Deluxe-huone

Deluxe-huoneita, joissa osassa on maaterassi allasnäkymällä ja osassa huoneita ei ulkotilaa ja näkymä merelle ikkunasta. Parivuode tai erilliset vuoteet. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Minibaari, jossa vettä ja virvoitusjuomaa saapumisen yhteydessä. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa kylpyamme ja/tai suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 30 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Kahden huoneen sviitti

Kahden huoneen sviittejä, joissa makuuhuone ja olohuone. Terassi tai parveke, osasta merinäköala. Makuuhuoneessa on parivuode, ja olohuoneessa vuodesohva. Tv kansainvälisillä kanavilla molemmissa huoneissa. Minibaari, jossa vettä ja virvoitusjuomaa saapumisen yhteydessä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa kylpyamme ja/tai suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 30-35 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Superior-huone

Superior-huoneita, joissa on parveke allasnäkymällä. Parivuode tai erilliset vuoteet. Tv kansainvälisillä kanavilla. Minibaari, jossa vettä ja virvoitusjuomaa saapumisen yhteydessä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa kylpyamme, suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 30 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.