahvistettu asiakas: 2022-10-25


6 10:stä

+
Keittomahdollisuus
-

Vahvistettu asiakas: 2022-03-22


5 10:stä

+
Atlatic Ocean näköala huoneparvekelta
-
Huone huonossa kunnossa, kylpyhuoneen katosta tippuu vettä . Aamiaisella mehu ja kahvi on ihan kamalaa, eivät luonnollisia.

Vahvistettu asiakas: 2022-03-08


6 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-02-22


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Dorisol Buganvilia -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

63% matkustajista suositttelee

563 arvostelua
Erinomainen
 
69
Erittäin hyvä
 
207
Hyvä
 
182
Ei kovin hyvä
 
57
Huono
 
48

Viimeisimmät 5 arviota

14.12.2019

Kirjoittanut AiriK7

en suosittele huono kuntoisille,,kauhea ylämäki ja huonolla paikalla hotelli.

olin täysin yllättynyt ja pettynyt hotelliin.harmi että Apollo ei ilmoitellut ollenkaan että remonttikin hotellissa ja se mäki ylös,ei oppaita kun pääsimme linja autosta,,vain näyttivät että mäki ylös ja sieltä se löytyy hotelli,,meitä oli monta vanhusta jotka kysyimme hotellin sijaintia Dorisol Bungavillia ,,kukaan ei tiennyt,,noin 100 m ylämäkeä matkalaukkujen kanssa vihdoin saavuimme hotellille ,hyvä että aulasta pääsimme respaan,kun siellä pauhasi koneet ja maalarit ja remontti miehet työssä,,ilta ruokailusta ei ilmoitettu että se on viereisessä hotellissa,,ylämäki sinnekin,vain viitasivat respasta että vasempaan ,ei ollut kummoinen ilta ruoka vaika olikin bufee,,kaunis muuten Madeira kauniine kukka laitteineen,,uima allas jää kylmä,,sisä uimalassa floori haisi että siellä ei kauan pystynyt olemaan,,voisin mennä madeiralle ,mutta en tuohon hotelliin,,

 
10.3.2017

Kirjoittanut KaisaNP-K

Paljon hyvää, mutta moitittavaakin oli

Erinomainen merinäköala 8. kerroksen huoneessa. Rauhallista ja tilavaa. Minikeittiö ok. Palvelu erinomaista. Aamiainenkin meistä yllättävän hyvä. Huonesiivous saa huonoimman arvosanan, sillä sängyn alla oli paljon tavaraa saavuttuamme ja samat tavarat olivat siellä lähtiessämmekin. Viimeisenä aamuna näimme kylppärissä torakan, joten nyt matkalaukut pakkasessa. Harmitti kovasti. Kolme tähteä muutoin ok.

 
23.10.2016

Kirjoittanut astedt Joensuu, Suomi

Viikko Madeiralla

Hyvä sijainti ja herkullista ruokaa lähettyvillä. Hotelli keskitasoa. Palvelu erinomaista. Uima-allas sekä ulkona että sisällä. Pieni sauna lämpesi päivittäin. Sopii kaksin matkustaville. Lapsia ei juuri näkynyt. Hyvä perusaamupala.

 
3.12.2014

Kirjoittanut Hjgryukgrt5543 Helsinki, Suomi

Kulahtanut mutta toimiva

Hyvät asiat eka: aamiainen runsas ja puurokin löytyy , kahvikoneesta saa tasasen kelvollista kahvia ensi hätään. + kätevä pieni keittiö, jossa perusasiat. + mukava näkymä merelle ( 8 kerros) Urheilu, perusluokan jumppasali vapailla painoilla Harjoitteluun, ei tosin kyykkytelinettä ole, siihen saa kelvata penkkipunneruspenkin teline ylösnostettuna, n. 140 cm.. Uimaallas on n. 10 m * 5 m ja syvyyttä puolitoista metriä lämpötila ainakin +27. Riittää vauvauintiin loistavasti. + sauna , joka on hyvä. - Hotellin sängyn patjat on kovia, minä tottunut pehmeään ja lonkan nupit tuli kipeäksi. + aina löytynyt parkkitilaa autolle - vanha ja kulahtanut ilme huoneissa, keittiöstä puuttuu mm. Tiskirätti ja kuivauspyyhe, kuivaustelinettäkään ole. - internettiä ei saanut edes rahalla huoneeseen, kuulemma ei anneta koska laatu niin huono että tullut valituksia ja ei siksi myydä. Aulassa nopea wifi. - tai + Sijainti on jyrkällä kadulla joten heikkokuntoiset on ihmeissään.

 
1.2.2023

Kirjoittanut tarty Prestatyn, Yhdistynyt kuningaskunta

lovely for a 2 weeks break

we have visited this lovely island 4 times now first time at Dorisol Forisol sister hotel this hotel Buganvillia did not disappoint great location central to all the restaurants,bars.lido only few minutes from the hotel we had breakfast only food great lots of choice something for everyone hot and cold things what I loved about hotel the views are very good pool plenty of sunbeds and chill places to just sit the sister hotel indoor Mimosa you can eat in there restaurant they also have pool bar and plus indoor pool which are only a short walk away all staff very friendly all areas very clean .the town like most hotels is about 15 minutes walk but there are taxis up and down all day there are lots of tours around the island we have been on most of them yellow and red bus tours are both very good this time we had a boat and have fantastic trip to spot pod of pilot whales wonderful we would recommend this is a lovely Hotel and would return next time we are on the island which i am sure will not be long thank you Dorisol Buganvillia