Kokemuksia Dorisol Buganvilia -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
6,9 10:stä Perustuu 90 arvioon
Kokonaisuus
 
6,9 / 10
Puhtaus
 
8,1 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,3 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,1 / 10
Huone/huoneisto
 
6,8 / 10
Palvelu
 
7,4 / 10

Viimeisimmät arviot


7 10:stä

+
-
Keittonurkkaus oli pettymys

Vahvistettu asiakas: 2023-03-21


7 10:stä

+
Hyvä aamupala, sijainti ja sauna.
-
Esitteen mukaan hotellia oli peruskorjattu v. 2019. Ei se ainakaan hotellihuoneiden kunnossa näkynyt.

Vahvistettu asiakas: 2023-03-21


8 10:stä

+
Aamiainen kelvollinen.
-
Huoneen n:o 7 sijainti meluisassa alakerrassa, yöllä ihmiset odottavat hissiä äänekkäästi eikä äänieristyksestä ole tietoakaan. Onneksi saimme vaihdettua seuraavaksi yöksi huoneen kerrosta ylemmäksi. Ei pidä tarjota Apollon asiakkaille alakerran huoneita.

Vahvistettu asiakas: 2023-03-21


8 10:stä

+
Hyvä sijainti, kävelymatka sekä Lidoon rannoille että kaupunkiin.
-
Hotelli on jo hieman kulunut ja vanha, mutta sijainti korvaa paljon. Pieni keittiö oli positiivinen yllätys. Huomioitava, että ilmastointi puuttuu.

Vahvistettu asiakas: 2023-03-14


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-03-14


10 10:stä

+
Buffet-aamiainen
-

Vahvistettu asiakas: 2023-02-07


10 10:stä

+
Iso,siisti hotelli.Aamupalalta en odottanut liikaa,MUTTA se oli TODELLA HYVÄ,2* hotelliksi.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-01-31


9 10:stä

+
Useampi allas, näkymät huoneesta ja buffet aamiainen
-

Vahvistettu asiakas: 2023-01-31


7 10:stä

+
-
Olin toivonut huonetta mahd. ylhäältä, mutta se oli kolmannessa kerroksessa. Vapaata hotellissa olisi ollut. Ensimmäisen viikon aamiainen oli hankalasti toisessa rakennuksessa. Jääkaappi ei toiminut. Viikon päästä se vasta vaihdettiin.

Vahvistettu asiakas: 2023-01-03


7 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-01-03


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Dorisol Buganvilia -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

63% matkustajista suositttelee

578 arvostelua
Erinomainen
 
73
Erittäin hyvä
 
212
Hyvä
 
185
Ei kovin hyvä
 
58
Huono
 
50

Viimeisimmät 5 arviota

14.12.2019

Kirjoittanut AiriK7

en suosittele huono kuntoisille,,kauhea ylämäki ja huonolla paikalla hotelli.

olin täysin yllättynyt ja pettynyt hotelliin.harmi että Apollo ei ilmoitellut ollenkaan että remonttikin hotellissa ja se mäki ylös,ei oppaita kun pääsimme linja autosta,,vain näyttivät että mäki ylös ja sieltä se löytyy hotelli,,meitä oli monta vanhusta jotka kysyimme hotellin sijaintia Dorisol Bungavillia ,,kukaan ei tiennyt,,noin 100 m ylämäkeä matkalaukkujen kanssa vihdoin saavuimme hotellille ,hyvä että aulasta pääsimme respaan,kun siellä pauhasi koneet ja maalarit ja remontti miehet työssä,,ilta ruokailusta ei ilmoitettu että se on viereisessä hotellissa,,ylämäki sinnekin,vain viitasivat respasta että vasempaan ,ei ollut kummoinen ilta ruoka vaika olikin bufee,,kaunis muuten Madeira kauniine kukka laitteineen,,uima allas jää kylmä,,sisä uimalassa floori haisi että siellä ei kauan pystynyt olemaan,,voisin mennä madeiralle ,mutta en tuohon hotelliin,,

 
10.3.2017

Kirjoittanut KaisaNP-K

Paljon hyvää, mutta moitittavaakin oli

Erinomainen merinäköala 8. kerroksen huoneessa. Rauhallista ja tilavaa. Minikeittiö ok. Palvelu erinomaista. Aamiainenkin meistä yllättävän hyvä. Huonesiivous saa huonoimman arvosanan, sillä sängyn alla oli paljon tavaraa saavuttuamme ja samat tavarat olivat siellä lähtiessämmekin. Viimeisenä aamuna näimme kylppärissä torakan, joten nyt matkalaukut pakkasessa. Harmitti kovasti. Kolme tähteä muutoin ok.

