Deluxe-huone

Valoisia deluxe-huoneita, joissa parivuode tai erilliset vuoteet. Tv satelliittikanavilla. Minibaari, jossa vettä ja virvoitusjuomaa saapumisen yhteydessä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa kylpyamme ja/tai suihku ja wc. Osassa huoneita maaterassi allasnäkymällä ja osassa huoneita ei ulkotilaa ja näkymä merelle ikkunasta. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 30 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Kahden huoneen sviitti

Kahden huoneen sviittejä, joissa makuuhuone ja olohuone. Makuuhuoneessa on parivuode, ja olohuoneessa vuodesohva. Tv satelliittikanavilla molemmissa huoneissa. Minibaari, jossa vettä ja virvoitusjuomaa saapumisen yhteydessä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa kylpyamme ja/tai suihku ja wc. Terassi tai parveke, osasta merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 30-35 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Superior-huone

Valoisia superior-huoneita, joissa parivuode tai erilliset vuoteet. Tv satelliittikanavilla. Minibaari, jossa vettä ja virvoitusjuomaa saapumisen yhteydessä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa kylpyamme, suihku ja wc. Parveke allasnäkymällä. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 30 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.