Grand House

  • Ylellinen hotelli
  • Beach Club

Grand House on ylellinen 1900-luvun alusta oleva hotelli Vila Real de Santo Antóniossa, suoraan Portugalin ja Espanjan rajalla kulkevan joen varrella. Täällä majoitut kahden hengen huoneissa, nautit hyvää ruokaa hotellin á la carte -ravintoloista ja pääset uimaan hotellin Beach Clubilla. Kannattaa myös hyödyntää mahdollisuus vierailla Portugalin suolavesikylpylöissä.


Huonetyyppi

Pienehkö kahden hengen huone 1-2 hengelle. Suurehko kahden hengen huone 1-2 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 114 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 1 km
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli, jonka historia juontaa juurensa jo 1920-luvulle Grand House sijaitsee Algarven itäisessä kärjessä Portugalin ja Espanjan rajalla kulkevan Rio Guadiana-joen varrella. Belle Époque-tyylinen hotelli on rakennettu 1920-luvulla, ja oli ensimmäinen viiden tähden hotelli Vila Real de Santo Antónion alueella. Hotelli kuvailee itseään sanoin "She was Grand. She was glamorous, bringing together the affluent and the influencers". Grand Housessa on kaunis ja loistelias sisustus, sekä viihtyisät huoneet. Hotellin ulkopuolella on rantakatu, jonka varrella on useita ravintoloita, baareja ja kauppoja. Tien toisella puolella on pienvenesatama.

Nauti päivistä altaan reunalla Joen varrella on hotellin oma Beach Club, jossa on ravintola ja viihtyisä allasalue. Allasalue on avoinna päivisin ja siellä on aurinkotuoleja, -varjoja ja allaspyyhkeitä. Beach Club sijaitsee noin 2 kilometrin päässä hotellilta.

Mukavia ruokailuhetkiä Kaksi á la carte -ravintolaa, kahvila ja kaksi baaria, mukaanlukien Beach Clubin ravintolan ja baarin. The Beach Club Restaurantissa on rento tunnelma ja maukasta ruokaa. Hotellin á la carte -ravintola Grand Salon on avoinna iltaisin ja tarjoilee portugalilaista ruokaa. Siistiä pukeutumista edellytetään, miehille pitkät housut. Grand Salon Barissa voit nauttia drinkin ennen illallista. The Grand Café tarjoilee kevyempiä annoksia, leivoksia ja kuuleman mukaan kaupungin parasta kahvia.

Hyvää oloa Hotellilla on joogatunteja. Kannattaa vierailla luonnollisissa mineraalirikkaissa suolavesialtaissa Castro Marimissa, muutama kilometri hotellin pohjoispuolella. Suolavesialtaat ovat kuin Portugalin oma Kuollutmeri.

Vastaanotto. Maksuton wifi koko hotellialueella. Kaupunkiliikennettä. Beach Clubille mennessä on ylitettävä vilkas katu.

Tutustu lähialueisiin Vila Real de Santo Antónion eteläpuolella on Atlantin valtameri, pitkä rannikkoviiva ja hiekkarantoja. Praia de Santo Antónion rannalle on noin 3 kilometriä. Lähin ranta sijaitsee lähellä Espanjan rajaa. Playa de San Brunoon noin kilometri. Faron lentokentälle noin tunnin ajomatka (66 kilometriä) ja Espanjan Sevillaan noin kahden tunnin ajomatka (noin 150 kilometriä).

Ateriat

Sisältyy: Aamiaispöytä.

Hotellit Vila Real de Santo Antonio

Pousada Vila Real de Santa António

Pousada Vila Real de Santa Antóniossa majoitut mukavissa huoneissa keskeisellä sijainnilla Vila Real de Santa Antoniota. Voit rentoutua hotellin altailla, tai kävellä pitkin satamaa tai pitkää rantaa pitkin. Alueella on hyvä mahdollisuus tutustua kauniiseen ja monipuoliseen luontoon.