Vila Galé Cascais

Vila Galé Cascais on hyvä kiintopiste, josta pääsee loman aikana tutustumaan niin Portugalin rannikkoon ja Lissaboniin kuin pelaamaan golfiakin. Hotellilla on allas sekä erillinen lastenallas perheen pienimmille. Cascaisin lähellä on monia historiallisia nähtävyyksiä.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Kahden hengen huoneita merinäköalalla 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1453 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 1,6 km
Keskustaan: 1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Vila Galé Cascais sijaitsee lähellä satamaa Cascaisissa ja on kävelymatkan päässä Condes de Castro Guimarãesin taidemuseosta ja Santa Marian linnoituksesta. Rentoudu hotellin altaalla ja koe Portugalin upea rannikko.

Suuri tekonurmi, jossa allas syvemmällä ja matalammalla osiolla. Jacuzzi. Erillinen lastenallas vesiliukumäellä sekä leikkipaikka. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot.

Hotellin ravintolassa voit nauttia aamiaisen noutopöydästä, lounaan (buffet tai á la carte) ja illallisen. Baari ja allasbaari (avoinna huhtikuusta lokakuuhun).

Hierontaa ja sauna (ikäraja 16-vuotta).

Maksuton wifi koko hotellilla. Pesulapalvelu lisämaksusta. Läpikulkuliikennettä. Noin 1 kilometri Cascain keskustaan ja noin 1,6 kilometriä Praia da Riberia de Cascaisin rannalle. 33 kilometriä Lissaboniin ja 38 kilometriä Lissabonin lentokentälle.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä.

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiaispöytä ja illallinen)

Hotellit Estoril ja Cascais

Vila Galé Estoril

Hotelli Vila Galé Estorililla, joka toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat vieraat, on upea sijainti Estorilissa, jossa voit uida useissa pienissä uimapoukamissa. Cascais ja sen taidemuseo Condes de Castro Guimarães sekä Santa Marian linnoitus ja majakka sijaitsevat kävelymatkan päässä.