Vila Galé Ericeira

Vila Galé Ericeira sopii sinulle, kun haluat majoittua pienemmässä Ericeirassa, joka tunnetaan yhtenä maailman parhaista surffipaikoista. Hotellilla on kolme allasta, joista yksi on lastenallas. Rentoudu hotellin spassa ja nauti hyvästä ruoasta hotellin ravintolassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 943 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 300 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Vila Galé Ericeira sijaitsee kalliolla aivan meren äärellä, ja tarjoaa kauniit näkymät kalliolle, rannalle ja Atlantin aalloille. Suuri allasalue, jossa kolme allasta. Kaksi altaista on aikuisille, ja yksi on lastenallas liukumäellä. Maksuttomia aurinkotuoleja, -varjoja ja allaspyyhkeitä. Jos mieluummin pulahdat uimaan mereen, voit kävellä hotellin viereiselle rannalle. Huomioithan, että aallokko on paikoitellen erittäin voimakasta ja soveltuu hyvin surffareille. Portaita ja korkeuseroja rannalle kuljettaessa.

Vila Galé Ericeirassa on ravintola ja kaksi baaria. Ravintolassa voi nauttia aamiaisen, lounaan ja illallisen. Baari ja allasbaari (avoinna kesäkuusta syyskuuhun).

Hotellin spassa on viihtyisä sisäallas, joka on maksuttomasti käytössä. Spassa on myös höyrysauna ja jacuzzi, joihin ikäraja on 16-vuotta. Aurinkotuoleja altaan ympärillä. Altaassa käytettävä uimalakkia. Kuntosali. Kauneushoitoja lisämaksusta.

Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Maksuton wifi koko hotellissa. Pysäköinti lisämaksusta. Pesulapalvelu lisämaksusta. Hotellialueella ja sen ympäristössä portaita ja korkeuseroja. Paikallisliikennettä.

Suoraan hotellin ulkopuolella on Ericeiran kauppoja ja ravintoloita. Noin 300 metriä Baleian rannalle ja 50 kilometriä Lissaboniin.

Ateriat

Aamiaispöytä.

Puolihoito (aamiainen ja illallinen) lisämaksusta.