My Story Hotel Tejo

My Story Hotel Tejo sijaitsee Lissabonin keskustassa tarjoten kauniit näkymät kaupungin kattojen ylle ja Sao Jorgen linnaan. Huoneet ovat viihtyisiä ja kauniita.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengellle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 496 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

My Story Hotel Tejo on viihtyisä ja hyvinsuunniteltu hotelli keskellä kaupunkia lähellä Figueria Squaren toria. Voit kävellä tai ottaa raitiovaunun lähes kaikkiin kaupungin nähtävyyksiin. Pysähdy viihtyisään kahvilaan kahville tai nauti pitkä lounas ja nauti Lissabonista.

Hotellilla on buffetravintola, jossa voit nauttia aamiaisen ennen päivän menoja ja illallisen ennen illan rientoja.

Kaupunkiliikennettä. Lähimmät metroasemat Rossio (vihreä linja) ja Restauradores (sininen linja). Lissabonin lentoasemalle on noin 7 kilometriä.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä.

Hotellit Lissabon

Lisboa Plaza

Lisboa Plaza on mukava hotelli, joka sijaitsee Lissabonin vanhassa kaupunginosassa useiden nähtävyyksien lähettyvillä. Täällä majoitut mukavissa huoneissa ja hintaan sisältyy myös aamiainen.

PortoBay Liberdade

Viiden tähden hotelli PortoBay Liberdade sijaitsee Avenida da Liberdaden poikkikadulla. Hotellilla on kaikki mitä tarvitset tasokkaaseen lomaan. Pääset lataamaan akkuja hotellin spassa ja sisäaltaalla, ja viettämään aikaa kuntosalilla, viinikellarissa, hyvän ruoan parissa. Täällä majoitut lähellä kaupungin ostosmahdollisuuksia.

PortoBay Marquês

PortoBay Marquês on hieno hotelli Lissabonin keskustassa. Hotelli sijaitsee lähellä Marquês de Pompalin metroasemaa. Avenida de Liberdaden kadun vehreät puut ja luksusliikkeet ovat noin vartin matkan päässä.