 
23.10.2016

Kirjoittanut astedt Joensuu, Suomi

Viikko Madeiralla

Hyvä sijainti ja herkullista ruokaa lähettyvillä. Hotelli keskitasoa. Palvelu erinomaista. Uima-allas sekä ulkona että sisällä. Pieni sauna lämpesi päivittäin. Sopii kaksin matkustaville. Lapsia ei juuri näkynyt. Hyvä perusaamupala.

 
3.12.2014

Kirjoittanut Hjgryukgrt5543 Helsinki, Suomi

Kulahtanut mutta toimiva

Hyvät asiat eka: aamiainen runsas ja puurokin löytyy , kahvikoneesta saa tasasen kelvollista kahvia ensi hätään. + kätevä pieni keittiö, jossa perusasiat. + mukava näkymä merelle ( 8 kerros) Urheilu, perusluokan jumppasali vapailla painoilla Harjoitteluun, ei tosin kyykkytelinettä ole, siihen saa kelvata penkkipunneruspenkin teline ylösnostettuna, n. 140 cm.. Uimaallas on n. 10 m * 5 m ja syvyyttä puolitoista metriä lämpötila ainakin +27. Riittää vauvauintiin loistavasti. + sauna , joka on hyvä. - Hotellin sängyn patjat on kovia, minä tottunut pehmeään ja lonkan nupit tuli kipeäksi. + aina löytynyt parkkitilaa autolle - vanha ja kulahtanut ilme huoneissa, keittiöstä puuttuu mm. Tiskirätti ja kuivauspyyhe, kuivaustelinettäkään ole. - internettiä ei saanut edes rahalla huoneeseen, kuulemma ei anneta koska laatu niin huono että tullut valituksia ja ei siksi myydä. Aulassa nopea wifi. - tai + Sijainti on jyrkällä kadulla joten heikkokuntoiset on ihmeissään.

 
12.11.2023

Kirjoittanut Claud-and-G London

Our stay at the Bungavila Hotel, Madeira

We have mixed feelings about this hotel and the staff. We spent one week at the Bungavila Hotel at the end of October 2023. When we arrived at around 11:00 AM, after a long flight, we were met with hostility by the older woman on reception. We thought we could check in straight away, but were told check-in was at 3:00 PM, even though we were the only people arriving at that time. There was no welcome to Hotel Bungavila, we hope you enjoy your stay; no customer service, just an abrupt manner, which gives the hotel a really bad image. Overall, our first impression of the hotel was not at all good. Since this was our third visit to Madeira, we were able to look beyond the poor customer service of the older woman and take into account all the other positives from the hotel and our holiday. Other staff were very good. For example, Emanuel was absolutely brilliant! One lunchtime, he had approximately eight French visitors, who were extremely impatient. They were clearly in a hurry and had pre-booked their lunch. This meant that we had to wait over 35 minutes for our food to arrived, but Emanuel and another colleague were extremely courteous and handled the situation very well. A big shout out to Emanuel! We nominate him as hotel manager! Other staff who were very helpful and friendly include Tatiana, Sonia and Cesar. The food in the Terrace Restaurant was very good at lunchtimes. However, in the evening, the food was a little bland. I really enjoyed the salads and the fruit. We stayed in a room on the sixth floor. We had spectacular views of the mountain and the sea. Our room was clean and spacious. It had everything that we needed. I used the leisure facilities and was very happy with the jacuzzi and sauna. Overall, we enjoyed our holiday. We would recommend the hotel despite the customer service of one member of staff. We thought the hotel was good value for money and was in a good location. You could quite easily get to the centre of Funchal by bus or taxis. Equally, if you enjoy walking, it was a 30 minute leisurely stroll.