My Story Hotel Tejo

My Story Hotel Tejo sijaitsee Lissabonin keskustassa tarjoten kauniit näkymät kaupungin kattojen ylle ja Sao Jorgen linnaan. Huoneet ovat viihtyisiä ja kauniita.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengellle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 380 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

My Story Hotel Tejo on viihtyisä ja hyvinsuunniteltu hotelli keskellä kaupunkia lähellä Figueria Squaren toria. Voit kävellä tai ottaa raitiovaunun lähes kaikkiin kaupungin nähtävyyksiin. Pysähdy viihtyisään kahvilaan kahville tai nauti pitkä lounas ja nauti Lissabonista.

Hotellilla on buffetravintola, jossa voit nauttia aamiaisen ennen päivän menoja ja illallisen ennen illan rientoja.

Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Kaupunkiliikennettä. Lähimmät metroasemat Rossio (vihreä linja) ja Restauradores (sininen linja). Lissabonin lentoasemalle on noin 7 kilometriä.

Ateriat

Aamiaispöytä.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Hotellit Lissabon

Lisboa Plaza

Lisboa Plaza on keskeisellä sijainnilla Lissabonin keskustassa, ja mukavien huoneiden hintaan sisältyy aamiainen.

PortoBay Liberdade

Viiden tähden PortoBay Liberdade sijaitsee Avenida da Liberdaden poikkikadulla. Hotellilla on kaikki mitä tarvitset tasokkaaseen lomaan. Pääset lataamaan akkuja hotellin spassa ja sisäaltaalla, ja viettämään aikaa kuntosalilla, viinikellarissa, hyvän ruoan parissa. Täällä majoitut lähellä kaupungin ostosmahdollisuuksia.

PortoBay Marquês

PortoBay Marquês on hieno hotelli Lissabonin keskustassa. Hotelli sijaitsee lähellä Marquês de Pompalin metroasemaa. Avenida de Liberdaden kadun vehreät puut ja luksusliikkeet ovat noin vartin matkan päässä.