Pestana Dom João II

  • Spa
  • Lähellä rantaa
  • Maksuton puolihoito lapsille

Pestana Dom João II on perheystävällinen hotelli lähellä Praia dos Três Irmãon rantaa. Hotellilla on suuri allasalue, jossa erillinen lastenallas, nurmialue leikeille ja spa rentoutumiseen. Rantakadulla pääset kuntokävelyille, ihastelemaan auringonlaskua ja pitkille kävelyretkille, joilla voit löytää koskemattomia rantoja ja luontoa.


Huonetyyppi

Deluxe-huoneita 1-3 hengelle. Superior-huoneita 1-3 hengelle. Kahden huoneen sviittejä 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2978 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Pestana Dom João II sijaitsee Praia dos Três Irmãon hiekkarannalla, lyhyen kävelymatkan päässä Alvorin keskustasta. Voit viettää lomapäiviä altaalla, kuntosalilla, tutustuen mielenkiintoisiin lähialueisiin kävellen, lintuja bongaillen tai vaikkapa vain lukien kirjaa varjossa.

Tilava allasalue, josta suora kulku rannalle. Suuri allas sekä erillinen lastenallas, maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot sekä allaspyyhkeet. Allasbaari.

Pavilhão do Rei Restaurant tarjoilee lounasta ja illallista. Hotellilla on lisäksi allasbaari, rantabaari ja aulabaari. Matalasesongin aikaan tai hiljaisempina aikoina hotelli saattaa tarjoilla annoksia valmiista menusta noutopöydän sijaan.

Hotellin spassa lämmitetty sisäallas, sauna, höyrysauna ja kuntosali. Hierontaa ja kauneushoitoja lisämaksusta. Hotellin oma lastenkerho englanninkielisillä ohjaajilla 4-11-vuotiaille lapsille kesäkuusta syyskuuhun. Minigolf. Leikkipaikka.

Maksuton wifi koko hotellialueella.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä.

Lisämaksusta - talvi 22/23

  • Puolihoito (aamiaispöytä ja illallinen)

Aikuisten ostaessa puolihoidon, syövät 2-11-vuotiaat lapset maksutta.

Puolihoitoon sisältyy myös joulun (24.12) ja uuden vuoden illallinen.

Puolihoidon illallisen voi nauttia á la carte -ravintoloissa Pestana Dom João II:ssa, naapurihotelli Pestana Alvor South Beachissä tai sisarhotelli Pestana Alvor Praiassa. Saat 17,50eur/pv arvoisen kupongin, jonka voi käyttää osamaksuna illallisella. Pöytävaraus vaaditaan.

Hotellit Alvor & Portimao

AlvorMar

AlvorMar on moderni huoneistohotelli kalastajakylä Alvorin rauhallisemmassa osassa. Voit kävellä pitkin kapeita kujia, joiden varrella on ravintoloita ja baareja. Kaunis vaalea ranta on mukavan kävelymatkan päässä.

Pestana Alvor South Beach

Pestana Alvor South Beach on viihtyisä hotelli suoraan Praia dos Três Irmãon hiekkarannalla, lyhyen kävelymatkan päässä Alvorin keskustasta. Lomailu täällä tuntuu lähes samalta kuin Miamin South Beachissä. Hotellilla on suuri allasalue ja moderneja huoneita värikkäillä yksityiskohdilla. Voit aloittaa aamun kävelyllä rannalla tai treenaten ulkokuntosalilla.